ENNEN RIPSIEN LAITTOA


  • Tule aina laittoon ja huoltoon ilman silmämeikkiä. Meikin pesu ei sisälly palvelun hintaan eikä varatuun aikaan. Meikkijäämät voivat vaikuttaa ripsiesi pysyvyyteen.

  • Pese ripsesi juuri ennen huoltoa ripsien pesuun tarkoitetulla pesuaineella joko kotona tai vara aikaa pestäksesi ripsesi hoitolalla ennen aikaasi. Tarvittaessa pesen ripset ennen uusien kuitujen asennusta, mutta se on pois asennusajastasi.

  • Sinun tulee ymmärtää, että ripsiliimalle, kuten mille tahansa kemikaalille, voi allergisoitua. Reaktio ei välttämättä tule heti ensilaiton jäkeen, vaan se voi tulla myös useamman huollon tai useamman vuoden altistumisen jälkeen. Kemikaaleille voidaan herkistyä sekä ihon kautta että hengitysteitse. Herkistyminen on yksilöllistä ja saattaa olla perinnöllistä. Ripsiliimoista johtuva allergia reagoi yleensä aina iho-oireina, kuten turvotuksena tai ihottumana silmien ympärillä. Allergisessa reaktiossa suosittelen ensiavuksi allergialääkettä ja ripsien pikaista poistoa. Otathan minuun yhteyttä. Voimakkaissa reaktioissa on hakeuduttava lääkäriin.

  • Ripsipidennysten suositeltu ikäraja on 18-vuotta

  • Huollan vain laadukasta työtö. Jos tulet muualta huonosti tehtyjen tai omasta käsialastani poikkeavien ripsien kanssa, poistan huonot ripset ja teen uudet tilalle. Muualta tulleita asiakkaita suosittelen varaamaan uusien ripsien ajan, vaikka kyse olisi vain huollosta. Näin varmistat lähteväsi hoitolasta kauniiden ja turvallisten ripsien kanssa myös pahimmassa tapauksessa.

  • Varaa huoltoaika omien ripsiesi tuuheuden ja huoltovälisi mukaan. (ohjeet nettiajanvarauksessa) Jos sinulla on vain vähän ripsiä jäljellä (alle 25%) tai viime huollosta on yli 5viikkoa, varaa aika uusiin ripsiin.