Hanne


Eppuluokkalainen ihailee isosiskon kädessä olevaa liskotatuointia. "Minäkin haluan isona tatuointeja!". Isosisko sai piirtää eppuluokkalaisen käteen monet liskot ennen tämän kasvamista isoksi.

Siitä se alkoi. Kiinnostus tatuointeihin.

Vuonna 2000 se isosisko Pakkanen aloitti tutustumisen tatuoimisen saloihin ja PikkuPakkanen seurasi tiiviisti vieressä. Kunnes tuli se päivä kun oli aika PikkuPakkasen astua puikkoihin. Siitä päivästä on nyt 13 vuotta.
Siskon ohjaamana pääsin alkuun. Tie on pitkä ja kivinen. Mutta se on intohimo, mikä ajaa ihmistä. Kun löytyy se palo johonkin. Se palo syttyi 7 vuotiaan Hannen sisällä.

Omat siivet kun kantoivat, oli aika haastaa itseä. Tutustua, tutkia, opiskella. Ja sitä jatkan tänäkin päivänä.
Halu oppia jatkuvasti uutta on avainsana tällä alalla. Toki voi "kangistua kaavoihin" ja toteuttaa vain yhtä tyyliä. Mutta se ei sovi Pakkasen pirtaan. 

Kuljen ajan hermolla koko ajan, pidän silmällä uusia tyylilajeja, uusia tekniikoita. Ei ole kovin montaa tyyliä, mitä en taitaisi tai juuri opettelisi. Ja jos nyt sattuu olemaan, niin opetellaan lissee!

"Mikä on pieni, pyöreä ja musta ja sinkoilee joka puolelle?
- Pakkanen"

Perfektionisti. Sekin minä olen. Minä en ole nopea. Minä en sutaise. Mikäli siis haluat "hetimullenytnopeestijahalvalla" niin olen väärä tatuoija sinulle. Mutta muut otan avosylin vastaan!

Oli kysymyksesi tatuoinneista mikä tahansa - Minä vastaan.

Oli ongelma mikä tahansa tatuointeihin liittyvä - Autan ratkaisemaan.

Mikäli haaveenasi on tatuointi, mutta et tiedä mikä - Yhdessä se löydetään.
Työskentelen vain sopimuksen mukaan, joten minua ei kannata käydä studiolla huhuilemassa.

Ota siis rohkeasti minuun yhteyttä.
Voit tehdä sen whatsappilla numeroon 0401516751
tai sähköpostilla tatuoinnitpakkanen@gmail.com

Tatuointistudio Pakkasen kotisivuille