IBX Kynsihoito

Katkeilevat, liian taipuisat tai liuskoittuvat kynnet? Onko kynsissä vaurioita rakennekynsien tai geelilakan poiston jäljiltä? IBX-hoito suojaa ja vahvistaa luonnonkynsiä. Tuote korjaa kynsiä sisältä päin eikä jätä näkyvää kerrosta kynnen pinnalle. Hoito sopii näin myös miehille tai henkilöille, joilla ei saa olla esimerkiksi työn vuoksi kynsilakkaa tai rakennekynsiä.

Sarjahoitona IBX toimii loistavasti kynsitraumojen korjaamisessa, syöpähoitojen yhteydessä sekä sopii kynsienpureskelijoille, jotka haluavat kasvattaa kynsiään.

IBX-hoito voidaan tehdä myös rakennekynsien tai geelilakkauksen alle.

IBX on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita kynnessä. IBX on lajissaan ensimmäinen ja ainutlaatuinen hoito, jossa hyödynnetään lämpöpenetroitumista ja UV tai LED -teknologiaa, se ei siis pelkästään päällystä kynnen pintaa, kuten perinteiset kynnenvahvistukset, vaan lukittuu kynnen sisään osaksi pintakerroksia. Kun IBX kovetetaan UV tai LED -valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdolliselta rasitukselta. IBX SYSTEM -hoidoilla on saatu erinomaisia tuloksia myös pidempiaikaisten kynsitraumojen hoidossa.
IBX:n suositeltu huoltoväli riippuu kynnen kasvuvauhdista, yleensä se on 2-3 viikkoa. IBX poistuu kynneltä vain kasvun myötä.
IBX on akrylaattituote, joten jos olet herkistynyt akrylaatille keskustele ensin kynsimuotoiljan kanssa mahdollisen testihoidon tekemisestä yhteen kynteen.