InLei Filler

InLei Filler ei vain taivuta ripsiäsi kauniiseen kaareen vaan se samalla paksuntaa, ravitsee ja tekee ripsistä lujat. Tämä taivutus menetelmä on erittäin hellävarainen luonnonripselle mutta samalla tehokas ripsien kestävään taivuttamiseen. InLei filler on ripsien kestotaivutus sekä ripseä innovatiivisesti ravitseva ja tukeva hoito yhdessä kokonaisuudessa. Käsittelyyn kuuluva Keratiini ja "Three generation" yhdistelmä vahvistavat ripsiäsi juuritupesta latvaan saakka. Juuri juuritupen toiminnan boostaaminen ja tehostaminen saa ripsen kasvamaan vahvempana, lujempana ja paksumpana.


InLein hoitolupaus!

 1. Ripsien halkaisijan kasvun 24% ( 3käsittely kerran jälkeen)
 2. Ripsien kasvusuunnan nousun juuresta jopa 31% (1.käsittelyn jälkeen)

Taivutustulos ripsissä kestää 3-7 viikkoa luonnonripsien uusiutumisnopeudesta riippuen mutta hoitavat vaikutukset säilyvät jopa puoli vuotta. Parhaimpaan tulokseen päästään kuukauden välein tehtävällä sarjahoidolla.

Inlei Filler on tällähetkellä maailman ainut kliinisesti testattu käsittely luonnonripsien tuuhentamiseksi. Hoitoväitteemme perustuvat tutkittuun tietoon. Kaikki InLei linjan tuotteet on valmistettu Italiassa. Inlei takaa sinulle:

Jokaiseen kestotaivutuskäsittelyyn sisältyy ripsien kestovärjäys. Värjäys viipyy ripsissä kolmisen viikkoa jonka jälkeen voit varata itsellesi välivärjäysajan tai uuden taivutusajan. Seuraamme liikkeessämme luonnonripsiesi muuttumista hoitosarjan aikana valokuvin. Sinun luvallasi luonnollisesti. Ennen hoitosarjan aloittamista otamme aloituskuvat ja kuvaamme ripset jokaisen käynnin jälkeen uudelleen.


Kenelle kestotaivutus sopii?

 • Kestotaivutus sopii sekä miehille että naisille. Miesten kohdalla voidaan tehdä ripsien kasvusuuntaa kohottava taivutus ilman naisellista twistiä.
 • Kestotaivutus on ihanteellinen niille joilla ripset kasvavat liian suoraan ja mahdollisesti vielä alaspäin vaikeuttaen näkemistä. Taivutuksella voidaan nostaa ripsen kasvusuuntaa ylöspäin.
 • Käytätkö ripsentaivuttimia? Ripsien kestotaivutus on hellävaraisempi ja huolettomampi vaihtoehto ripsien mekaaniselle taivuttamiselle.
 • Kasvavatko ripsesi sikinsokin? Taivutuksella ripset voidaan muotoilla kasvamaan suoraan, siistissä rivissä.
 • Ovatko ripsesi ohuet, hennot ja mietit, että saako näihin tehtyä mitään? Lash filler on tarkoitettu juuri sinulle. Käsittely voimistaa, ravitsee, korjaa ja paksuntaa ripsiäsi. Meillä on käytössä erikokoisia muotteja, pienin muottikokomme mahdollistaa taivutuksen tekemisen hyvin lyhyisiinkin ripsiin. Hoitosarjan edetessä voit huomata ripsiesi pituuden ja paksuuden kasvaneen.
 • Et jaksa meikata tai haluat vähentää meikkaamista? Kestotaivutus tuo arkeen helpotusta mutta samalla nostattaa yleisilmettäsi. 

Milloin kestotaivutus ei sovi?

 • Tulehdus, erityisesti silmien alueella.
 • Alle kuukausi sitten otetut silmän alueen kestopigmentoinnit
 • Raskaus ja imetys, hormonitoiminnan suuret muutokset heikentävät taivutusta jopa niin etteivät ripset taivu laisinkaan.
 • Antibiootit, tarkasta myös muiden lääkkeiden sopivuus ottamalla meihin yhteyttä enne ajan varaamista.
 • Syöpä ja leikkaukset
 • Allergiat, varmista etukäteen palveluissa käytettävien tuotteiden sopivuus sinulle ottamalla meihin yhteyttä.