MEDICAL-palvelut

Mesoterapia mikroneulaus

Mikroneulauksessa steriilien neulojen avulla muodostetaan ihoon mikrokanavia aina dermikseen asti. Näitä kanavia pitkin pystytään ihoon imeyttämään tehoaineita tehokkaammin ja syvemmälle. Tehoaineiden lisäksi neulauksesta aiheutuvat mikrovaurioit edistävät ihon omia paranemismekanismeja.

Täyteainehoidot

Palveluvalikoimassamme on useita injektiohoitotekniikoita. Meiltä saat kauniit huultentäytöt, poskipäiden kohotukset ja leuan kärjen muotoilut. Kevyempänä injektiohoitona valikoimassamme on kosteuttava anti-aginghoito Aquabooster.

Prophilo

Tulossa....

Neulaton Biorevitalisaatio

Neulattoman biorevitalisaation teho perustuu lääketieteelliseen aineeseen joka palauttaa ja elvyttää ihon kuntoa monilla eri tavoilla. Hoidon tavoitteena on nuorentaa ja kiinteyttää ihoa sekä korjata ihossa olevia virheitä. 

Kemialliset happohoidot

BiON tarjoaa luonnonmukaiset, kasviuutteilla tehostetut glykoli, manteli- ja maitohappokuorinnat. Hellää ja tehokasta hoitoa jokaiselle ihotyypille. Pitkäkestoiset hoitotulokset - välittömästi kirkas, hyvinvoiva iho.

Plasmapen

PlasmaPen on aivan uudenlainen ihoa napakoittava hoitomuoto. Käyttökohteina ovat erityisesti ikääntymisestä johtuvat ihon velttouden korjaukset sekä varsiluomien ja miliumien poistot.