Amerikkalainen parranajo

18.03.2021


Amerikkalainen parranajo on miesten omaa kasvohoitoa. Miehellä ei tarvitse olla pitkää muotoiltavaa partaa tullakseen tähän hoitoon, tämä toimii kaikille parroille.

Tällähetkellä Suomessa tätä palvelua tarjoavat muutamat parturit sekä kosmetologit. Aivan kuten monessa muussakin palvelussa, tekijän ammattitausta muokkaa palvelun sisältöä. Parturin erikoisosaaminen tähtää karvojen siistimiseen ja hoitoon, kosmetologi taas on pääasiassa ihonhoidon asiantuntija.

Tämän vuoksi kosmetologin tekemä amerikkalainen parranajo eroaa jonkin verran parturin tekemästä. Suurin ero löytyy asennosta jossa asiakas on hoidon aikana. Kosmetologin penkki eroaa parturin penkistä edukseen, kosmetologilla pääset pötköttelemään ja rentoutumaan kunnolla makaavassa asennossa. Kun taasen parturin penkissä tehdään istualtaan. Toinen eroavaisuus löytyy käytettävistä menetelmistä. Kosmetologilla on käytössään kasvohöyry jonka avulla partaa on helppo pitää pehmeänä, eikä jatkuvaa pyyhesavottaa partakarvojen lämmittämiseksi tarvita.

Niinkuin muissakin kasvohoidoissa, aloitamme hoidon alkupuhdistuksella. Tämän jälkeen pehmitämme parran vesihöyryä hyväksikäyttäen. Tämä on näppärää, koska partaa on helppoa pitää näin pehmeänä koko parranajon ajan. Parta leikataan moneen suuntaan, niin myötä-kuin vastakarvaankin ihoa samalla kiristäen. Parranajoon käytämme veistä. Monilla suomalaisilla miehillä on herkkä iho, joka saattaa ärsyyntyä esimerkiksi höyläämisestä. Veitsi on huomattavasti hellävaraisempi vaihtoehto, eikä ärsytä ihoa yhtä paljon. Monesti lopputulos on huomattavasti sileämpi ja pitkäkestoisempi.

Veitsiajolla saamme tehokkaasti poistettua näkyvät karvat mutta myös kuorittua kaiken kuolleen ihosolukon pois kasvoilta, joten ihokin kirkastuu ja hengittää paremmin. Hoito päättyy kasvojen hierontaan, tarpeen tullen käytämme vielä naamion kasvoilla. Näin saamme aikaan kokonaisvaltaisen rentoutuksen ja tuloksellisen hoidon kasvojen iholle.

Tälläisiä miesten omia palveluita on tarjolla todella vähän, mutta tämä hoito on tarkoitettu vain ja ainoastaan miehille! Sori naiset =D

On miehiä jotka tulevat mielellään kasvohoitohin mutta vielä on miehiä joilla on tähän korkeampi kynnys. Heille amerikkalainen parranajo tuntuu enemmän omalta mukavuusalueeltaan ja monesti tämän on toiminut luontevana porttina muihinkin kasvohoitoihin. Kosmetologin penkki ei tunnu enää niin hurjalta kun on päästy jo hieman tunnelmaan. 

Amerikkalainen parranajo on suosittu "miesten kasvohoito" lahjakorttina!

Innostuitko? käy katsomassa ajanvarauksestamme, olisiko sielä sinulle sopiva aika.