Astrali - It's your moment.

05.04.2023

Astrali on uusi ammattitason ihonhoitosarja Ranskasta. Se tarjoaa tärkeimmät ihonhoitotuotteet kaikkien saataville. Astalista on olemassa usea hoitolarituaali, eri ihotyypeille ja tavoitteille. Sekä useita kotikosmetiikka vaihtoehtoja kotihoitoihin.

Astrali-kasvohoitorituaali on elämys, jossa yhdistyy korkean laatutason tuotteet, tarkasti valikoitujen raaka-aineiden hurmaavat tuoksut sekä eheyttävä kosketus joka johtaa mielen hiljentymiseen ja astinautintojen syventymiseen. 

Astrali tuotteiden raaka-aineet auttavat tasapainottamaan ihoa sekä estävät ihon ikääntymismuutoksia iästä riippumatta. Astrali toimii hyvin nuorelle iholle ja voimme lämpimästi suositella sitä ensimmäiseksi ihonhoitosarjaksi, erityisesti silloin kun iho on suht hyvin tasapainossa. Meidän C-kaaren kasvohoitoihin kuuluu aina kotihoidon ohjaus. niin myös Astraliin. Päivittäisessä ihonhoitorutiinissa ei ole kyse vain pelkästä tehokkuudesta vaan myös ilosta ja aistinvaraisesta nautinnosta ja tämän me haluamme tuoda myös teidän koteihin. 

Astralin tuotteet ovat hinnoittelultaan helposti lähestyttäviä ja budjettiystävällisiä. Pakkaukset ovat ilo silmälle, brändi on saanut visuaalisen ja sensoriaalisen inspiraationsa luonnon elementeistä, ilmasta, vedestä, maasta ja tulesta. Nämä elementit näkyvät vahvasti hoitolahoito kokonaisuudessa.


Hoitolahoitojen rituaaleja on neljä, mutta kokonaisuus muodostuu aina asiakkaan ihotyypin, ihon tarpeiden sekä asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. 

ASTRALI - HARMONY COMFORT CARE KASVOHOITO (Tasapainoa ja stressittömyyttä)

Tasapainottava ja rentouttava hoitokokonaisuus joka täyttää kosteuden puutteen sekä korjaa auringolle, saasteille ja stressille altistuneen ihon tarpeet. Soveltuu myös kuivalle iholle, jossa esiintyy ravinneköyhyyttä ja joustavuuden puutetta. Tämä hoito palauttaa herkälle iholle tasapainon, mukavuuden tunteen sekä hehkun.

ASTRALI - HARMONY MATIFYING CARE KASVOHOITO (Tasapainoa ja rauhoitusta)

Tasapainottava hoitokokonaisuus sekaiholle ja rasvoittumiseen taipuvaiselle ihotyypille. Erityisesti nuoremmalle iholle kehitetty hoito auttaa säätelemään talintuotantoa, supistamaan ihohuokosia, tasoittamaan ihon pintatekstuuria. Vahvistaa ihon kokonaisvaltaista raikkauden tunnetta.

ASTRALI - HARMONY PERFECTION CARE KASVOHOITO (Tasapainoa ja raikkautta)

Puhdistava ja antibakteerinen hoito akneen, epäpuhtauksiin ja mustapäihin taipuvaiselle ihotyypille. Syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti, palauttaa tasapainon ja kirkastaa ihon sävyn.

ASTRALI - HARMONY YOUTH CARE KASVOHOITO (Tasapainoa ja elinvoimaisuutta)

Ikääntymismuutoksia korjaava hoitokokonaisuus, joka vaikuttaa ihon luonnolliseen aineenvaihduntaan, säilyttää nuorekkuutta, ylläpitää kosteustasapainoa ja optimoi kiinteyttä stimuloimalla elastisten kuitujen muodostumista. Palauttaa iholle tasaisen sävyn ja täyteläisen kimmoisuuden.

Olisiko sinun aikasi kokea Astrali-matka?