Ihonhoitotuotteet kiireisille

12.01.2019

Kaipaatko nopeaa ihon puhdistusrituaalia?


Meiltä tuotteet joilla puhdistus hoituu ripeästi ja tehokkaasti

Kun aika on kortilla, tarvitaan oikeanlaisia tuotteita. Tärkein toimenpide ihon hoidossa on sen puhdistaminen. Tehokkaalla ja oikeilla tuotteilla suoritetulla puhdistamisella voimme tuoda helpotusta ihon pintakuivuuteen, sumeaan väriin sekä iholla esiintyviin epäpuhtauksiin. Sinä voit vaikuttaa ihosi kuntoon huolimatta omasta ihotyypistäsi! Puhdas iho on myös edellytys hoitavien tuotteiden ainesosien imeytymiselle, emmehän halua käyttää kalliita tuotteita lian ja kuolleen ihosolukon ravitsemiseen.

Ihon päivittäiseen puhdistamiseen tarvitaan ihonpuhdistusaine, silmämeikinpoistoaine sekä kasvovesi. Markkinoilla on olemassa runsaasti vaihtoehtoja kyseisistä tuotekategorioista mutta on olemassa myös yhdistelmätuotteita kiireisille ihonhoitajille.

Esittelen sinulle kolme eri tuotetta joilla on enemmän kuin yksi käyttötarkoitus eli selvää ajansäästöä!

BiON Mineral Cream Cleanser - 3 in 1

Tässä tuotteessa yhdistyvät kolme tärkeää ihonhoidon peruspilaria; puhdistus, kuorinta ja naamio. Tuote puhdistaa ja kuorii samanaikaisesti jolloin liiallinen rasva ihohuokosista sekä kuollut ihosolukko ihon pinnalta saa kyytiä. Ihosi jää puhtaaksi ja kimmoisaksi puhdistuksen jälkeen. Aromaattiset kasvoöljyt ravitsevat ja rauhoittavat ihoa tehden siitä vahvemman ja kosteututemman. Tuote sopii täydellisesti niille jotka haluavat selvitä mahdollisimman vähällä purkkimäärällä.

Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Puhdistustuotteena käytettäessä levitetään ohut kerros iholle kevyesti hieroen. Huuhdellaan haalealla vedellä. Naamiokäytössä levitetään ohuelti kasvoille ja annetaan vaikuttaa 10-15min jonka jälkeen huuhtelu. Puhdistus viimeistellään kasvovedellä.

BiON Cleanser for Normal Skin

Tällä tuottella puhdistat ihon, meikin sekä silmämeikin hetkessä. Syväkosteuttava koostumus jättää ihon puhtaaksi raikkaaksi ja hehkuvaksi.

Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja couperoottiselle iholle. Kauran aminohapot, kasviperäinen glyseriini sekä limeöljy tasapainottavat ihoa sekä puhdistavat ihon samalla tuoden siihen lisää kosteutta.

Tuote levitetään kasvoille aamuin illoin. Vaahdotetaan vedellä ja huuhdellaan pois. Puhdistus viimeistellään kasvovedellä.

BiON Refreshing Toner - kasvovesi

Puhdistus viimeistellään aina kasvovedellä. Refreshin Toner palauttaa ihon luontaisen pH-arvon puhdistuksen jälkeen ja näin vahvistaa ihosi vastustuskykyä. Kasvovesi jättää iholle kevyen ja raikkaan tunteen pitkäksi aikaa. Tuote auttaa ihoasi säilyttämään kauniin mattaisen ja silkkisen pinnan läpi päivän samalla kun aminohapot korjaavat ja vahvistavat ihon pintarakennetta. Tuotteen luontaiset kosteustekijät tukevat ihon kosteustasapainoa jolloin myös kuiva iho saa tarvitsemaansa kosteutta.

Suihkutetaan suoraan kasvoille puhdistuksen jälkeen.

Tässä muutama esimerkki aikaa säästävistä ihonhoitotuotteista. Myöhemmin käsittelemme muita ihonhoidot vaiheita. Kaikki esittelemämme tuotteet löytyvät myyntihyllystämme sekä verkkokaupastamme, tervetuloa ostoksille!

Meiltä myös maksuttomat ja henkilökohtaiset ihonhoidon opastukset jokaisen kasvohoidon yhteydessä. Löydetään yhdessä sinulle toimivat tuotteet ja rutiinit!

Kun haluat ihosi parasta.