Kuivaharjaus pitää huolta sokeroidusta ihosta

06.12.2020

Kuivaharjaus on kosteusvoiteen lisäksi yksi tärkeimmistä kotona tehtävistä ihon huoltotoimenpiteistä. Mikä parasta, kuivaharjauksella saavutetaan tuloksia suht nopeasti!

Miksi kuivaharjata?

Kuivaharjauksella poistetaan tehokkaasti ihon pintasolukkoa, jolloin iho pehmenee ja sen väri paranee. Sokeroitavalla alueella ihon pehmeneminen ja kuoriminen ennaltaehkäisee sisäänpäin kasvaneiden karvojen sekä karvatupen tulehdusten syntymistä. Samalla kuivaharjaus elvyttää verenkiertoa jolloin solujen hapen- ja ravinnonsaanti paranevat, mikä taas tehostaa kuona-aineiden poistumista.

Kuivaharjauksella on muitakin etuja kuin vain karvatupentulehdusten ennaltaehkäisy. Säännöllisellä harjauksella voidaan saada selluliittia vähemmäksi sekä kiinteyttää ihoa. Kuivaharjaus myös vahvistaa ihoa jolloin ihon vastutuskyky paranee jolloin mm. näppyläisille alueille voidaan saada helpotusta.

Lapinniemen Helmen kuivaharjaushanskat ovat täydelliset ihon huoltoon. Hanskat on valmistettu kestävästä materiaalista, ne kestävät toistuvaa pesua ja jopa desinfiointia. Hanskojen karheus on säädetty optimaalliseksi iholle, riittävän karhea mutta samalla riittävän pehmeä jottei ihoon synny vaurioita ja ärsytystä. Sopivan karhealla hanskalla kuivaharjaus muuttuu miellytäväksi ja ihotuntuma pysyy hyvänä. Kuivaharjaus kannattaa suorittaa pyörivin liikkein ja nimenomaan kuivalla hanskalla kuivalle iholle. Kevyt sively riittää, painaa ei tarvitse, kunhan ihotuntuma on hyvä.

Ja miten se tehdään?

Mikäli mielit kokovartalon kuivaharjausta on hyvä aloittaa harjaus jalkateristä ja sieltä nousta pyörivin liikkein kohti sydäntä. Sopiva koko kehon käsittely aika on viitisen minuuttia eli toimenpiteen suorittaa suht nopeasti. Jalkojen jälkeen voit käsitellä kädet, kämmenestä sydämeen päin. Harjauksen päätteeksi on mukava mennä lämpimään suihkuun huuhtomaan irroneen ihosolukon pois. Viimeiste kosteuttava vartalovoiteella esim. Lapinnimeen Helmen raikas vartalovoiteella. Kuivaharjauksen voi toistaa päivittäin, mieluiten aamuisin.

Muistinko vielä mainita, että kuivaharjaus on todella edullista toteuttaa. Yksi hanskapari maksaa vain 8,80€ ja loppu onkin omasta viitseliäisyydestä kiinni.

Mitä vielä odotat?

Tulokset jo odottavat sinua.