Terveyttä edistävä tiimimme

11.03.2021


Iloinen kauneushoitolamme Studio C-kaari on muutakin kuin #kauneus- ja #komeushoitola; me olemme myös #terveyshoitola. Terveys ja hyvinvointi ovat teemoina lähellä meidän kaikkien sydämiä.

Usein kauneus ja terveys kulkee sopuisasti käsi kädessä. Terveys toimii kauneuden pohjana mutta ei kuitenkaan ole edellytys kauneudelle. Mitä terveys on? Terveyttä voidaan kuvata tilana jossa asiat ovat tasapainossa.  Se on kuitenkin luonteeltaan sellaista tasapainoa joka ei koskaan pysy stabiilissa balanssissa. Elämä on jatkuvaa muutosta ja tältä ilmiöltä ei edes itse tasapaino ole turvassa. Näitä tekijöitä ovat miltei kaikki mitä tapahtuu meidän ympärillämme ja sisällä meissä itsessämme mm. stressi, tunteet, elämäntavat, ravitsemus, sää... U name it. Nämä normaaliin elämään kuuluvat vaihtelut horjuttavat alituiseen tasapainoamme, jonka optimaalisesti toimiva keho pystyy palauttamaan vaivatta mutta toisinaan tarvitaan ulkopuolista apua ja puuttumista.

Ja mehän autamme sillä sitä kosmetologin, jalkahoitajan ja hierojan työ meille on, auttamista ja hoitamista.

Meidän puhtaasti terveyttä edistävät palvelut voidaan jakaa kolmeen luokkaan;

  • Klassinen hieronta ja vartalohoidot
  • Jalkahoidot 
  • Kasvohoidot

Klassinen hieronta ja vartalohoidot

Koulutettu hieroja ja kosmetologi voivat auttaa sinua kehohuollollisissa sekä ihon kuntoon liittyvissä ongelmissa. Tyypillinen asiakas kaipaa apua kehon jännitystiloihin tai kärsii vartalolla sijaitsevista iho-ongelmista joista valtaosa syntyy kotikarvanpoistosta aiheutuvista iho-oireista. Muita vartalon ihoon liittyviä ongelmia voivat olla epäpuhtaudet kuten akne sekä ihon kuivuus.

Jalkahoidot

Koulutettu jalkahoitajamme auttaa sinua vaativissakin jalkoihin liittyvissä ongelmissa. Jalkahoidot voivat olla ongelmia ennaltaehkäiseviä ns. Vuosittaisia tsekkaus käyntejä, hemmottelevia hoitoja tai vaativien jalkaongelmien hoitoa. Meillä tehdään myös pikaisia spesifisiin ongelmiin liittyviä hoitoja kuten känsän ja kovettumien poistoa sekä kynsien ohentamista.

Kasvohoidot

Koulutetut kosmetologimme auttavat kasvojen ihoon liittyvissä ongelmissa. Käytössämme on tuloksellisiin kasvohoitoihin suuntautunut BiONin ihonhoitosarja. Jokainen kasvohoito perustuu ihoanalyysiin sekä hoitosuunnitelman tekemiseen. Tyypillinen asiakkaamme haluaa hoitaa ihossa esiintyvää aknen tai rosacean aiheuttamaa epätasapainoa taikka ennaltaehkäistä ja hoitaa ikääntymisen tuomia muutoksia kasvoissa.

Yhteistyökumppanit

Me emme ole ratkaisu kaikkiin pulmiin ja siksi olemmekin erityisen onnellisia siitä että meidän kanssa samoissa tiloissa toimii loistavia yhteistyökumppaneita jotka täydentävät meidän terveyttä edistäviä palveluitamme. 

Naprapatia

Kun kehossa on puutumista, kipua tai jäykkyyttä voi naprapaatti auttaa. Kipu, ja muut edellä mainitut ikävät tuntemukset, eivät aina esiinny siellä missä itse ongelman syy on. Naprapaatti on kuin Sherlock Holmes joka etsii ongelman juuren ja pureutuu siihen. Hoitokokonaisuus koostuu manuaalisesta käsittelystä sekä aktiivisista omatoimiharjoitteista jotka voit toteuttaa kotona tai halutessasi kuntosalilla. Mikäli sinulla ei ole vielä omaa kuntosalia, tutustu alakerran saliimme;  Kuntomaailmaan.

Mikäli tulet siihen tulokseen että naprapaattia tarvitaan niin meiltähän se löytyy. Ossilla ja Jarilla on vuosien kokemus ihmisten manuaalisesta hoitamisesta ja ohjaamisesta. Heidän rautaiseen ammattitaitoonsa voit luottaa. 

Ossin kotisivuihin pääset tutustumaan tästä linkistä ja Jariin saat yhteyden tämän linkin kautta. 

Personal trainer ja ravintovalmennus

Kaipaatko personal traineria joka ymmärtää syvällisemmin kehosi toiminnot ja erityistarpeet? 

Erityisesti silloin kun kropassasi on jo enemmän huollettavaa esimerkiksi asentovirheitä, kiputiloja ja liikkumisen esteitä on tärkeää panostaa Personal Trainerisi ammattitaitoon. Naprapaatti Ossi sekä Fysioterapeutti Tommi tarjoavat meillä Personal trainer palveluita syvällisellä ammattitaidolla. Voimme mennä takuuseen siitä että oli lähtotilanteesi ja tarpeesi mikä tahansa, he osaavat ottaa sen huomioon. Heiltä et saa vain tusina valmennuksia vaan oikeita juuri sinulle suunniteltuja ohjelmia.  

Psykoterapia

Psykoterapeutti Tarja Kiuru on valviran ja kelan hyväksymä psykoterapeutti. Psykoterapian tavoitteena on poistaa tai lievittää psyykkisiä häiriöitä, niihin liittyvää kärsimystä ja huonoa oloa, tukea psyykkistä kasvua ja kehitystä sekä lisätä henkilön valmiuksia itse ratkaista ongelmiaan. Tarjan vastaanotolle voit hakeutua suoraan hänen kotisivujensa kautta. Voimme olla yhtä mieltä siitä että hänen tapaamisesta olisi varmasti meille kaikille paljon hyötyä =D

Kuten huomaat meillä on täällä Ahjokatu ykkösessä aikamoista osaamista tarjolla!