Life Coach- Valmennus

Life coach- valmennus on sinua varten, joka kaipaat muutosta jollekin elämän osa-alueellesi, ja kaipaat muutokseen käynnistävää voimaa matkaasi mukaan!

Life coach- valmennus on ratkaisukeskeistä valmennusta, jossa asiakas oivaltaa tehtävien ja keskustelujen pohjalta uusia ratkaisuja arkeen. Teemme sinulle suunnitelman arkeesi, jonka kautta muutos on mahdollinen.

Life coach- valmennusta voidaan hyödyntää muun muassa seuraavissa muutostoiveissa kuten uuden uran löytäminen, uuden harrastuksen aloittaminen, stressinhallinta, ajanhallinta, elämänhallinta, motivointi, tunnetyöskentely- juuri sitä mihin sinä kaipaat valmennukselta kanssakulkijaa!

Valmennuskokonaisuuden kautta opimme sanoittamaan ajatuksiamme ja tunteitamme ääneen, vaikuttamaan ja keskittymään niihin asioihin joihin voimme vaikuttaa, opimme elämään arvojemme mukaista elämää ja löydämme ilon ja tyytyväisyyden takaisin arkeen!

Valmennuksen avulla saat lisää itsetuntemusta ja kasvatat lisää itseluottamusta! Valmennus kannustaa ja rohkaisee sinua muutoksiin, joiden kautta olet onnellinen!

Life coach valmennuskokonaisuus sisältää:

- 4 tunnin mittaista Life coach- valmennusta
- Jokainen harjoitus sisältää rentoutusharjoitteen - Tehtävämateriaalia

Paketin hinta on 250€
LCT Life coach ®, Valmentamo

Osta pakettisi suoraan ajanvarauksestamme kohdasta "Valmennukset"

250,00 €