Hillitse ja Hallitse - yhdistelmä

HILLITSE JA HALLITSE STRESSIÄ - HOITOPAKETTI

Tämä kokonaisuus on juuri sinulle, jonka voimavarat ovat uupumassa, koet jo stressin oireita, etkä saa otetta muutokseen. Tarvitset napakan stressin häädön, mutta et ole sitä vielä löytänyt!

Nyt se on tässä, ja Hillitse ja hallitse stressiä- paketin avulla sekä rentoudut ja hemmottelet itseäsi kuin löydät ilon ja onnen syrjästä kiinni, kun saavutat tasapainoa lisää arkeesi!

Rentouttavien Brain relief- hoitojen avulla hillitään jo mahdollisia stressin oireita, kuten muun muassa unihäiriöitä, ärtyneisyyttä, väsymystä ja kireystiloja. Paketti sisältää 3 x rentouttavia hoitoja.

Lyhyesti Brain relief- hoidosta: Hoito yhdistelee lempeitä ja kevyitä otteita shiatsun, vyöhyketerapian ja intialaisen päähieronnan maailmasta. Hoidon tavoite on syvä rentoutuminen. Hoidon lempeät, eri tekniikoin tehdyt otteet lisäävät kehossamme mielihyvähormonin, oksitosiinin tuotantoa, joka auttaa vähentämään stressiä ja kokemaan hyvää oloa.

Stressinhallinta- valmennuksilla keskitymme stressin aiheuttajaan, juurisyyhyn. Teemme stressinhallinta- suunnitelman, jonka avulla kuormaa arjessa vähennetään, ja pyritään vaikuttamaan stressin aiheuttajaan niin, että se vähemmän kuormittaa jatkossa. Paketti sisältää kolme tunnin mittaista valmennusta.

Hillitse ja hallitse stressiä- paketti sisältää:

- 3 tunnin mittaista Brain relief- rentoutushoitoa
- 3 tunnin mittaista Stressinhallinta- valmennusta

Hillitse ja hallitse stressiä- paketin hinta 399€.

Sertifioitu Brain relief- hoitaja ®, Brain relief Academy Oy Mind coach stressinhallinta- valmentaja ®, Trainer4you

Voit ostaa tämän paketin suoraan ajanvarauksemme kautta, kohdasta valmennukset.

399,00 €