PALVELUT

Ammattiylpeytemme lepää näissä palveluissa.


Iloinen Kauneushoitola Studio C-kaari tarjoaa upeat kasvohoidot kaiken ikäisille, naisille sekä miehille.
Käytössämme ovat BiONin laadukkaat tuotteet jotka täyttävät ihosi erityistarpeet. Hoitosarjalla saadaan loistavia tuloksia erityisesti eriasteisen aknen ja rosacean hoidossa.
Kaikkiin kasvohoitoihin kuuluu maksuton ihonhoidon opastus sekä ihoanalyysi. Löydetään yhdessä toimivat tuotteet sekä rutiinit ihosi parhaaksi.


Meiltä saat kattavat ripsipalvelut Jyväskylästä. Halusitpa sitten korostaa omien ripsiesi luonnollista kauneutta kestoväreillä tai kestotaivutuksilla taikka lisätä ripsiisi voluumia ripsipidennysten muodossa, onnistuu se meillä vuosien ammattitaidolla. 

Haluamme tarjota sinulle vain parasta ja siksi kouluttaudumme ahkerasti ja seuraamme alamme muutoksia aktiivisesti. Käytämme hoidoissamme tunnettuja ja laadukkaita tuotteita ja meiltä saat aina ajantasaiset ohjeet ja opastukset käyttämiisi palveluihin jotta lopputulos olisi paras mahdollinen. 

Haluamme toimia vastuullisesti ja noudattaa kosmetiikkalainsäädäntöä. Tämän vuoksi ikäraja ripsipidennys- sekä kestopigmentointipalveluihin on 18vuotta. Kestoväreissä noudatamme 16 vuoden ikärajaa.


Kynsien avulla voidaa tuoda esille omaa persoonallisuutta ja tyyliä. Kynsien kanssa saa olla kokeilunhaluinen ja leikkisä. Käytän Geelikynsissä ja kestolakkauksissa laadukasta Mosaic-sarjaa ja luonnonkynnen rakennepaikkaavassa käsittelyssä on käytössä IBX Nail system. Väri ja koristevalikoimamme on laaja. Kaikki käyttämämme merkit ovat arvostettuja brandejä ympäri maailmaa.

Haluamme toimia vastuullisesti ja noudattaa kosmetiikkalainsäädäntöä. Tämän vuoksi ikäraja rakennekynsipalveluihin on 18vuotta. 


Sokerointi tarkoittaa häiritsevien ihokarvojen poistoa sokerimassalla. Kauneushoitolassamme on käytössä vartalosokeri joka on kehitetty erityisesti herkälle iholle ja se sopii myös raskaana oleville. Siinä ei ole herkistäviä tuoksuja tai väriaineita.

Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Lämmin sokerimassa levitetään hoidettavalle alueelle sormin ja poistetaan nopealla liikkeellä jolloin ihokarvat jäävät sokeriin kiinni. Sokerointi poistaa tehokkaasti ja turvallisesti häiritsevät ihokarvat. Samalla sokeri kuorii ihon pinnalta kuolleen ihosolukon. Näin iho on sileä ja pehmeä sokeroinnin jälkeen.


Kestopigmentointi on yksi kauneudenhoitoalan suosituimmista palveluista. Toimenpiteen aikana ihoon istutetaan kestopigmenttiväriä, jolla jäljitellään tavallista meikkiä. On selvää miksi tämä palvelu on niin suosittu: meikki kestää usean vuoden ajan. Taitavasti tehty pigmentointi korostaa asiakkaan kauniita piirteitä; korostaa silmiä, korjaa huulia sekä kulmia visuaalisesti.

Käytämme hoitolassamme iColorin Amerikassa valmistettuja kestopigmentointivärejä. Pigmentit eivät muutu ei-toivotun sävyisiksi - värit on tasapainotettu niin, että kulmat eivät muutu punaisiksi, vaaleanpunaisiksi, sinisiksi tai vihreiksi. Pigmentit ovat turvallisia ja ne testataan säännöllisesti, testitulokset ovat julkista tietoa.

Haluamme toimia vastuullisesti ja noudattaa kosmetiikkalainsäädäntöä. Tämän vuoksi ikäraja kestopigmentointipalveluihin on 18vuotta. 


Kosmetologin tekemä jalkahoito on hemmotteleva, kosmeettinen niinkun ammattilaisen nimikin sen sanoo. Leikatan kynnet, poistetaan kovettumia, usein hoitoaikaan saa lisänä myös kuorinnan tai jopa kosteuttavan jalkanaamion. Hieronta ja kynsien lakkaus on tavanperäisesti osa hoitoa.

Jalkahoitaja keskittyy enemmän terveyttä edistävään jalkahoitoon. Mikä tarkoittaa, että poistetaan/osataan neuvoa/ kivuliaitakin ongelmakohti jaloissa, esim sisäänkasvaanut kynsi, kivulias känsä tai syylä jalkapohjassa. Jalkahoitaja hio paksuntuuneitä kynsiä (sieni), mutta diagnoosia siitä kumminkaan jalkahoitaja ei tee. Vaan osaa suositella olisko käynti lääkärille ja viljely kynnestä paikallaan. Hoidon aikana kynnet leikataan, kovettumat poistetaan.

Kosmetologin ja jalkahoitajan palvelun erona on, että jalkahoitajan ammattitutkinnon suorittanu osaa ohjeistaa ja hoitaa perussairauksista johtuvissa jalkaterän rakennemuutoksissa, syylien hoidossa, tunnistaa erillaisia mahdollisia virheasentoja jalkaterissä. Hoito on perusteellisempi, jalkaterveyttä edistävää, ei niinkään hemmotteleva.

Meillä palvelee monta kosmetologia tehden jaloille hemmotteluhoitoja sekä Jalkahoitaja AMT Rikka Paananen.


Studio C-kaaren Wellness osasto tarjoaa hyvinvointia koko keholle. Meiltä löydät ihanat lahjakortit ja hemmottelu hoidot itselle ja niille joista välität. Voit yhdistellä eri palveluitamme luodaksesi yksilöllisiä hoitopaketteja.

Meiltä saat rentouttavia Spa-jalkahoitoja, kuumakivihierontaa, päähierontaa, turvehoitoja, vauvahierontaa, klassista hierontaa, liukukuppausta sekä kinesioteippausta pitempiaikaiseen hoitoon.


Neurosonic vie stressin, tuo unen ja palauttaa normaalin vireystilan.

Neurosonic-menetelmä on kehitetty stressiperäisten oireiden lievitykseen, erityisesti unihäiriöihin ja kipuun. Koko keholle samanaikaisesti suunnattu matalataajuinen värähtely tuntuu äärimmäisen rentouttavalta ja sillä on nopea vaikutus stressi-oireisiin. Menetelmä nopeuttaa palautumista ja lievittää lihasjännityksiä ja kiputiloja.

Lisää voit lukea täältä.


Studio C-kaaren tiloissa toimii myös tatuointistudio, josta saat iloista ja lämminhenkistä palvelua sekä laadukasta taidetta ihollesi.

Tämä on paikka, jonne uskaltaa herkempikin lähteä tatuoitavaksi!

Studion toimintaa voitte seurata Facebookissa sekä Instagramissa.