Bion happohoidot

Yleiset indikaatiot kemialliselle kuorinnalle:

 • Aurinkovauriot, pigmenttimuutokset ja melasma
 • Aknen kaikki muodot
 • Aknen jälkivauriot (arvet, PIE, PIH) ja ihon epätasainen rakenne
 • Ikääntynyt iho, rypyt ja juonteet, kimmoisuuden sekä elastisuuden menetys
 • Karkea, paksuuntunut, sarveistunut iho
 • Epäpuhtaudet, talitukkeumat, umpikomedot ja mustapäät
 • Ihon pintakuivuus eli kosteusköyhyys
  Glykolihappokuorinta: Fitzpatrick luokat I, II, III
  Maitohappokuorinta: Fitzpatrick luokat I, II, III, IV, V, VI

Kontraindikaatiot:

 • Aspiriini tai salisyylihappoallergia/herkkyys (glykolihapotus)
 • Oliivi-ihosta tummempi ihosävy (glykolihapotus, korvaa tällöin maitohapotuksella)
 • Yleinen voimakas allergiahistoria ja tausta
 • Rikkonainen, haavainen iho
 • Aktiivinen Herpes Simplex
 • Auringossa palanut iho
 • Aktiivinen perioraalidermatiitti
 • Keloidiherkkyys
 • Raskaus tai imetys (ei suositella, sillä korkea estrogeenitaso stimuloi melanogeneesiä, joten hapotuksesta uudistuessaan iho saattaa tuottaa pigmenttiä)
 • Isotretinoiinilääkitys (Roaccuttan) viimeisen puolen vuoden aikana
 • Paikallisesti käytettävä antibioottilääkitys
 • Juuri laseroitu tai mikrohiottu iho viimeisten 4 viikon aikana
 • Voimakkaiden lääkinnällisten retinoidien ja tretinoidien paikallinen käyttö viimeisten
  4 viikon aikana
 • Vältä kemiallisia hapotuksia myös silloin, mikäli asiakkaalla on valoherkkyyttä lisäävä lääkitys (tarkista lääkityksen sivuvaikutukset laakeinfo.fi tai pyydä asiakasta tiedustelemaan asiaa lääkäriltä)

Lactic acid 35% INC ja vaikutukset

 • Kasvot
 • Kaula ja dekoltee
 • Vartalo

Ingredients: Deionized Water (Aqua), Lactic Acid, Glycerin (Vegetable), Sodium Hydroxide, Camellia Oleifera Leaf Extract, Panthenol (B5-vitamin), Arctostaphylos Uva Ursi Extract, Glycyrrhiza Glabra Extract, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Glycerin

MAITOHAPPO
Hoitaa aknesta johtuvaa tulehdusta, tasoittaa juonteita sekä ryppyjä (kiihdyttää kollageenin muodostusta), vaalentaa hyperpigmentaatiota ja maksaläiskiä. Tasapainottaa ihon pH:tasapainoa ja vahvistaa ihon luonnollista vastustuskykyä piileviä tulehduksia ja haitallisia mikrobeja vastaan.
VIHREÄ TEE-UUTE
Laskee talin tuotantoa, dihydrotestosteronin tuotantoa, tulehduksia ja estää p.acnes bakteerin elinkelpoisuutta.
PANTENOLI (B5-vitamiini)
Pantenoli kykenee käynnistämään epidermiksen solunkasvu - ja muuttujafaktoreiden tuotannon. Edistää ihon kykyä ylläpitää kosteustasapainoa ja tekee kuivan ihon pehmeämmäksi sekä joustavammaksi. Sillä on myös ärsytystä lieventäviä ja ihoa rauhoittavia ominaisuuksia.
SIANPUOLUKKAUUTE
Ehkäisee pigmenttiläiskien ja tummien arpien syntymistä. Tehokkaasti ihoa kirkastava ja vaalentava ainesosa.
LAKRITSIKASVIN UUTE
Tulehdusta parantava vaikutus. Lakritsiuute rauhoittaa tulehtunutta ja ärtynyttä ihoa. Se hoitaa ja rauhoittaa tehokkaasti myös tulehtuneita finnejä.

Maitohapon vaikutukset 

Hoitaa aknesta johtuvaa tulehdusta, tasoittaa juonteita sekä ryppyjä (kiihdyttää kollageenin ja elastiinin muodostusta), vaalentaa hyperpigmentaatiota ja maksaläiskiä. Tasapainottaa ihon pH:tasapainoa ja vahvistaa ihon luonnollista vastustuskykyä piileviä tulehduksia ja haitallisia mikrobeja vastaan.

Maitohappo tuottaa kevyen, välittömästi kirkastavan ja puhdistavan kuorinnan, joka soveltuu lähes kaikille asiakkaille ja ihotyypeille.

Erinomainen Rosacean hoitoon. Maitohappokuorinnalla on mahdollista hoitaa tehokkaasti tuhkimohoidon tavoin pinnallisia juonteita ja ryppyjä, lieviä aknearpia, pintakuivuutta ja hilseilyä, epätasaista ja elotonta ihon sävyä, laajentuneita ihohuokosia sekä pigmenttiläiskiä. 

Glycolic Peel 30% INC ja raaka-aine vaikutukset

 • Kasvot
 • Vartalo
 • Ei suositella kaulan ja dekolteen alueen hoitoon (korvaa maitohapotuksella)

Ingredients: Deionized Water (Aqua), Glycolic Acid, Vaccinium Myrtillus Extract, Saccharum Officinarum Cane Extract, Acer Saccharum Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Citrus Medica Limonum Fruit Extract, Salicylic Acid, Sclerotium Gum, Vanillosmopis Erythropappa Wood Oil (Bisabolol), Betula Alba Bark Extract, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol

GLYKOLIHAPPO
Kuorii ihon kuollutta solukkoa, uudistaa ja korjaa ihon pintaa. Aktivoi kollageenin tuotantoa ja näin ollen madaltaa tehokkaasti myös juonteita sekä ryppyjä. Vähentää ihon virheitä: kuten aknea, epäpuhtauksia sekä pigmenttimuutoksia. Pienin molekyylikoko, joka kykenee imeytymään syvälle ihoon. Syväpuhdistaa ihohuokoset talista, kuona-aineista, meikinjäämistä ja toksiineista.
MUSTIKKAUUTE
Superantioksidantti, jolla on ihoa supistava ja tulehduksia rauhoittava vaikutus.
RUOKOSOKERIUUTE
Sisältää luonnollista glykolihappoa. Kuorii tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa sekä huokosia tukkivaa likaa, talia ja kuona-aineita.
SOKERIVAAHTERAUUTE
Toimii luonnollisena AHA-happona, minimoi ja korjaa vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita.
APPELSIININ JA SITRUUNAN HEDELMÄUUTE
Antibakteerinen, huokosia supistava ja ihoa kiinteyttävä sekä heleyttävä vaikutus. Rikas antioksidanttinen C-vitamiinin lähde, joka toimii kollageenin muodostajana ja vahvistajana. Ehkäisee tehokkaasti ihon ennenaikaista ikääntymistä ja vaalentaa pigmenttiläiskiä.
SALISYYLIHAPPO
Rasvaliukoinen. Yleisin BHA-happa, joka kuorii tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja liottaa talia, rasvaisuutta sekä komedotukkeumia. Tehokas ainesosa komedoaknen, rasvaisen ja epäpuhtaan ihon hoidossa. Puhdistaa huokoset reunoja myöten talista, bakteereista ja kuona-aineista.
BISABOLOL
Tulehduksia rauhoittava ja parantava ainesosa. Voimakas antibakteerinen vaikutus.
KOIVUNKUORIUUTE
Antioksidantti joka taistelee tulehduksia vastaan. Erittäin rauhoittava ja ihohuokosia supistava vaikutus. Sisältää runsaasti A-, B1-,B2-, C - ja E-vitamiinia.
LAVENTELIÖLJY
Luonnon yksi tehokkaimmista antiseptisista ja rauhoittavista ainesosista. Tehokas lievittämään kipua ja tulehduksia, käytetään tuotteissamme pääainesosana aknen, ihottuman ja rasvaisen ihon hoidossa.


.

Glykolihapon vaikutukset ja indikaatiot:

Indikaatiot:

 • Normaalipaksuinen iho jossa esiintyy veltostumaa ja syviäkin juonteita ja uurteita. Ihossa saattaa esiintyä sävyvirheitä ja pigmenttimuutoksia. 
 • Kun ihossa on aknen jälkeistä arpikudosta. 
 • Selkäakne
 • Ei oliivi-ihoa tummemmalle iholle
 • Ei decolteen ja kaulan alueelle.

Käytetään ikääntymismuutosten, pigmenttiläiskien, komedojen, arpien - sekä aknetulehdusten hoitoon. Korjaa erityisen tehokkaasti rappeutunutta sidekudosta (A-vitamiinin tavoin) - jonka avulla kollageenisäikeet vahvistuvat ja aktivoituvat. Tämän vuoksi syvällä vaikuttava glykolihappo on erityisen tehokas syvempien juonteiden, ryppyjen ja esimerkiksi aknearpien hoidossa, sillä kollageeni - ja elastiinisäikeiden vahvistuessa iho kiinteytyy ja "nouse

Monet tutkimukset myös todistavat glykolihapon olevan todellinen tehoainesosa etenkin tukkeutuneen komedoaknen ja kystisen aknen hoidossa. Happo kuorii tehokkaasti ihoa tukkivaa kuivaa sarveiskerrosta, sulattaa talitukkeumia sekä ehkäisee ihohuokosissa esiintyvää tulehdusta. Tuotteeseen lisätty rasvaa liottava salisyylihappo sulattaa tehokkaasti huokosia tukkivia talikertymiä ja kuona-aineita sekä tuhoaa tulehduksia aiheuttavia aknebakteereja..

Mantelihapon vaikutukset

Auttaa akneen ja bakteeritulehduksiin: Mantelihapolla on antimikrobinen (=anti-fungal, anti- bacterial, anti-viral ominaisuus) ja anti-inflammatoorinen vaikutus. Se katkaisee tulehdus - ja bakteerikierrettä. Tämä tekee siitä tehokkaan aktiivin muun muassa aknen ja ruusufinnin hoidossa sekä fungaalisen aknen hoidossa (Pityrosporum folliculitis) joka on malassezia hiivan liikakasvun aiheuttama ihosairaus.

Ihohuokosia puhdistava ja avaava: Mantelihapolla on kevyesti rasvaliukoinen ominaisuus, joka auttaa happomolekyyliä penetroitumaan sisälle huokoseen ja puhdistamaan talia, pro-inflammatoorisia rasvahappoja sekä kuolleita ihosoluja. Tästä on merkittävä apu muun muassa laajentuneiden huokosten, mustapäiden, talisäikeiden (sebaceous filaments) sekä aknen hoidossa. Mantelihapotus on myös tehokas esimerkiksi miehille, joilla esiintyy parranajon seurauksena karvatupen tulehduksia tai sisäänkasvaneita karvoja (Pseudofolliculitis barbae)

Melaniinintuotantoa estävä vaikutus

Mantelihapotus on turvallinen suorittaa myös oliivi-ihoa ja sitä tummemmalle ihosävylle, joka kaipaa tehokkaampaa kuorintaa esimerkiksi aknen tai pigmenttimuutosten hoitoon.


Hoidon jälkeen ja kotihoito

Lievä eryteema eli punoitus: Koska mantelihapon suuri molekyylikoko estää nopeaa ja syvempää puskuroitumista, iholla esiintyy vain lievää punoitusta hapotuksen aikana. Punoitus laskee nopeasti hoidon päättymisen jälkeen.

Kevyt sameus hoidon jälkeen: Iho on usein välittömästi hoidon jälkeen samea, sillä pintaproteiinit lähtevät nopeasti irtoamaan.

Nopea pintahilseily: Ihon pintasolukko alkaa uudistumaan nopeasti, usein jopa saman illan aikana on huomattavissa ihosolujen irtoamista ja hilseilyä. Tämä kestää vain muutaman päivän, eikä ole häiritsevää. Mahdollisuus myös mikrokomedojen nousuun ja ihon puhdistumiseen.

KOTIHOITOTUOTTEET:

Soothing multi cream

Puhdistuksena sekä yöajan tehohoitona. Pitää ihosolukon pehmeänä, nopeuttaen sen irtoamista. Tehostaa suojabarriäärin korjaantumista.

Calming toner

Ihoa ja punoitusta rauhoittava vaikutus, joka tehostaa ihon palautumista hoidosta. Ylläpitää optimaalista kosteustasapainoa.

Bio-essence calsium complex

Ihoa ja punoitusta rauhoittava vaikutus, joka tehostaa ihon palautumista hoidosta. Edistää ihosolujen uudistumista 36h ajan levityksestä.

HOITOA BOOSTAAVAT TUOTTEET:

Collagen revival serum:

Tehostaa sytokiinien tuotantoa, joka edistää fibroblastien tuotantoa. Tehostaa merkittävästi tyvisolujen toimintaa ja kantasolujen tuotantoa

Vitamin A serum Bio-Replenish A.C.E Repair cream

Kun ihossa halutaan edistää kiinteytymistä tai korjata aurinkovaurioita. Palauttaa ihokudoksistoon täyteläisyyttä ja vahvuutta

Mandelic serum

Kun ihossa halutaan korjata pigmenttimuutoksia, epätasaista tekstuuria tai arpia

Kiinteyttävä hapotus

On totta, että mantelihapolla saadaan stimuloitua myös elastisten kuitujen tuotantoa (kollageeni - ja elastiinisynteesi.) Tällä pinnallisesti vaikuttavalla hapotuksella ei kuitenkaan kannata lähteä hoitamaan ikääntymismuutoksia.

Tutkimukset (sisältäen verrokkitutkimukset) osoittavat, että mantelihapon tulisi olla säännöllisessä käytössä jotta kiinteytymistä saadaan edistettyä. Mikäli tavoitteena ihon kiinteytys: suorita tällöin joko glykoli/tai maitohapotussarja, jonka jälkeen stimuloi ja ylläpidä tuloksia Mandelic Serumilla kotihoidossa.

Hikirauhastulehdus

Märkivä hikirauhastulehdus on krooninen ja tulehduksellinen ihosairaus, jossa karvatuppi sekä talirauhanen tulehtuu.

Mantelihapotus voi olla tehokas rauhoittamaan ja kutistamaan asiakkaan HS noduluksia/ leesioita sekä estämään uusien muodostumista (mm. kainalot, taipeet ja nivuset.) Hapotus auttaa pehmentämään kovettunutta ihoa, sulattamaan keratiiniproteiinin kertymää follikkelissa ja vähentämään tulehdus - sekä mikrobikasvua ihossa. Huolehdi kuitenkin, ettei asiakkaalla ole aknelääkitys tai paikallinen lääketuote (esim. benzoyyliperoksidi) käytössä mikäli aloitatte hoitosarjan.

Selkäakne

Hyvin usein asiakkailla saattaa esiintyä vartaloaknea ja jopa kystisiä muutoksia vartalon alueella kuten selässä. Mitä tulehtuneempia ja suurempia (nodulukset) tulehdukset ovat, sitä herkemmin ne muodostavat ja ovat muodostaneet iholle arpia. Glykolihapotus on ehdottomasti tehokkain ja nopein hoitotoimenpide selkä aknenhoitoon. Dekolteen aknelle voidaan suorittaa mantelihapotusta.

Kystinen akne

Tehosta kystisen tai vaikeasti tulehtuneen aknen hoitoa ja hallintaa merkittävästi suorittamalla hapotuksia vuoroperäisessä sarjassa. Glykolihappo avaa syvempiä tukoksia ja korjaa sekä ehkäisee arpeutumisen muodostumista. Mantelihappo tarjoaa tehokkaan, nopean antibakteerisen ja antimikrobisen vaikutuksen, joka auttaa laskemaan iholta tulehdus sekä bakteerikierrettä. Myös pigmenttipohjaisten aknevaurioiden muodostuminen heikentyy.Esimerkiksi 2+2 tai 3+3 sarjana, hapokset vuorotellen sarjan aikana.

Syvä pigmentti

Mikäli iho on ollut alttiina esimerkiksi auringolle useiden vuosien ajan, saattaa epidermaaliset pigmenttisolut olla ihossa syvemmällä. Tällöin niiden hoitaminen vaatii myös enemmän tehoja. Kun suoritat vuoroperäisesti glykoli - ja mantelihapotusta, glykolihappo nostaa ihon pintaa kohti enemmän uudistuvia soluja. Mantelihappo auttaa kuorimaan ja irrottamaan nämä kerroksittain. Hapotukset siis tukevat toisiaan synergisesti, tuoden parempia tuloksia pidempiaikaisen pigmentin ja esimerkiksi maksaläiskien hoitoon. (Tätä yhdistelmää ei suositella kuitenkaan oliivi- ihosta tummemmalle ihosävylle) Esimerkiksi 2+2 tai 3+3 sarjana, hapokset vuorotellen sarjan aikana.

Ruusufinni

Tehosta edenneen acne rosacean eli ruusufinnin oireita ja hallintaa suorittamalla hapotuksia vuoroperäisessä sarjassa. Maitohappo kosteuttaa nestehukkaista ruusufinniä, korjaa ihon suojaa stimuloimalla keramidien tuotantoa ja vahvistaa ihon immuunipuolustusta kroonista tulehdustilaa vastaan (syy). Mantelihappo tarjoaa tehokkaan, nopean antibakteerisen ja antimikrobisen vaikutuksen, joka auttaa laskemaan iholta bakteerikierrettä ja märkänäppylöitä (oire). Esimerkiksi 2+2 tai 3+3 sarjana, hapokset vuorotellen sarjan aikana.

BioAgePeel - Neulaton mesoterapia

1. Usein kysytyt kysymykset

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Hoidon kulku 20min

BioAgePeel BASIC- hoitoprotokolla

Hoidon kesto 20min

 1. Puhdista iho meikistä ja epäpuhtauksista kasvojen puhdistusaineella
 2. Annostele tarvittava määrä BioAgePeel-tuotetta ruiskuun
 3. Jaa hoidettava alue hoitovyöhykkeisiin ( kasvot, kaula, decoltee…) ja käsittele jokainen alue erikseen.
 4. Levitä ohut kerros BioAgePeel ainetta määritetylle alueelle. Esim. Annostele pieni tippa tuotetta otsalle ja hiero tuote ihoon, sen jälkeen käsittele leuka, posket, kaula, decoltee.
 5. Suorita imeyttävä hieronta (4-6min) jokaiselle ihoalueelle kunnes tuote on täysin imeytynyt.
 6. Toista kohta 5 hoidettavan alueen mukaan 1-2 kertaa.
  1. Kasvot, kaula ja decoltee 1-2 kerrosta (1-1,5ml /alue)
  2. Kädet ja muut alueet 1-3 kerrosta (1ml / 10cm*10cm)
 7. Kun viimeinen kerros on imeytynyt ihoon poista ylimääräinen tuote veteen kostutetulla vanulapulla. Huuhtele hyvin.
 8. Levitä kasvoille hoitovoide jos asiakkaalla on kuiva iho, muutoin voit jättää voiteen levittämättä.
 9. Myy kotiin BioAgePeel kotihoitotuote ja kehota käyttämään UV-suojaa

Hoitosuositus: 10-14 päivän välein 4-6 hoidon sarjana

Kontraindikaatiot

 • Ihosairaudet hoidettavalla alueella
 • Raskaus ja imetys
 • Syöpä
 • Epävakaa diabetes
 • Epilepsia
 • Immuunivälitteiset sairaudet
 • Yliherkkyys tai allergia jollekin tuotteen komponentille.

Hoidon kulku 45min:

BioAgePeel AVALON- hoitoprotokolla

 1. Puhdista iho meikistä ja epäpuhtauksista kasvojen puhdistusaineella
 2. Annostele tarvittava määrä BioAgePeel-tuotetta ruiskuun
 3. Jaa hoidettava alue hoitovyöhykkeisiin ( kädet, kaula…) ja käsittele jokainen alue erikseen.
 4. Levitä ohut kerros BioAgePeel ainetta määritetylle alueelle.
 5. Suorita imeyttävä hieronta (4-6min) jokaiselle ihoalueelle kunnes tuote on täysin imeytynyt.
  1. Kasvot, kaula ja decoltee 1-2 kerrosta (1-1,5ml /alue)
 6. Kun viimeinen kerros on imeytynyt ihoon poista ylimääräinen tuote veteen kostutetulla vanulapulla.
 7. Asettele AVALON naamio kasvoille ja anna vaikuttaa 20-30 min
  1. Ota maski pois pakkauksesta. Se koostuu kahdesta kerroksesta (osista): alempi ja ylempi.
  2. On välttämätöntä levittää kerros toisensa jälkeen painaen sitä tiukasti kasvojen ympärille.
  3. Poista naamio varovasti 20-30 minuutin kuluttua. Levitä geelijäännökset kasvoille ja kaulalle hellästi hierovin liikkein. Varmista, että iho on hyvin kosteutettu ja säteilevä.
 8. Myy kotiin BioAgePeel kotihoitotuote ja kehota käyttämään UV-suojaa

Hoitosuositus: 10-14 päivän välein 4-6 hoidon sarjana


Mikroneulaus Mesoterapia

1. Usein kysytyt kysymykset

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

2. Usein kysytyt kysymykset

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit.

3. Usein kysytyt kysymykset

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate.