Suihkurusketus


Joskus tytön pitää päättää itse omasta päivettymisen tasostaan, tällöin auttaa tykkibruna. Suihkurusketus on erityisesti morsiammien suosiossa, suosittelemme kuitenkin että tulisit kokeilemaan rusketusta hyvissä ajoin ennen varsinaista morsiuistykitystä. 

Suihkurusketuksella saat ihollesi tasaisen kauniin rusketuksen nopeasti ja turvallisesti ilman haitallisia UV-säteitä. Vita liberatan tuotteet on valmistettu 80% luomuraaka-aineista, jotka myös hoitavat ihoasi. Ne eivät sisällä alkoholia, hajusteita eikä parabeeneja.

Miksi valita suihkurusketus?

Suihkurusketuksella nopea, turvallinen ja luonnollinen päivetys vain viidessä minuutissa. Meillä on käytössä todella suosittu Vita Liberatan sekä Norwellin suihkurusketus, joka tekee iholle todella luonnollisen ja tasaisen päivetyksen lyhyessä ajassa. Lisäksi tuote, jolla rusketus tehdään sisältää ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, kuten aloe veraa.


  Onko tykkibrunalla negatiivisia vaikutuksia ihoon?

  Suihkurusketuksessa ei tarvitse pelätä ihon ennenaikaista vanhentumista tai esimerkiksi pigmenttimuutoksia, kuten auringon otossa, vaikka kävisit siinä säännöllisin väliajoin.

  Kuinka kauan tulos kestää?

  Rusketus kestää iholla noin 5-7 päivää riippuen mm. siitä kuinka paljon hikoilet ja käyt suihkussa. Joillakin rusketus voi kestää jopa kaksi viikkoa. Ihoa kannattaa kosteuttaa kevyellä kosteusvoiteella 2 kertaa päivässä, jotta rusketus pysyy mahdollisimman hyvänä pitkään. Liian rasvainen voide voi irrottaa väriä.

  Liittyykö suihkurusketuksen ottamiseen mitään rajoituksia?

  Vita liberatan suihkurusketus sopii kaikille, myös raskaana oleville. Kuitenkin vastuu on aina asiakkaalla niinkuin kaikessa kosmetiikassa. Suihkurusketusta ei kannata ottaa samana päivänä kun olet käynyt ripsihuollossa tai sokeroinnissa. Ja muistathan että suihkurusketus annetaan vaikuttaa iholla 8-10 tuntia ennen kuin se pestään pois. Suihkurusketus sopii täydellisesti mm. Juhliin, ennen lomamatkaa tai kuvauksiin. Vita liberatan suihkurusketus kuluu iholta pois tasaisesti ja päivetys näkyy iholla heti!

  Tervetuloa kaunistautumaan!


  Ennen rusketukseen saapumista

  • Kuori vartalo edellisenä päivänä öljyttömällä kuorinta-aineella
  • Kosteuta iho edellisenä päivänä
  • Varmista että ihosi on täysin puhdas: Iholla ei saa olla deodoranttia, hajuvettä, meikkiä, voiteita tai öljyjä
  • Tarvittaessa poista karvat edellisenä päivänä, sokeroinnissa olisi hyvä käydä 48h ennen suihkurusketusta, jotta ihohuokoset ehtivät sulkeutua.
  • Hoidossa voit käyttää omia tummia ja vanhoja bikineitä/alusvaatteita tai voit hakutessasi käyttää hoitolasta saatavia kertakäyttöstringejä.

  Suihkurusketuksen jälkeen

  • pukeudu tummiin väljiin vaatteisiin ja vältä hankaavia rintaliivejä ja asusteita
  • vältä suihkua, urheilua, hikoilua, uimista, meikkaamista 8-10 tuntia suihkurusketuksen jälkeen jolloin väri vielä kehittyy
  • 8-10 tunnini kuluttua suihkurusketuksesta pese ihosi suihkussa pelkällä vedellä.
  • Taputtele ihosi kuivaksi, älä siis pyyhi tai hinkaa ihoa kuivaksi. Näin varmistat, että rusketus pysyy iholla tasaisena mahdollisimman pitkään.
  • Rusketus säilyy iholla oikein hoidettuna noin 5-7 päivää
  • Ihon kosteuttaminen kosteusvoiteella pidentää rusketuksesi kestoa