Sauna- ja turvehoidot

Turvekääre hoito 

Turvehoidossa selän alueelle levitetään lämmitetty turve joka peitetään kelmuilla ja lämpöpakkauksilla. Lämmön vaikutuksesta selän turve hautuu ja turpeen bioaktiiviset ainesosat pääsevät imeytymään tehokkaasti kehoon. Turpeen vaikutusaikana hierotaan pää, kädet ja jalat. Turvehoitoihin kuuluu myös imukuppihierontaa. Imukuppihieronta laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä sekä tehostaa turpeen vaikutusta lisäten verenkiertoa voimakkaasti hoidettavalla alueella.

Terveelle ihmiselle turvehoito antaa energiaa, rentouttaa, poistaa kuona-aineita, myrkkyjä sekä ylimääräisiä nesteitä kehosta. Lisäksi turve tasapainottaa hormonitoimintaa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa.

Turvehoito on osana saunahoitoja.

Saunahoidot

Turvesauna

Turvesauna on ohjattua toimintaa yksilöille tai ryhmille saunan lauteilla. Voit tilata meidät omaan saunaasi tai voimme käyttää yhteistyökumppanimme Hakalan saunan tiloja Halssilassa. Kysy lisää!

Saunan syli

Saunan syli rauhoittaa mielen, hoitaa kolotukset, rentouttaa lihakset ja saa kehon tuntumaan nuoremmalta ja terveemmältä. Kuolleenmeren merisuolakuorinta, jalkakylpy sekä mutanaamio saavat ihon ja olon hehkumaan. Seremonian jälkeen voit huomata elimistön kiputilojen helpottuvan, ihosi tuntuvan taivaallisen pehmeältä ja olosi vuosia nuoremmalta.

Saunan syli järjestetään tunnin vuoroissa, joihin on ennakkoilmottautuminen osoitteessa: https://vello.fi/hakalansauna/ylakaupungin-saunaseura-ry