VALMENNUKSET

LIFE COACH - VALMENNUS

Life coach- valmennus on sinua varten, joka kaipaat muutosta jollekin elämän osa-alueellesi, ja kaipaat muutokseen käynnistävää voimaa matkaasi mukaan!

Life coach- valmennus on ratkaisukeskeistä valmennusta, jossa asiakas oivaltaa tehtävien ja keskustelujen pohjalta uusia ratkaisuja arkeen. Teemme sinulle suunnitelman arkeesi, jonka kautta muutos on mahdollinen.

Life coach- valmennusta voidaan hyödyntää muun muassa seuraavissa muutostoiveissa kuten uuden uran löytäminen, uuden harrastuksen aloittaminen, stressinhallinta, ajanhallinta, elämänhallinta, motivointi, tunnetyöskentely- juuri sitä mihin sinä kaipaat valmennukselta kanssakulkijaa!

Valmennuskokonaisuuden kautta opimme sanoittamaan ajatuksiamme ja tunteitamme ääneen, vaikuttamaan ja keskittymään niihin asioihin joihin voimme vaikuttaa, opimme elämään arvojemme mukaista elämää ja löydämme ilon ja tyytyväisyyden takaisin arkeen!

Valmennuksen avulla saat lisää itsetuntemusta ja kasvatat lisää itseluottamusta! Valmennus kannustaa ja rohkaisee sinua muutoksiin, joiden kautta olet onnellinen!

Life coach valmennuskokonaisuus sisältää:

- 4 tunnin mittaista Life coach- valmennusta
- Jokainen harjoitus sisältää rentoutusharjoitteen - Tehtävämateriaalia

Paketin hinta on 250€
LCT Life coach ®, Valmentamo

STRESSINHALLINTA VALMENNUS

Stressinhallinta- valmennus on sinulle, joka kaipaat arkeesi muutoksen käynnistäviä askelia kohti tyytyväisempää arkea!

Stressinhallinta- valmennuksen avulla saat välittömästi uusia työkaluja ja toimintatapoja helpottamaan arjen kuormaa. Valmennuksessa käytettävien harjoitteiden ja keskustelun kautta hahmotat uusia oivalluksia, millä saat vähennettyä kuormaa arjessasi. Käymme perusteellisesti valmennuksessa läpi hyvän elämän edellytyksiä, raivaamme matkalta esteitä ja saavutamme muutokseen tarvittavaa rohkeutta yhdessä sekä löydämme mielenrauhaa rentoutusharjoitteiden myötä.

Valmennuksessa keskiössä on myös tunnetyöskentely, jonka kautta vaikutetaan muutoksen onnistumiseen. Valmennuksessa on avoin, ja turvallinen ilmapiiri, jonne sinun on hyvä tulla.

Stressinhallinta- valmennuspaketti sisältää:

- 3 tunnin mittaista stressinhallinta- valmennusta
- Jokainen valmennus sisältää rentoutusharjoituksen - Tehtävämateriaalia

Paketin hinta on 210€
Mind coach stressinhallinta- valmentaja ®, Trainer4you

HILLITSE JA HALLITSE STRESSIÄ - HOITOPAKETTI

Tämä kokonaisuus on juuri sinulle, jonka voimavarat ovat uupumassa, koet jo stressin oireita, etkä saa otetta muutokseen. Tarvitset napakan stressin häädön, mutta et ole sitä vielä löytänyt!

Nyt se on tässä, ja Hillitse ja hallitse stressiä- paketin avulla sekä rentoudut ja hemmottelet itseäsi kuin löydät ilon ja onnen syrjästä kiinni, kun saavutat tasapainoa lisää arkeesi!

Rentouttavien Brain relief- hoitojen avulla hillitään jo mahdollisia stressin oireita, kuten muun muassa unihäiriöitä, ärtyneisyyttä, väsymystä ja kireystiloja. Paketti sisältää 3 x rentouttavia hoitoja.

Lyhyesti Brain relief- hoidosta: Hoito yhdistelee lempeitä ja kevyitä otteita shiatsun, vyöhyketerapian ja intialaisen päähieronnan maailmasta. Hoidon tavoite on syvä rentoutuminen. Hoidon lempeät, eri tekniikoin tehdyt otteet lisäävät kehossamme mielihyvähormonin, oksitosiinin tuotantoa, joka auttaa vähentämään stressiä ja kokemaan hyvää oloa.

Stressinhallinta- valmennuksilla keskitymme stressin aiheuttajaan, juurisyyhyn. Teemme stressinhallinta- suunnitelman, jonka avulla kuormaa arjessa vähennetään, ja pyritään vaikuttamaan stressin aiheuttajaan niin, että se vähemmän kuormittaa jatkossa. Paketti sisältää kolme tunnin mittaista valmennusta.

Hillitse ja hallitse stressiä- paketti sisältää:

- 3 tunnin mittaista Brain relief- rentoutushoitoa
- 3 tunnin mittaista Stressinhallinta- valmennusta

Hillitse ja hallitse stressiä- paketin hinta 399€.

Sertifioitu Brain relief- hoitaja ®, Brain relief Academy Oy Mind coach stressinhallinta- valmentaja ®, Trainer4you