Vauvahieronta

Vauvahieronta rentouttaa ja rauhoittaa lasta. Ydinajatuksena on rakkauden tunteen välittäminen ja vauvan toivottaminen tervetulleeksi maailmaan turvallisen ja hoivaavan kosketuksen avulla. Vauvahieronnasta on etua niin vauvalle kuin äidillekin. Vauvahieronnan ryhmäohjauksiin ovat kaikki vauvat tervetulleita hoitajansa kanssa. Kysy ajankohdista!

Vauvahieronnan yksilöohjauksissa opetan hoitokäynnillä vanhemmille vauvan hieronnan kädestä pitäen ja annan lisäksi kirjalliset ruokavalio- ja hierontaohjeet mukaan kotiin.

Mikäli vauva kärsii vatsaongelmista, jopa koliikista, teemme vauvalle hoitosuunnitelman kotiin yhdessä vanhempien kanssa. Hoitosuunnitelma pitää sisällään 2-3 hierontaa päivässä jakautuen kokohierontaan sekä osahierontoihin. Koliikkivauvojen kipuilu saadaan ohjelman avulla loppumaan yleensä kahden vuorokauden aikana. Koliikki on vauvalle ja koko perheelle raskasta ja näännyttävää aikaa. Edelleen on harhakäsityksiä, ettei koliikkiin auta mikään eikä imettävän äidin ruokavaliolla ole asiassa merkitystä. Näin ei siis suinkaan ole! Vauvan kipuileva vatsa ei ole vauvalle normaalia. Vielä osittain kehittymätön ruuansulatuskanava tarvitsee pehmeää ravintoa ja hellää hoitoa.

Myös Neurosonic-hoidosta on hyviä kokemuksia vauvan vatsavaivojen hoidosta.