Hot Stone & Hot Rock

Kuumakivihieronta-lahjakortti on yksi suosituimmista lahjakorteistamme. Vuosien mittaan kuumakivihieronta nostaa sijoitustaan toivotuimpien lahjojen joukossa. Hot Stone on ihanteellinen hoito stressaantuneelle, väsyneelle tai vain hemmottelua kaipaavalle. Lahjakorttina kuumakivihieronta sopii lähes tulkoon kaikille myös miehille. Kuumakivihierontaan on helppo yhdistää muita palveluitamme kuten kasvohoitoja, neurosonicia, kestovärjäyksiä.

Muokkaavammassa Hot Rock-hieronnassa on sekoitus klassista hierontaa ja kuumia kiviä. Tämä on erityisesti miesten suosiossa!


Hot Stone

Kuumakivihieronta on hemmotteluhoito jolla on paljon terveyttä edistäviä vaikutuksia mm. lymfakierron voimistuminen, aineenvaihdunnan vilkastuminen, verenkierron paraneminen ja lihasjännitysten laukeaminen.

Hieronta tapahtuu lämpöisillä basalttikivillä. Hieronnan aikana lämpö siirtyy kuumista kivistä lihaksiin jolloin lämpö vaikuttaa syvällä kehossa. Hoidon alussa keho hierotaan hierontaöljyllä sivelyottein jonka jälkeen kehoa sivellään kuumilla kivillä alue kerrallaan.

Hot Rock

Hot Rock eroaa Hot Stone hoidosta siinä että hieronta tapahtuu manuaalisesti käsillä. Kuumia kiviä käytetään hoidossa esilämpöhoitona, valmistamaan kudokset klassisen hieronnan käsittelylle. Kuumilla kivillä sivellään kudokset lämpimiksi ja lopuksi suoritetaan muokkaavampi käsittely klassisia hierontaotteita käyttäen.