Ripsi- ja kulma palvelut

Meiltä saat kattavat ripsi- ja kulmapalvelut Jyväskylästä. Halusitpa sitten korostaa omien ripsiesi luonnollista kauneutta kestoväreillä tai kestotaivutuksilla taikka lisätä ripsiisi voluumia ripsipidennysten muodossa, onnistuu se meillä vuosien ammattitaidolla.

Haluamme tarjota sinulle vain parasta ja siksi kouluttaudumme ahkerasti ja seuraamme alamme muutoksia aktiivisesti. Käytämme hoidoissamme tunnettuja ja laadukkaita tuotteita ja meiltä saat aina ajantasaiset ohjeet ja opastukset käyttämiisi palveluihin jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.

RIPSIEN- JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS

Ripsien kestovärjäys on kaikkein kevyin palvelu ripsille. Kestovärit kestävät 2-4 viikkoa riippuen omista ripsistä ja tavoitteista. Kestovärjäyksen yhteydessä voidaan ripsiin tehdä ripsiä turvottava ja kosteuttava keratiini hoito.

Hoito sopii kaikille ,mutta jos olet joskus saanut allergisen reaktion hiusväreistä tai muista kestoväreistä esim. henna, ei tätä palvelua tule ottaa.

LASH LIFT - RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Lash lift eli ripsien kestotaivutus tarkoittaa luonnonripsien kemiallista taivuttamista haluttuun muotoon. Tarjoamme kahta erilaista ripsien kestotaivutusta; Silky Lashes Lash lift sekä Inlei Filler ripsien kestotaivutus

KULMIEN LAMINOINTI

Kulmien laminointi tarkoittaa omien kulmakarvojen kestomuotoilua. Palvelu sopii niille joilla on jonkun verran kulmakarvoja. Kulmien uudelleen muotoilulla voidaan korjata kulmien epäsymmetriaa, täyttää aukkoja sekä parantaa kulmien muotoa niin että ne ovat tasapainon osa kasvojen kokonaisuutta.

IKÄRAJAT

Haluamme toimia vastuullisesti ja noudattaa kosmetiikkalainsäädäntöä. Tämän vuoksi ikäraja ripsipidennys-palveluihin on 18 vuotta. Kestoväreissä, kestotaivutuksissa ja laminoinneissa noudatamme 16 vuoden ikärajaa.

Asiakaspalautteet

" Todella tarkkaa ja kaunista jälkeä volyymiripsien kanssa! Kiitos myös ystävällisestä ja lämminhenkisestä palvelusta. Suosittelen ilolla "

" Teki niin kauniit kulmakarvat ja ripset, etten olisi itse ajatellut, että voisi saada niin hyvät" 


"Ammattimainen työskentely, varmat otteet ja tuli tunne, että tiedät mitä teet. Olet ystävällinen ja loivasta työssäsi"