RIPSIPALVELUT

PALVELUMME:

  • Ripsien ja kulmien kestovärjäys
  • Lash lift eli ripsien kestotaivutus
  • Brow lamination eli kulmakarvojen kestotaivutuskäsittely ja stailaus
  • Ripsipidennykset : Klassinen, Soft klassinen, Volume, Hybridi ja Premade

Meiltä saat kattavat ripsipalvelut Jyväskylästä. Halusitpa sitten korostaa omien ripsiesi luonnollista kauneutta kestoväreillä tai kestotaivutuksilla taikka lisätä ripsiisi voluumia ripsipidennysten muodossa, onnistuu se meillä vuosien ammattitaidolla.

Haluamme tarjota sinulle vain parasta ja siksi kouluttaudumme ahkerasti ja seuraamme alamme muutoksia aktiivisesti. Käytämme hoidoissamme tunnettuja ja laadukkaita tuotteita ja meiltä saat aina ajantasaiset ohjeet ja opastukset käyttämiisi palveluihin jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.

Haluamme toimia vastuullisesti ja noudattaa kosmetiikkalainsäädäntöä. Tämän vuoksi ikäraja rakennekynsi-, ripsipidennys-, kestopigmentointipalveluihin sekä tatuointeihin on 18 vuotta. Kestoväreissä noudatamme 16 vuoden ikärajaa.


KESTOVÄRJÄYS

Ripsien kestovärjäys on kaikkein kevyin palvelu ripsille. Kestovärit kestävät 2-4 viikkoa riippuen omista ripsistä ja tavoitteista. Kestovärjäyksen yhteydessä voidaan ripsiin tehdä ripsiä turvottava ja kosteuttava keratiini hoito.

Hoito sopii kaikille ,mutta jos olet joskus saanut allergisen reaktion hiusväreistä tai muista kestoväreistä esim. henna, ei tätä palvelua tule ottaa.


LASH LIFT - ripsien kestotaivutus

Lash lift eli ripsien kestotaivutus tarkoittaa luonnonripsien kemiallista taivuttamista haluttuun muotoon. Tarjoamme kahta erilaista ripsien kestotaivutusta; Silky Lashes Lash lift sekä Inlei Filler ripsien kestotaivutus


KULMIEN LAMINOINTI - Brow lift

Kulmien laminointi tarkoittaa omien kulmakarvojen kestomuotoilua. Palvelu sopii niille joilla on jonkun verran kulmakarvoja. Kulmien uudelleen muotoilulla voidaan korjata kulmien epäsymmetriaa, täyttää aukkoja sekä parantaa kulmien muotoa niin että ne ovat tasapainon osa kasvojen kokonaisuutta. 


KLASSINEN RIPSIPIDENNYS

Ripsipidennykset ovat yksi suosituimmista palveluistamme kautta vuosien. Klassiset ripsipidennykset ovat kehittyneet Volume-ripsipidennysten rinnalla ja tänä päivänä pystymme tarjoamaan kevyempiä ja ripsiystävällisempiä ripsipidennyspalveluita. 


SOFT KLASSINEN RIPSIPIDENNYS

Soft klassinen ripsipidennys on pehmeillä volumekuiduilla tehty klassinen pidennys. Lopputulos on hitusen dramaattisempi kuin klassisilla kuiduilla tehdyt ripset.


HYBRIDI-RIPSIPIDENNYKSET

Hybridi-ripsipidennyksessä yhdistellään klassisia- sekä volumekuituja. Lopputulos on hieman kevyempi kuin Volumepidennyksessä.


VOLUME RIPSIPIDENNYS

Volume-ripsipidennykset ovat suosituin palvelumme ja syystä! Ripsipidennykset kasvattavat suosiotaan vuosivuodelta ja yksi syy tähän on alan kehittyminen. Ripsikuidut ovat nykyään superkevyitä, taipuisia ja pehmeitä. Niiden olemassa oloa ei huomaa. Liimat ovat myös muuttuneet laadukkaammiksi. 


PreMade RIPSIPIDENNYS

Premade tarkoittaa ripsienpidennysta käyttäen valmiita volumeviuhkoja. Työskentely on nopeampaa ja tämä pidennystyyli sopii parhaiten kiireisille ja niille jotka eivät halua tai pysty olemaan selällään pitkiä aikoja. 


Asiakaspalautteet

" Todella tarkkaa ja kaunista jälkeä volyymiripsien kanssa! Kiitos myös ystävällisestä ja lämminhenkisestä palvelusta. Suosittelen ilolla "

" Teki niin kauniit kulmakarvat ja ripset, etten olisi itse ajatellut, että voisi saada niin hyvät" 


"Ammattimainen työskentely, varmat otteet ja tuli tunne, että tiedät mitä teet. Olet ystävällinen ja loivasta työssäsi"