RIPSIPIDENNYKSET

Tarjoamme ripsipidennyksiä useassa eri tekniikassa. Teknikon kanssa voit neuvotella aikasi alkua siitä, millaisia toiveita sinulla on ripsiesi suhteen.

KLASSINEN RIPSIPIDENNYS

Ripsipidennykset ovat yksi suosituimmista palveluistamme kautta vuosien. Klassiset ripsipidennykset ovat kehittyneet Volume-ripsipidennysten rinnalla ja tänä päivänä pystymme tarjoamaan kevyempiä ja ripsiystävällisempiä ripsipidennyspalveluita.

SOFT KLASSINEN RIPSIPIDENNYS

Soft klassinen ripsipidennys on pehmeillä volumekuiduilla tehty klassinen pidennys. Lopputulos on hitusen dramaattisempi kuin klassisilla kuiduilla tehdyt ripset.

HYBRIDI RIPSIPIDENNYS

Hybridi-ripsipidennyksessä yhdistellään klassisia- sekä volumekuituja. Lopputulos on hieman kevyempi kuin Volumepidennyksessä.

VOLUME RIPSIPIDENNYS

Volume-ripsipidennykset ovat suosituin palvelumme ja syystä! Ripsipidennykset kasvattavat suosiotaan vuosivuodelta ja yksi syy tähän on alan kehittyminen. Ripsikuidut ovat nykyään superkevyitä, taipuisia ja pehmeitä. Niiden olemassa oloa ei huomaa. Liimat ovat myös muuttuneet laadukkaammiksi.

PreMade RIPSIPIDENNYS

Premade tarkoittaa ripsienpidennysta käyttäen valmiita volumeviuhkoja. Työskentely on nopeampaa ja tämä pidennystyyli sopii parhaiten kiireisille ja niille jotka eivät halua tai pysty olemaan selällään pitkiä aikoja.

Hyvä tietää

Ennen palvelua

 • Tule aina laittoon ja huoltoon ilman silmämeikkiä. Meikin pesu ei sisälly palvelun hintaan eikä varatuun aikaan. Meikkijäämät voivat vaikuttaa ripsiesi pysyvyyteen.

 • Pese ripsesi juuri ennen huoltoa ripsien pesuun tarkoitetulla pesuaineella joko kotona tai vara aikaa pestäksesi ripsesi hoitolalla ennen aikaasi. Meiltä löytyy asiakaswc-tilasta tarvittavat tuotteet tähän. Tarvittaessa pesen ripset ennen uusien kuitujen asennusta, mutta se on pois asennusajastasi.

 • Ripsiliimalle, kuten mille tahansa kemikaalille, voi allergisoitua. Reaktio ei välttämättä tule heti ensilaiton jäkeen, vaan se voi tulla myös useamman huollon tai useamman vuoden altistumisen jälkeen. Kemikaaleille voidaan herkistyä sekä ihon kautta että hengitysteitse. Herkistyminen on yksilöllistä ja saattaa olla perinnöllistä. Ripsiliimoista johtuva allergia reagoi yleensä aina iho-oireina, kuten turvotuksena tai ihottumana silmien ympärillä. Allergisessa reaktiossa suosittelen ensiavuksi allergialääkettä ja ripsien pikaista poistoa. Otathan minuun yhteyttä. Voimakkaissa reaktioissa on hakeuduttava lääkäriin.

 • Ripsipidennysten ikäraja on 18-vuotta

 • Varaa huoltoaika omien ripsiesi tuuheuden ja huoltovälisi mukaan. (ohjeet nettiajanvarauksessa) Jos sinulla on vain vähän ripsiä jäljellä (alle 25%) tai viime huollosta on yli 5viikkoa, varaa aika uusiin ripsiin.'

Palvelun jälkeen ja kotihoito

 • Laiton ja huollon jälkeen sinun tulee seuraavat 24h välttää saunaa, hikoilua ja silmänympärysihon meikkausta. 
 • Sinun tulee pestä ripsesi päivittäin ripsienpesuun tarkoitetulla pesuaineella 
 • Jos harrastat paljon liikuntaa, kannatta ripset pestä aina hikoilun jälkeen.
  Ripsien pesu ( pelkkä vesi pesu ei riitä) on todella tärkeää, sillä se pitää ripsesi puhtaina ja volumiviuhkat pysyvät kauniisti auki.
 • Ripsipidennysten kanssa ei kuulu käyttää ripsiväriä. Voluumiripsien kanssa kanssa ripsivärin käyttö on kokonaan kiellettyä sillä se pilaa viuhkat. Lue lisää sallituista tuotteista
 • Silmänympärysalueella ei tule käyttää tuotteita, jotka sisältävät öljyjä. Isot öljypitoisuudet tuotteissa voivat vaikuttaa liimapintaan. Öljyt liuottavat ripsiliimaa ja tällöin pidennyskuidut putoavat ennenaikojaan. Myös sisäisesti otettavat öljytuotteet, kuten omega 3 ja muut kalanmaksaöljyvalmisteet voivat vaikuttaa pysyvyyteen.
 • Ripsiä lähtee 3-5kpl päivässä ja ripsiä on yhteensä 80-120kpl yhdessä silmässä. Oletetaan, että sinulta tippuu kolme ripseä päivässä:kahden viikon kohdalla sinulta on tippunut 42 ripseä, 3 vkon kohdalla 63. Huoltoväli on siis todella henkilökohtainen, samoin se millaiset ripset sinulle voi tehdä. Ripsihuollossa käydään oman maun ja oman ripsikierron mukaan 2-4viikon välein.

Ripsipidennysten päivittäinen puhdistus

 • Puhdistustuotteena suosittelen käyttämään vaahtomaisia tuotteita. Vaahto tunkeutuu ripsien väleihin ilman kovaa hankaamista, näin ehkäistään myös liiallinen mekaaninen rasitus ripsissä.
 • Kastele ripset vedellä ja levitä vaahtomaista puhdistustuotetta ripsiin ja silmäluomiin joko sormin, puhdistusharjalla tai -tikulla. Älä hankaa tai hiero ripsiä voimakkaasti vaan levitä tuotetta ripsien suuntaisesti.
 • Huuhtele ripset vedellä.
 • Kuivaa ripset pyyhkeellä tai talouspaperilla painelle niitä yläpuolelta. Älä hankaa tai vedä pyyhettä ripsiä pitkin. Vastaavasti föönin viileää ilmaa voi käyttää kuivaamiseen jos sen tekee tarpeeksi etäältä.
 • Harjaa pesu jälkeen ripset, kun ne ovat ensin kuivaneet.

Takuu

 • Ripsilläsi on viikon takuu. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos ripsien kanssa tulee jotain ongelmia, sinulla on viikon sisään laitosta/huollosta mahdollisuus ilmoittaa ongelmasta ja varata aika mahdollisimman pian tarkastukseen ja mahdolliseen takuuhuoltoon.
 • Takuu on voimassa vain, jos asiakas on noudattanut 100% annettuja hoito-ohjeita.
 • Allerginenreaktio ei johdu tekijästä, vaan asiakkaan herkistymisestä ripsiliimalle, jolloin reaktio ei kuulu takuuseen. Jos saat allerginsen reaktion, poistan ripset kuitenkin veloituksetta.

Asiakaspalautteet

"Erittäin ammattitaitoista palvelua ja ripset pysyy hyvin"


" Mukava ja rentouttava kokemus. Hyvät naurut, kiitos, oli mukavaa!

" Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Hoitotuolissa olo kuin olisi ystävän luona kylässä <3"


"Tämä on paikka jonne tulee erittäin mielellään. Palvelu on ammattitaitoista ja ystävällistä AINA. Tämän paikan löydettyäni en vaihda"