Ripsipidennykset

Meiltä saat kattavat ripsipalvelut Jyväskylästä. Halusitpa sitten korostaa omien ripsiesi luonnollista kauneutta kestoväreillä tai kestotaivutuksilla taikka lisätä ripsiisi voluumia ripsipidennysten muodossa, onnistuu se meillä vuosien ammattitaidolla.

Haluamme tarjota sinulle vain parasta ja siksi kouluttaudumme ahkerasti ja seuraamme alamme muutoksia aktiivisesti. Käytämme hoidoissamme tunnettuja ja laadukkaita tuotteita ja meiltä saat aina ajantasaiset ohjeet ja opastukset käyttämiisi palveluihin jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.

Studio C-kaari tarjoaa ripsipidennyksiä kolmessa eri tekniikassa. Meiltä löytyvät klassiset ripsipidennykset, Volume-ripsipidennykset sekä Express-ripsipidenykset. Halutessasi Volume-pidennysten yhteydessä voidaan tehdä MIX-tekniikkaa jossa on sekoitus Volume- sekä Klassisen ripsen kuituja.


KLASSINEN RIPSIPIDENNYS

  • Yhteen luonnonripseen kiinnitetään yksi pidennyskuitu.
  • Lopputulos on luonnollisin, käytetyt kuidut ovat paksumpia kuin muissa pidennystekniikoissa.

SOFT KLASSINEN RIPSIPIDENNYS


HYBRIDI-RIPSIPIDENNYS


VOLUME RIPSIPIDENNYS

  • Yhteen luonnonripseen kiinnitetään useampi ripsikuitu viuhkamaisena muodostelmana.
  • Lopputulos on näyttävämpi kuin klassisessa ripsipidennyksessä. Käytetyt kuidut ovat ohueampia, kevyempiä ja pehmeämpiä kuin klassisessa pidennystekniikassa.

Suosituin palvelumme ja syystä! Ripsipidennykset kasvattavat suosiotaan vuosivuodelta ja yksi syy tähän on alan kehittyminen. Ripsikuidut ovat nykyään superkevyitä, taipuisia ja pehmeitä. Niiden olemassa oloa ei huomaa.

Oikein tehnyt ripsipidennykset rasitavat ripsiä vähemmän kuin päivittäinen ripsivärin käyttö. Ripsipidennyksistä ei myöskään tarvitse pitää taukoja, sillä oikein tehtynä ne vahvistavat ja parantavat luonnonripsien kuntoa. Normaali luonnonripsen elinkaari on 60-75 päivää eli ripsiä irtoaa noin 1-3 päivässä. Ripsipidennysten huoltoväli on 2-4 viikkoa.

Volume-ripsipidennyksessa yhteen omaan luonnoripseen liimataan viuhka synteettisiä ripsikuituja. Viuhkassa voi olla ripsiä 2-9 mutta suosin max. 5 kuidun viuhkoja. Volume kuituja saa kaarevuuksissa C ja D pituuksissa 7-13mm. Kuituja löytyy paksuuksissa 0.03, 0.05 sekä klassisissa pidennyksissä koossa 0.12.

Huoltoväli ripsillä 2-4 viikkoa.
Huollossa ylikasvaneet ripsiviuhkat poistetaan ja vapaisiin luonnonripsiin liimataan uudet viuhkat. Käytössä olevat liimat ovat Ruthie Belle Instagrab sekä Lash Lovers Nopanic-allergialiima.


EXPRESS RIPSIPIDENNYS

  • Yhteen luonnonripseen kiinnitetään valmis viuhka.
  • Lopputulos on näyttävä ja mutta viuhkat hitusen painavampia kuin Volume-tekniikassa.