BROW LIFT - Kulmien laminointi

Kulmien laminointi eli Brow Lift eli vielä tuttavallisemmin kulmien kestotaivutus ja värjäys on Suomessa ja maailmalla nopeasti suosiotaan saavuttanut trendi. Kulmien laminointi tarkoittaa omien kulmakarvojen kestomuotoilua. Sana laminaatio on hieman hämäävä mutta sillä tarkoitetaan menetelmää jossa käytetään hellävaraisempia taivutusaineita kuin esimerkiksi ripsipermanentissa.

Mitä voit odottaa?

Kulmakarvojen laminoinnilla voidaan siistiä tuuheita kulmakarvoja tai tuuheuttaa liian kapeita tai liian nypittyjä kulmakarvoja. Palvelu sopii niille joilla on paljon tai jonkun verran kulmakarvoja. Kulmien uudelleen muotoilulla voidaan korjata kulmien epäsymmetriaa, täyttää aukkoja sekä parantaa kulmien muotoa niin että ne ovat tasapainoinen osa kasvojen kokonaisuutta.

Hoitosuositus

Laminaatio kestää noin kuusi viikkoa. Palveluun kuuluu kestovärjäys joka olisi hyvä uusia kolmen viikon kuluttua laminoinnista. Kulmien muotoilussa käytämme sokeria, lankaa sekä pinsettejä. Kestovärjäyksessä meiltä löytyy refectocilin sekä fortunen kestovärit. Värisävyjä löytyy koko skaalallinen, mukaan lukien punaisen sävyt, joten jokaiselle löytyy oikea väri.

usein kysyttyä

Hoidon esteet

  • imetys ja raskaus heikentää palvelun lopputulosta.
  • Voimakkaat lääkkeet, erityisesti antibiotit heikentävät lopputulosta.
  • Iho on rikki tai siinä on tulehdus

Palvelun turvallisuus

Haluamme toimia vastuullisesti ja käytämme kulmakarvojen laminonnissa vain kulmille erityisesti suunniteltuja taivutustuotteita. Ripsien kestotaivutukseen tarkoitetut tuotteet eivät sovellu ihokosketukseen niiden ärsyttävien ominaisuuksien vuoksi, tämä voi johtaa pahimmillaan ihorikkeymiin sekä allergia ja herkkyysreaktioihin. K16

Kotihoito

  • Alueen kastelu on kiellettyä seuraavat 24h käsittelystä

  • Älä käytä itseruskettavia tuotteita tai meikkiä käsitellyllä alueella seuraavaan 24-48tuntiin.
  • Saat mukaasi kirjalliset kotihoito-ohjeet niiden nouttaminen on tärkeää hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.