HYVINVOINTIPALVELUT

 JA HOITOPAKETIT

Viiden hoitohuoneen hoitolamme mahdollistaa hemmottelu- ja hoitotapahtumien järjestämisen ryhmille. Teemme myös yhteistyötä Kuntomaailman ja Hakalan saunan kanssa jolloin tapahtumaan voi liittää saunomista ja liikuntaa. Suuri panorama- hoitohuoneemme mahdollistaa parihoidot samassa tilassa ystävän kanssa. Kysy näitä hoitoja joko soittamalla tai WA. 

Oli unelmissasi millainen tapahtuma tahansa, kysy meiltä voisimmeko toteuttaa sen! 


KLASSIKKO - HOITOPAKETTI

Tämä hoitopaketti kestää aikaa ja toimii täydellisenä huoltopakettina.
Klassinen jalkahoito säärten sokeroinnilla ja varpaiden lakkauksella huolittelee jalkasi kaikkiin tilanteisiin sopiviksi.
Klassinen kasvohoito toteutetaan yksilöllisesti kosmetologin ihoanalyysin ja hoitosuunnitelman mukaisesti.
Hoidon viimeistelee minimanikyyri ja stressiniskan rentouttava hieronta.

Hoidon kesto 3 tuntia 30min, hinta 210€/hlö


SYDÄN SYDÄN - HOITOPAKETTI

Tämä on heille, joiden on vaikea rauhoittua ja saada kehonsa rentoutumaan.
Täydellinen kasvohoito toteutetaan kosmetologin tekemän ihoanalyysin ja hoitosuunnitelman mukaisesti.
Kasvohoitoa täydennetään käsi- ja jalkahieronnalla.

Tämä paketti sopii myös pareille.

Hoidon kesto 1 tunti 45min, hinta 98€/hlö


LATAUDU JA PALAUDU - HOITOPAKETTI              

Tämä on heille, jotka eivät halua tai voi tehdä vähemmän, vaan haluavat jaksaa enemmän arjen keskellä. Tämä on myös  heille joilla on vaikeuksia rauhoittua ja palautua elämän vaatimuksista.


Tule palautumaan, sulattamaan stressisi ja tankkaamaan energiavarastosi täyteen.
Hoidon aikana vapautat kehosi ja mielesi turhasta kiireestä ja kehää kiertävistä ajatuksista. Näin ilo, onni ja energisyys pääsevät astumaan sisään.
Hoito sisältää kuumakivihieronnan, klassisen kasvohoidon sekä päähieronnan.

Tämä paketti sopii myös pareille.

Hoito kestää 2 tuntia 15min, hinta 139€/hlöHILLITSE JA HALLITSE STRESSIÄ - HOITOPAKETTI

Tämä kokonaisuus on juuri sinulle, jonka voimavarat ovat uupumassa, koet jo stressin oireita, etkä saa otetta muutokseen. Tarvitset napakan stressin häädön, mutta et ole sitä vielä löytänyt!

Nyt se on tässä, ja Hillitse ja hallitse stressiä- paketin avulla sekä rentoudut ja hemmottelet itseäsi kuin löydät ilon ja onnen syrjästä kiinni, kun saavutat tasapainoa lisää arkeesi!

Rentouttavien Brain relief- hoitojen avulla hillitään jo mahdollisia stressin oireita, kuten muun muassa unihäiriöitä, ärtyneisyyttä, väsymystä ja kireystiloja. Paketti sisältää 3 x rentouttavia hoitoja.

Lyhyesti Brain relief- hoidosta: Hoito yhdistelee lempeitä ja kevyitä otteita shiatsun, vyöhyketerapian ja intialaisen päähieronnan maailmasta. Hoidon tavoite on syvä rentoutuminen. Hoidon lempeät, eri tekniikoin tehdyt otteet lisäävät kehossamme mielihyvähormonin, oksitosiinin tuotantoa, joka auttaa vähentämään stressiä ja kokemaan hyvää oloa.

Stressinhallinta- valmennuksilla keskitymme stressin aiheuttajaan, juurisyyhyn. Teemme stressinhallinta- suunnitelman, jonka avulla kuormaa arjessa vähennetään, ja pyritään vaikuttamaan stressin aiheuttajaan niin, että se vähemmän kuormittaa jatkossa. Paketti sisältää kolme tunnin mittaista valmennusta.

Hillitse ja hallitse stressiä- paketti sisältää:

- 3 tunnin mittaista Brain relief- rentoutushoitoa
- 3 tunnin mittaista Stressinhallinta- valmennusta

Hillitse ja hallitse stressiä- paketin hinta 399€.

Sertifioitu Brain relief- hoitaja ®, Brain relief Academy Oy Mind coach stressinhallinta- valmentaja ®, Trainer4you


LIFE COACH-VALMENNUS

Life coach- valmennus on sinua varten, joka kaipaat muutosta jollekin elämän osa-alueellesi, ja kaipaat muutokseen käynnistävää voimaa matkaasi mukaan!

Life coach- valmennus on ratkaisukeskeistä valmennusta, jossa asiakas oivaltaa tehtävien ja keskustelujen pohjalta uusia ratkaisuja arkeen. Teemme sinulle suunnitelman arkeesi, jonka kautta muutos on mahdollinen.

Life coach- valmennusta voidaan hyödyntää muun muassa seuraavissa muutostoiveissa kuten uuden uran löytäminen, uuden harrastuksen aloittaminen, stressinhallinta, ajanhallinta, elämänhallinta, motivointi, tunnetyöskentely- juuri sitä mihin sinä kaipaat valmennukselta kanssakulkijaa!

Valmennuskokonaisuuden kautta opimme sanoittamaan ajatuksiamme ja tunteitamme ääneen, vaikuttamaan ja keskittymään niihin asioihin joihin voimme vaikuttaa, opimme elämään arvojemme mukaista elämää ja löydämme ilon ja tyytyväisyyden takaisin arkeen!

Valmennuksen avulla saat lisää itsetuntemusta ja kasvatat lisää itseluottamusta! Valmennus kannustaa ja rohkaisee sinua muutoksiin, joiden kautta olet onnellinen!

Life coach valmennuskokonaisuus sisältää:

- 4 tunnin mittaista Life coach- valmennusta
- Jokainen harjoitus sisältää rentoutusharjoitteen - Tehtävämateriaalia

Paketin hinta on 250€
LCT Life coach ®, Valmentamo


STRESSIN HALLINTA VALMENNUS

Stressinhallinta- valmennus on sinua varten, joka kaipaat arkeesi muutoksen käynnistäviä askelia kohti tyytyväisempää arkea!

Stressinhallinta- valmennuksen avulla saat välittömästi uusia työkaluja ja toimintatapoja helpottamaan arjen kuormaa. Valmennuksessa käytettävien harjoitteiden ja keskustelun kautta hahmotat uusia oivalluksia, millä saat vähennettyä kuormaa arjessasi. Käymme perusteellisesti valmennuksessa läpi hyvän elämän edellytyksiä, raivaamme matkalta esteitä ja saavutamme muutokseen tarvittavaa rohkeutta yhdessä sekä löydämme mielenrauhaa rentoutusharjoitteiden myötä.

Valmennuksessa keskiössä on myös tunnetyöskentely, jonka kautta vaikutetaan muutoksen onnistumiseen. Valmennuksessa on avoin, ja turvallinen ilmapiiri, jonne sinun on hyvä tulla.

Stressinhallinta- valmennuspaketti sisältää:

- 3 tunnin mittaista stressinhallinta- valmennusta
- Jokainen valmennus sisältää rentoutusharjoituksen - Tehtävämateriaalia

Paketin hinta on 210€
Mind coach stressinhallinta- valmentaja ®, Trainer4you


NEUROSONIC


Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta.

Neurosonic ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu. Ennaltaehkäisevä vaikutus pitää sinusta huolta joka päivä.

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa. LUE LISÄÄ Neurosonic.


SAUNAHOIDOT

Turvehoito ja Saunan syli

  • Turvehoidossa selän alueelle levitetään lämmitetty turve joka peitetään kelmuilla ja lämpöpakkauksilla. Lämmön vaikutuksesta selän turve hautuu ja turpeen bioaktiiviset ainesosat pääsevät imeytymään tehokkaasti kehoon. Turpeen vaikutusaikana hierotaan pää, kädet ja jalat. Turvehoitoihin kuuluu myös imukuppihierontaa. Imukuppihieronta laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä sekä tehostaa turpeen vaikutusta lisäten verenkiertoa voimakkaasti hoidettavalla alueella.
    Terveelle ihmiselle turvehoito antaa energiaa, rentouttaa, poistaa kuona-aineita, myrkkyjä sekä ylimääräisiä nesteitä kehosta. Lisäksi turve tasapainottaa hormonitoimintaa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa.
    Turvehoito voidaan toteuttaa saunassa myös ryhmille.
  • Saunan syli rauhoittaa mielen, hoitaa kolotukset, rentouttaa lihakset ja saa kehon tuntumaan nuoremmalta ja terveemmältä. Kuolleenmeren merisuolakuorinta, jalkakylpy sekä mutanaamio saavat ihon ja olon hehkumaan. Seremonian jälkeen voit huomata elimistön kiputilojen helpottuvan, ihosi tuntuvan taivaallisen pehmeältä ja olosi vuosia nuoremmalta.

Saunan syli ja turvehoito järjestetään sopimuksen mukaan Hakalan saunalla tai omassa tilassasi.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous ryhmille! 


FIRSTBEAT LIFE

Firstbeat Life on henkilökohtainen terveys- ja hyvinvointipalvelu, joka avaa erittäin tarkasti omaa stressin, palautumisen, unen ja liikunnan tilannettasi. Palvelu auttaa ymmärtämään, miten parhaiten edistät kehon ja mielen hyvinvointia juuri sinulle sopivalla tavalla sekä löydät tasapainon kuormituksen ja levon välillä. Lue lisää: https://www.firstbeat.com/fi/

AUVO-HOITO

Auvo® on täysin Suomessa kehitetty rentouttava kosketushoito. Se tarjoaa keholle ja mielelle mahdollisuuden rentoutua ja käynnistää palautuminen.
25 minuuttia kestävä hoito on tehokas ja tuo välittömästi rauhoittumista ja levollisuutta.

Hoidossa käydään läpi päätä, hartialinjaa, kasvoja,käsiä ja kasvoja.

Hoidon jälkeen useimmat kertovat rentoutumisen lisäksi virkystyneensä. Siksi hoito sopii hyvin arjen keskelle ja työpaikoille.