KYNSIPALVELUT

PALVELUMME

  • Manikyyri ja pikamanikyyri
  • Kesto- ja geelilakkaus
  • IBX Systems - rakennepaikkaava hoito kynsille

Kynsien avulla voidaa tuoda esille omaa persoonallisuutta ja tyyliä. Kynsien kanssa saa olla kokeilunhaluinen ja leikkisä. Käytämme kestolakkauksissa laadukasta Mosaic-sarjaa ja luonnonkynnen rakennepaikkaavassa käsittelyssä on käytössä IBX Nail system. Väri ja koristevalikoimamme on laaja. Kaikki käyttämämme merkit ovat arvostettuja brandejä ympäri maailmaa.

Haluamme toimia vastuullisesti ja noudattaa kosmetiikkalainsäädäntöä. Tämän vuoksi ikäraja rakennekynsi-, ripsipidennys- sekä kestopigmentointipalveluihin on 18vuotta. Kestoväreissä noudatamme 16 vuoden ikärajaa.


MANIKYYRI JA PIKAMANIKYYRI

Pikamanikyyri on kaikkein kevyin kynsipalvelu ja se sisältyy automaattisesti kaikkiin muihin käsipalveluihin. Palvelu pitää sisällään kynsien lyhentämisen, kynsinauhojen siistimisen sekä kynsinauhojen hoitovoiteen ja käsivoiteen. Manikyyrissä on edellä lueteltujen lisäksi joko kynsien kiillotus tai kynsilakkaus. 


KESTO- JA GEELILAKKAUS

Geelilakka levitetään kuin kynsilakka mutta kuivatetaan UV tai LED-uunissa. Lakkauksia voidaan tehdä yksivärisinä, ranskalaisina ja niiden kanssa voidaan käytää monipuolisesti erilaisia koristelumenetelmiä. Kestolakkaus vaatii huollon 3-4 viikon välein riippuen omien kynsien kasvuvauhdista.


IBX RAKENNEPAIKKAAVA HOITO KYNSILLE

IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen. Tuloksena on vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta. IBX SYSTEM -hoidoilla on saatu erinomaisia tuloksia myös pidempiaikaisten kynsitraumojen hoidossa

Asiakaspalautteet

" Tuttu paikka muista palveluista, ystävällinen ja iloinen palvelu, aina kiva tulla <3 "


" Upea lopputulos ja ihana työntekijä <3"

"Kiitos kiireettömästä tunnelmasta ja läsnäolosta"