OPISKELIJAHOITOLA

Opiskelijahoitolamme tarjoaa ammattilaisen valvonnassa suoritettuja TRAINEE-hoitoja. Palveluvalikoimamme muuttuu opiskelijoidemme tarpeiden ja osaamistason mukaisesti. Opiskelijoiden harjoittelujaksot kestävät meillä n. 4-8 viikkoa, jonka jälkeen valikoima vähän muuttuu.

Ajankohtaista:

Maaliskuussa meille saapuu käsihoidon sekä jalkahoidon ensimmäisen vuoden opiskelijat.  

KASVOHOIDOT

Kosmetologi-opiskelijat tekevät meillä 60min ja 90min kasvohoitoja ranskalaisella Astrali-tuotesarjalla. Astralin rinnalla meillä on amerikkalainen BiON-tuotesarja.

Opiskelijat tekevät myös ihoanalyyseja ja ihonhoitosuosituksia.


JALKA JA KÄSIHOIDOT

Kosmetologiopiskelijamme tekevät 60min. ja 90min. jalkahoitoja. Lisäpalveluna saat varpaankynsien lakkauksen ja kestolakkauksen. Spa-käsihoidot, minimanikyyrit kruunaavat monen muun opiskelijahoidon.

Koulutetun jalkahoitajan ammattitutkinnon suorittajat tekevät meillä terveyttä edistäviä jalkahoitoja sekä vaativia jalkahoitoja. Heiltä onnistuvat myös ongelmajalkojen hoito.

VARTALOHOIDOT

Kosmetologi opiskelijamme kuumakivihieronta, rentouttava vartalohoito sekä sulkaavartalohoidot lyövät meillä kuumille kiville. 

Asiakaspalautteet

 Kasvohoito

"Tunnelma oli ihana ja asiakaspalvelija ammattitaitoinen"

"Kaikki oli täydellistä"

"Onnistuit rauhallisen ja mukavan tunnelman luomisessa. Perustelit ammattilaisen tapaan hoidon hyötyjä ja annoit hyvät jatkohoito-ohjeet. Loistavaa asiakaspalvelua"

"Hieronta oli mieletön! Ihanan kokemus koko kasvohoito <3. Jatkohoito-ohjeet tulivat myös tosi tarpeeseen, kiitos"

Jalkahoito

"Kohtaaminen kanssasi tuntui mukavalle ja toimit ammattitaitoisesti"

"Ihanan reuntouttava hoito, kiitos!"

"kerroit selkeästi ja asiantuntevasti hoidosta ja käytettävästä sarjasta. Asiakkaana tuli olo että olin ammattilaisen hoidossa. Hyvää asiakaspalvelua "

Kulmien ja ripsien kestovärjäys

"Otit hyvin vastaan, varmistit koko ajan, että minulla on hyvä olla. Lopputulos oli juuri sellainen kuin toivoinkin"

"Olin tyytyväinen palveluun, lopputulos oli oikein hyvä"

Kuumakivihieronta

" Huolellisuus on vahvuutesi, kuuntelit asiakasta ja teit oloni ihanan mukavaksi pienillä jutuilla esim. peiton asettelut ym. En olisi tiennyt opiskelijan hoidoksi, ihana hoito 10+ =)"

"Ihanan rauhallinen tunnelma. Löysit hyvin kipeät kohdat ja osasit kiinnittää niihin huomiota. Todella sujuva työskentely! "

"Hieronta oli rentouttava ja toiveeni otettiin hyvin huomioon. Otteet olivat varmat, mutta rauhalliset, aivan kuin ammattilaisella"

" Oli kiva kun kerroit mitä teet, puhuit rauhoittavalla äänellä. Minulla oli täysin renttouttava olo hoidon jälkeen, kiitos!"