KASVOHOIDOT

Kasvohoitovalikoimaamme kuuluu Klassiset kasvohoidot, erityiskasvohoidot sekä erityislaitehoidot. 

Klassinen kasvohoito ja ihonpuhdistus (60min.) on hyvä valinta ensimmäiselle kerralle ja esimerkiksi silloin kun haluat käydä kasvohoidossa kuukauden- kahden kuukauden välein.  

Täydellinen kasvohoito (90min) on täydellistä hemmottelua, unohtamatta hoitotehoja. Täydelliseen kasvohoitoon voidaan yhdistää perinteisiä laitehoitoja; timanttia ja ultraa.

Erityiskasvohoidoissa on panostettu seerumien ja tehohoitotuotteiden määrään kasvohoidossa. Arvokkaammilla ja laadukkaammilla materiaaleilla saavutetaan näkyvämpiä tuloksia.  Erityiskasvohoidoissa voidaan käyttää kauneudenhoidon laitteita; ultraa ja timanttia.

Erityislaitehoidoilla saavutetaan maksimaalisia hoitotuloksia. Laadukkaat ja rikkaat tehoaineet yhdistettynä ihoa aktivoiviin ja parantaviin laitehoitoihin tuottavat näkyvä tuloksia. Näissä hoidoissa paranemisaika on pidempi jolloin nämä vaativat asiakkaalta sitoutumista hoitopolkuun.

Mikäli oikean kasvohoidon valitseminen tuntuu hankalalta, voit aina soittaa meille ja kysyä kosmetologin ohjeistusta. Autamme sinua mielellämme.


KLASSINEN KASVOHOITO & IHONPUHDISTUS 60min

Alkupuhdistus + kuorinta + höyrytys + huokosten täsmähoito + mekaaninen ihon puhdistus/laitehoito + naamio + hoitovoide

Mekaanisessa ihonpuhdistuksessa iholta poistetaan epäpuhtauksia kuten "mustapäitä" ja miliumeja. Käsittely suoritetaan käsin komedorautaa apuna käyttäen. Hoito sopii erinomaisesti epäpuhtalle iholle. Ihosta tulee pehmeä ja ihon näyttää paremmalta. Hoitoa suositellaan 1-2kuukauden välein. Sopii myös nuorelle iholle. Sisältää ihon hoidon opastuksen.


TÄYDELLINEN KASVOHOITO 90min

Alkupuhdistus+ kuorinta + höyrytys + mekaaninen ihonpuhdistus/laitehoito + täsmähoitotuote + hieronta + naamio + seerumi + hoitovoide

Tämä kasvohoito on täydellinen rentoutumiseen ja ihonhoitoon. Valitse tämä erityisesti silloin kun edellisestä kasvohoidosta on aikaa. Perusteellisessa kasvohoidossa ihosi saa kaiken sen mitä se tarvitsee, puhdistusta, kosteutusta, ravinteita ja hemmottelua.ERITYISLAITEHOIDOT

Mikroneulaus

Plasmapen