KASVOHOIDOT

Käytämme hoitolassamme Gerneticin ja BiONin ihonhoitotuotteita sekä hoitoprotokollia. Perinteiseen kasvohoitovalikoimaamme kuuluvat Klassinen kasvohoito, Ihonpuhdistus sekä Täydellinen kasvohoito.  Meiltä saat myös erityiskasvohoitoja specifeihin tavoitteisiin. Näissä kasvohoidoissa käytetään enemmän tehotuotteita tai muita terapioita kuten laitehoitoja ja happoja. 

Mikäli oikean kasvohoidon valitseminen tuntuu hankalalta, voit aina soittaa meille ja kysyä kosmetologin ohjeistusta. Autamme sinua mielellämme.

Kasvohoidon osaset

Kasvohoidot koostuvat monista erilaisista vaiheista. Se, mitä terapioita kasvohoitoon sisältyy keskustellaan alussa yhdessä kosmetologin ja asiakkaan kanssa. Hoitovalinnoissa otetaan huomioon ihon tarpeet ja asiakkaan toiveet.

Ihoanalyysi ja esitiedot

Hoitolaan tullessasi kosmetologi pyytää sinua täyttämään esitietolomakkeen. Lomake on suunniteltu toimimaan pohjana turvalliselle ja perusteelliselle palvelukokonaisuudelle. Alkukeskustelussa käymme läpi tavoitteitasi ja toiveitasi kasvohoitoon liittyen. Teemme ihoanalyysin jossa määritellään ihosi sen hetkinen tila ja erityistarpeet. Näiden pohjalta teemme asiakkaan kanssa yhteistyössä hoitosuunnitelman eli valitsemme hoidossa käytettävät tuotteet ja terapiat ja annamme suosituksen jatkohoitoihin ja koti-hoitoon.

Alkupuhdistus

Hoito aloitetaan kasvojen huolellisella puhdistamisella. Kasvohoidosta riippuen käytämme yksöis tai kaksoispuhdistusta. Kaksoispuhdistus tarkoittaa ihon puhdistamista sekä öljypohjaisella että vesipohjaisella tuotteella. Tämän vaiheen tavoitteena on saada iho puti puhtaaksi päivän aikana iholle kertyneistä epäpuhtauksista ja meikkituotteista. Suosittelemme tulemaan kasvohoitoon ilman meikkiä ( tällöin aikaa jää enemmän hemmotteluun), mutta toki meikin poisto luonnistuu meiltäkin. 

Kuorinta

Kuorinta poistaa ihon pinnalta kuolleen ihosolukon ja heleyttää ihon sävyä. Kuoritun ihon läpi tehoaineet ja seerumit pääsevät imeytymään paremmin ihon sisään. Kuorinta voi olla mekaanista, entsymaattista tai laitteilla tehtävää. 

Timanttihionta

Timanttihionta on ihon mekaanista kuorintaa timanttipäisen laitteen avulla. Hoito on pehmeä ja kivuton tapa päästä eroon kuolleista ihosoluista sekä aktivoida ihon uusiutumista. Hoito silottaa juonteita ja arpia, vähentää pigmenttivirheitä sekä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, tämä taas saa ihon napakoitumaan.

Happohoidot (erityiskasvohoidoissa)

Hedelmähapot kuorivat hellävaraisesti ihoa, jonka avulla ihon sävy kirkastuu välittömästi ja kosteus myös imeytyy ihoon tehokkaammin. Lisäksi kollageenin muodostus aktivoituu, jonka avulla lievemmät ja pinnallisemmat juonteet saadaan tehokkaasti täytettyä.

Käytössämme on BiONin ja INFININ hapot. 

Mekaaninen ihonpuhdistus

Ihonpuhdistuksessa iholta poistetaan mustapäitä ja finnejä. Lisäpalveluna onnistuu myös miliumien poisto. Poistossa käytetään komedorautaa, joka on pieni metallinen, kuppipäinen työväline. Mekaanisen ihonpuhdistuksen rinnalla voidaan käyttää ultraäänipuhdistusta.

Ultraääni-ihonpuhdistus

Ultraäänellä voidaan kuoria ja syväpuhdistaa ihoa hellävaraisesti ja kivuttomasti. Sitä voidaan käyttää myös hoitotuotteiden imeyttämiseen värähtelyn avulla. Hellävaraisuutensa vuoksi se voidaan tehdä myös iholle, jossa on erityisiä herkkyyksiä kuten couperoosa tai taipumusta ruusufinniin.

Naamio

Naamion valinnasta riippuen sillä voidaan rauhoittaa, kosteuttaa, ravita taikka puhdistaa ihoa. Naamion aikana voit ottaa pienet nokkaunet tai halutessasi nauttia päähieronnasta.

Mikroneulaus (erityiskasvohoidoissa)

Mikroneulauksessa steriilien neulojen avulla muodostetaan ihoon mikrokanavia. Näiden ansiosta ihoon pystytään imeyttämään tehoaineita tehokkaammin ja syvemmälle. Tehoaineiden lisäksi neulauksesta aiheutuvat mikrovaurioit edistävät ihon omia paranemismekanismeja. Tämä menettely parantaa ihon tekstuuria, sävyjä ja ulkonäköä, pienentää arpien ulkonäköä sekä madaltaa juonteiden syvyyttä.

Hieronta

Hieronta rentouttaa kasvojen lihaksia, rentouttaa ilmettä ja sitä kautta madaltaa juonteita. Hieronnalla saadaan tehoaineen paremmin imeytymään ihoon. Samalla ihon pintaverenkierto vilkastuu jolloin solut saavat paremmin happea ja ravinteita.

Loppuvoide

Loppuvoide viimeistelee kasvohoitosi ja se valitaan ihotyyppisi mukaan. Hoidon päätteeksi saat hoitolahoito ja kotihoitosuositukset kirjallisena mukaasi.