KASVOHOIDOT

Kasvohoitovalikoimaamme kuuluu Klassiset kasvohoidot, erityiskasvohoidot sekä erityislaitehoidot. 

Klassinen kasvohoito ja ihonpuhdistus (60min.) on hyvä valinta ensimmäiselle kerralle ja esimerkiksi silloin kun haluat käydä kasvohoidossa kuukauden- kahden kuukauden välein.  

Täydellinen kasvohoito (90min) on täydellistä hemmottelua, unohtamatta hoitotehoja. Täydelliseen kasvohoitoon voidaan yhdistää perinteisiä laitehoitoja; timanttia ja ultraa.

Erityiskasvohoidoissa on panostettu seerumien ja tehohoitotuotteiden määrään kasvohoidossa. Arvokkaammilla ja laadukkaammilla materiaaleilla saavutetaan näkyvämpiä tuloksia.  Erityiskasvohoidoissa voidaan käyttää kauneudenhoidon laitteita; ultraa ja timanttia.

Erityislaitehoidoilla saavutetaan maksimaalisia hoitotuloksia. Laadukkaat ja rikkaat tehoaineet yhdistettynä ihoa aktivoiviin ja parantaviin laitehoitoihin tuottavat näkyvä tuloksia. Näissä hoidoissa paranemisaika on pidempi jolloin nämä vaativat asiakkaalta sitoutumista hoitopolkuun.

Mikäli oikean kasvohoidon valitseminen tuntuu hankalalta, voit aina soittaa meille ja kysyä kosmetologin ohjeistusta. Autamme sinua mielellämme.