KASVOHOIDOT

Kasvohoitovalikoimaamme kuuluu Klassiset kasvohoidot, erityiskasvohoidot sekä laitehoidot.
  
Kasvohoitoja tarjoamme kolmessa aika ikkunassa:

Kevytkasvohoito on tarkoitettu kiireisille ja tiheään käyville asiakkaille. 

Klassinen kasvohoito ja ihonpuhdistus on hyvä valinta ensimmäiselle kerralle ja esimerkiksi silloin kun haluat käydä kasvohoidossa kuukauden- kahden kuukauden välein.

Perusteellinen kasvohoito
on täydellistä hemmottelua unohtamatta hoitotehoja.

Haluamme hoitaa asiakkaitamme yksilöllisesti. Siksi olemme muuttaneet kasvohoitomme modulipohjaisiksi - Voit rakentaa itsellesi omia tarpeitasi parhaiten vastaavan kasvohoidon lisäämällä valitsemaasi kasvohoitoon haluamiasi lisäpalveluita.
Näitä lisäpalveluita ovat esimerkiksi laitehoidot; timanttihionta ja ultraääni.

Mikäli oikean kasvohoidon valitseminen tuntuu hankalalta, voit aina soittaa meille ja kysyä kosmetologin ohjeistusta. Autamme sinua mielellämme.


KEVYTKASVOHOITO

Alkupuhdistus + kuorinta + naamion + hoitovoide

Sopii hyvin kiireisille ja niille jotka haluavat luodan omannäköisen kasvohoidon. Kevytkasvohoitoa voit monipuolistaa toiveidesi mukaan valitsemalla ajanvarauksesta kasvohoidon lisäpalveluita. Kevytkasvohoito on myös täydellinen palvelu meikin alle esimerkiksi päivää ennen juhlia.


KLASSINEN KASVOHOITO & IHONPUHDISTUS

Alkupuhdistus + kuorinta + höyrytys + huokosten täsmähoito + mekaaninen ihon puhdistus + naamio + hoitovoide

Mekaanisessa ihonpuhdistuksessa iholta poistetaan epäpuhtauksia kuten "mustapäitä" ja miliumeja. Käsittely suoritetaan käsin komedorautaa apuna käyttäen. Hoito sopii erinomaisesti epäpuhtalle iholle. Ihosta tulee pehmeä ja ihon näyttää paremmalta. Hoitoa suositellaan 1-2kuukauden välein. Sopii myös nuorelle iholle. Sisältää ihon hoidon opastuksen.


PERUSTEELLINEN KASVOHOITO

Alkupuhdistus+ kuorinta + höyrytys + mekaaninen ihonpuhdistus + täsmähoitotuote + hieronta + naamio + seerumi + hoitovoide

Tämä kasvohoito on täydellinen rentoutumiseen ja ihonhoitoon. Valitse tämä erityisesti silloin kun edellisestä kasvohoidosta on aikaa. Perusteellisessa kasvohoidossa ihosi saa kaiken sen mitä se tarvitsee, puhdistusta, kosteutusta, ravinteita ja hemmottelua.


KASVOHOITOJEN
LISÄPALVELUT

Ihonpuhdistus
Decoltee-alueen hoito ja kasvojen hieronta
Neurosonic
Käsihoito
Silmänympärys-ihon tehohoito
Kasvojen alueen ihokarvojen poisto
Ripsien ja kulmien kestovärjäys
Lash lift ja kulmien laminointi
Hot stone kuumakivi-hieronta kasvoille
Timanttihionta
Ultraääni-ihonpuhdistus
Huulten tehohoito