KASVOHOIDOT

Kasvohoitovalikoimaamme kuuluu Klassiset kasvohoidot, erityiskasvohoidot sekä laitehoidot. 

Haluamme hoitaa asiakkaitamme yksilöllisesti. Siksi olemme muuttaneet kasvohoitomme niin että valitset vain haluamasi aika-ikkunan. Hoidon alussa kosmetologin kanssa keskustellaan mitä hoidon aikana tehdään. Klassiseen ja perusteelliseen kasvohoitoon saa maksutta sisällytettyä myös laitehoitoja; ultraääni- ja timantti.

Kasvohoitoja tarjoamme kahdessa aika ikkunassa:

Klassinen kasvohoito ja ihonpuhdistus on hyvä valinta ensimmäiselle kerralle ja esimerkiksi silloin kun haluat käydä kasvohoidossa kuukauden- kahden kuukauden välein. 

Perusteellinen kasvohoito on täydellistä hemmottelua unohtamatta hoitotehoja. 

Mikäli oikean kasvohoidon valitseminen tuntuu hankalalta, voit aina soittaa meille ja kysyä kosmetologin ohjeistusta. Autamme sinua mielellämme.


KLASSINEN KASVOHOITO & IHONPUHDISTUS

Alkupuhdistus + kuorinta + höyrytys + huokosten täsmähoito + mekaaninen ihon puhdistus/laitehoito + naamio + hoitovoide

Mekaanisessa ihonpuhdistuksessa iholta poistetaan epäpuhtauksia kuten "mustapäitä" ja miliumeja. Käsittely suoritetaan käsin komedorautaa apuna käyttäen. Hoito sopii erinomaisesti epäpuhtalle iholle. Ihosta tulee pehmeä ja ihon näyttää paremmalta. Hoitoa suositellaan 1-2kuukauden välein. Sopii myös nuorelle iholle. Sisältää ihon hoidon opastuksen.


PERUSTEELLINEN KASVOHOITO

Alkupuhdistus+ kuorinta + höyrytys + mekaaninen ihonpuhdistus/laitehoito + täsmähoitotuote + hieronta + naamio + seerumi + hoitovoide

Tämä kasvohoito on täydellinen rentoutumiseen ja ihonhoitoon. Valitse tämä erityisesti silloin kun edellisestä kasvohoidosta on aikaa. Perusteellisessa kasvohoidossa ihosi saa kaiken sen mitä se tarvitsee, puhdistusta, kosteutusta, ravinteita ja hemmottelua.


KASVOHOITOJEN
LISÄPALVELUT

Ihonpuhdistus
Decoltee-alueen hoito ja kasvojen hieronta
Kasvojen alueen ihokarvojen poisto
Ripsien ja kulmien kestovärjäys