INJEKTIO-HOIDOT

Täyteainehoidot ovat kasvava osa tuloksellista kauneudenhoitoa. Niitä voidaan käyttää monenlaisiin tarpeisiin ja käyttökohteisiin. Täyteaineilla voidaan palauttaa ihon ikääntymisen myötä menettämää rakennetta ja täyteläisyyttä tai sillä voidaan korjata jo olemassa olevaa epäsymmetriaa ja täyttää alkavia juonteita. Aina ei tarvita isoja rakennettamuokkaavia ratkaisuja, toisinaan riittää Anti-age tyyppiset ennaltaehkäisevät menetelmät. Yleisimmin täyteainehoidot toteutetaan ns. huomaamattomin tuloksin, tällöin pyritään pienin muutoksin korjaamaan ihon ongelmakohtia tai täyteaineilla voidaan korostaa jo olemassa olevia kauniita piirteitä.

Hoidoilla voidaan 

 • palauttaa ihon nuorekas ilme. Ikääntymisen myötä iho menettää täyteläisyyttään ja voluumiaan. Täyteaineilla voidaan palauttaa iholle raikas, terve hehku sekä napakka ihotuntuma.
 • parantaa ja silottaa ihon pintarakennetta. Täyteaineilla voidaan silottaa juonteita ja ryppyjä sekä häivyttää aknearpia.
 • parantaa ihon kosteustasapainoa ja toimintaa sekä toimia anti-age-kasvohoitona. 

Hoitolassamme on käytössä saksalainen AMALIAN ja italialainen INFINI tuotesarjat.

AMALIAN

Kaikki AMALIAN täyteaineet ovat CE-sertifioituja. Ne valmistetaan alusta loppuun saakka Saksassa. AMALIAN tuotteet luokitellaan puhtaiksi, steriileiksi ja viskositeetiltaan joustaviksi lääkinnällisiksi laitteiksi. Liuokset ovat turvallisia, atoksisia ja biologisesti hajoavia. Ne on valmistettu luonnollisen puhtaasta proteiinivapaasta hyalyronihaposta, eivätkä ne sisällä mitään eläinpohjaisia komponentteja.

Innovatiiviset AMALIAN tuotteet on kehitetty erityisellä Core-in- Shell -tekniikalla (CIS), jonka ansiosta tuote on suuresta rakenteellisesta viskositeetistaan huolimatta helppo injisoida. Tilavuusvaikutus palautuu nopeasti ihoon, joten juonteita täyttävä vaikutus ilmenee välittömästi geelin injisoinnin jälkeen. Erityisestä valmistustekniikasta johtuen liukenemattomat hyalyronihappohiukkaset jakautuvat yhtenäisesti puskuriliukseen muodostaen kirkkaan pehmeän geelin.

https://amalianfillers.com/

INFINI

INFINI Premium Filler on valikoima uuden sukupolven italialaisia täyteaineita. Ne ovat lääketieteellisiä, yksivaiheisia täyteaineita, jotka on luotu käyttämällä uusinta tekniikkaa ja kehittyneitä valmistusprosesseja. Laajan tuotevalikoiman ansiosta, joka sisältää innovatiivisia koostumuksia ja erilaisia hyaluronihappopitoisuuksia jonka vuoksi tulokset ovat luonnolliset ja pitkäkestoiset .

Infini sarjasta löydät myös innovatiivisimmat korkea hyaluronihappo yhdistemät klinikkatasoisiin mesohoitoihin ja uusimpana konsetroidut tehoaineet silmänalusten ja ihon laadun edistämiseen. Bioantiage peel epidermikselle hellävarainen erittäin tehokas anti-age kemiallinen kuorinta.

https://infinifiller.com

Usein kysyttyä

Millaisia täyteainehoitoja teette?

Teemme hoitoja Hyaluronhappopohjaisilla tuotteilla. Käytössämme on on saksalainen Amalian-sarja. Amalian sisältää lidokainipuudutteen joten käsittely on asiakkaalle miellyttävä. Lisäksi meiltä saa halutessaan myös pintapuudutteen. 

Tällähetkellä meillä tehdään huulten, poskipäiden ja leuan kärjen muotoilua. Kaikki palvelumme alkavat huolellisella konsultaatiolla ja suunnittelulla. Konsultaation yhteydessä sinulle kerrotaan palvelun kulusta, kustannuksista ja mahdollisista jatkokäyntisuunnitelmista. 

Meillä on periaate, että asiakkaan tulee olla täysin  tietoinen siitä mihin hän on ryhtymässä ja olla täysin varma siitä että haluaa hoidon. Vasta sen jälkeen hoitotyö voidaan tehdä. meillä tyytyväinen asiakas on keskiössä, oli lopputuloksena pistoshoito tai päätös olla tekemättä mitään.

Mitä hoidoissa tapahtuu?

Oli kyseessä ensimmäinen käyntisi tai kuinka mones, otamme sinut vastaan kuin ensikertalaisen. Jokainen asiakkaamme käy läpi konsutaatiokäynnin ennen pistoshoitojen tekemistä. Alussa käymme läpi konsultaatiokaavakkeen, jonka tarkoituksena on kartoittaa palvelun turvallisuus sinulle. Kun turvallisuus on taatu siirrymme keskustelemaan toiveistasi hoidon suhteen. Teemme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman, keskustelemme hoidon kulusta, jälkihoito-ohjeista sekä hoidon budjetista ja kustannuksista. Tämä jälkeen voit nukkua yön yli tai jäädä miettimään hoitoa niin pitkään kuin haluat. Kun viimein olet varma valinnastasi, voimme edetä pistosvaiheeseen.

Hoito alkaa ihon puhdistuksella sekä ihon pinnan puudutuksella niin halutessasi. Tämän jälkeen teemme hoitosuunnitelman mukaiset täyteainepistokset sekä käymme yhdessä läpi lopputuloksen. Kun hyväksyt lopputuloksen käymme läpi kirjalliset kotihoito-ohjeet ja otamme jälkeen kuvat.

Hoitajiemme koulutus 

Meillä on kaksi täyteainehoitajaa jotka ovat käyneet Royal Cosmedin täyteainekoulutuksia ja heillä on jatkuvat maahantuojan ja kouluttajan tuki hoitotyötä toteuttaessaan.

Elena on lähihoitaja ja pistosluvat suorittanut sairaanhoitaja-opiskelija, hän tekee meillä huulten basic täytenainehoitoja.

Ismo on lähihoitaja ja pistosluvat suorittanut sairaanhoitaja-opiskelija (valmistuminen kevät 2023). Hän on käynyt huulten- ja kasvojen täyteainekoulutuksia Royal Cosmedilla ja on tehnyt opinnäyte työn Esteettisen sairaanhoidon huulten täyteainehoitojen toteuttamisesta.

Mitä jos en pidäkään lopputuloksesta?

Huolellisella konsultaatiolla ja alkukeskustelulla haluamme taata sen että lopputulos on aina sinulle miellyttävä. Pyrimme parhaamme mukaan kuunnella ja ymmärtää toiveesi sekä kertoa pistoshoitojen tuomista mahdollisuuksista ja odotettavista lopputoksista.  

Heti pistoshoitojen jälkeen hoidettava voi olla lievästi turvoksissa päivien ajan. Lopullisen hoitotuloksen pystyy näkemään vasta noin 3 viikon kuluttua käsittelystä. Mikäli paranemisen aikana tai koska tahansa pistoshoidon jälkeen jokin asia alkaa askarruttaa, ota meihin yhteyttä. 

Koska kyse on kasvoistasi, haluamme tehdä vain täydellistä työtä.

Mitä minun tulee ottaa huomioon ennen omaa aikaani?

Suosittelemme aina ensin konsutaatioaikaa. Tällöin voimme kasvotusten tehdä sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman joka sisältää haluamasi hoitobudjetin, hoitoon liittyvät toiveesi ja tavoitteesi sekä sen mihin pistoshoidoilla voidaan vaikuttaa. 

Ennen omaa aikaasi sinun tulee olla täysin terve.

Mitä minun tulee ottaa hoitoni jälkeen?

 • Vältä kosmetiikka- ja hoitotuotteiden käyttöä hoitoalueella 12 tuntia hoidon jälkeen.
 • Vältä kovaa liikuntaa, auringon ottoa sekä alkoholin käyttöä 24 tuntia hoidon jälkeen.
 • Hoito Aluetta ei saa kosketella ja alueen painautumista tulee välttää 24 tuntia hoidon jälkeen.
 • Vältä Saunomista ja solariumia 7 päivää hoidon jälkeen.
 • Veren viskositeettia ohentavia ja verisuonia laajentavia lääkkeitä tulee välttää 7 päivää hoidon jälkeen. Noudata kuitenkin lääkärisi määräystä.
 • Mustelmat, turvotus ja pistoalueen arkuus ovat normaaleja komplikaatioita.
 • Pidempään kestänyt punoitus ja turvotus voivat olla tulehduksen merkkejä. Tässä tapauksessa ota yhteys terveyskeskukseesi.

 • kaikissa mieltä askaruttavissa asioissa, ole yhteydessä pistoshoitajaasi.

Asiakaspalautteet

"Mahvata asiakaspalvelu, asiakas otettiin huomioon ihanasti ja toiveet kuunneltiin. Lopputulos juuri sitä mitä halusin <3"

"Ihanin paikka, ekasta kerrasta alkaen olen ollut vakio-asiakas, jatkakaa samaan malliin :)"

Olin ensimmäisessä pistoshoidossani joka jännitti minua älyttömästi. Siitä huolimatta minulla oli kokoajan turvallinen olo ja toiveeni otettiin hyvin huomioon ja lopputulos on UPEA!