INJEKTIO-HOIDOT

Täyteainehoidot käsittävät laajan skaalan erilaisia käyttökohteita ja menetelmiä. Täyteainehoidoilla voidaan saavuttaa selvästi näkyviä hoitotuloksia nopeasti. Näkyviä tuloksia saadaan erityisesti kun halutaan häivyttää juonteita tai lisätä ihon täyteläisyyttä. Hoito voidaan toteuttaa myös ns. huomaamattomin tuloksin, tällöin pyritään pienin muutoksin korjaamaan ihon ongelmakohtia tai täyteaineilla voidaan korostaa jo olemassa olevia kauniita piirteitä.

Hoidoilla voidaan 

  • palauttaa ihon nuorekas ilme. Ikääntymisen myötä iho menettää täyteläisyyttään ja voluumiaan. Täyteaineilla voidaan palauttaa iholle raikas, terve hehku sekä napakka ihotuntuma.
  • parantaa ja silottaa ihon pintarakennetta. Täyteaineilla voidaan silottaa juonteita ja ryppyjä sekä häivyttää aknearpia.
  • parantaa ihon kosteustasapainoa ja toimintaa sekä toimia anti-age-hoitona. 

Hoitolassamme on käytössä saksalainen Amalian tuotesarja. 

AMALIAN tuotesarja tarjoaa kaikki ensiluokkaisen hyalyronihappovalmisteen hyödyt:

* täysin biohajoava

* ei pitkäaikaisia haittavaikutuksia

* kliinisesti testattu, laajasti dokumentoitu ja erittäin turvallinen

* ei allergisia reaktioita

Kaikki AMALIAN täyteaineet ovat CE-sertifioituja. Ne valmistetaan alusta loppuun saakka Saksassa, ja niiden taustalla on tiukka laadunvalvonta.

AMALIAN tuotteet luokitellaan puhtaiksi, steriileiksi ja viskositeetiltaan joustaviksi lääkinnällisiksi laitteiksi. Liuokset ovat turvallisia, atoksisia ja biologisesti hajoavia. Ne on valmistettu luonnollisen puhtaasta proteiinivapaasta hyalyronihaposta, eivätkä ne sisällä mitään eläinpohjaisia komponentteja.

Innovatiiviset AMALIAN tuotteet on kehitetty erityisellä Core-in- Shell -tekniikalla (CIS), jonka ansiosta tuote on suuresta rakenteellisesta viskositeetistaan huolimatta helppo injisoida. Tilavuusvaikutus palautuu nopeasti ihoon, joten juonteita täyttävä vaikutus ilmenee välittömästi geelin injisoinnin jälkeen. Erityisestä valmistustekniikasta johtuen liukenemattomat hyalyronihappohiukkaset jakautuvat yhtenäisesti puskuriliukseen muodostaen kirkkaan pehmeän geelin.

    https://amalian.de

    https://amalianfillers.com/