VARTALOHOIDOT

Vartalohoidoistamme löydät ihanat ja aistikkaat artisaanihoidot sekä mielen hiljentävän Brain Relief-hoidon. Laitevartalohoidoista meiltä löytyy Neurosonic.

 Meiltä löydät ihanat lahjakortit sekä hemmottelu hoidot itselle ja niille joista välität. Voit yhdistellä eri palveluitamme luodaksesi yksilöllisiä hoitopaketteja. • Klassinen hieronta / esteettinen hieronta
 • Hot Stone 
 • Suklaa vartalohoito
 • Intialainen päähieronta
 • Brain Relief
 • Rentouttava vartalohoito
 • Neurosonic

Brain Relief

Brain relief- hoidon keskeisin tavoite on syvä rentoutuminen, parasympaattisen hermoston toimintaa aktivoimalla.

Kuormittuneessa tilassa ja stressissä hermoston toiminta on epätasapainossa. Brain Relief -hoito pyrkii tasapainottamaan hermoston toimintaa ja erityisesti aktivoi parasympaattista hermostoa, joka vastaa kehon ja mielen palautumisesta.

Hoito yhdistelee intialaisen päähieronnan, shiatsun ja vyöhyketerapian liikkeitä.

Hoidon täsmäkosketukset aktivoivat tehokkaasti mielihyvää ja rauhoittumista edistävien välittäjäaineiden kuten oksitosiinin tuotantoa kehossa, mikä tasaa myös kehon liiallisia stressihormonitasoja. Brain Relief -hoito myös aktivoi hermoratoja erityisesti pään alueella ja ääreisraajoissa. Hoito-otteisiin kuuluu monenlaisia pyörittäviä, hankaavia, silittäviä, pöyhiviä, sukivia, rapsuttavia ja siveleviä otteita, jotka kaikki ovat lempeitä, miellyttäviä ja monet erityisen hitaita.

Tunnin mittaisessa hoidossa käydään läpi pää, kasvot, hartia, niskan seutu, kädet ja jalat.

Hoidon aikana asiakas lepää makuuasennossa selällään, tavallisissa sisä vaatteissa. Hoidon olennainen osa on siihen tarkkaan valittu musiikki, jonka tekee menetelmästä ainutlaatuisen. Muutoin hoidon aikana on lupa olla hiljaa, ja vaikka nukahtaa, jos siltä tuntuu!

Hoidon aikana saat luvan vain olla ja hengähtää, ja unohtaa arjen huolet! Tervetuloa rentoutumaan!

Klassinen hieronta

 • Klassinen hieronta on perinteistä pehmytosakäsittelyä lihaskireyksien ja jännitysten laukaisemiseksi. Muokkaamalla lihasta erilaisin ottein aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy. Myös ihon joustavuus paranee ja kudosten uusiutuminen nopeutuu. Hieronnalla voidaan tukea nivelten liikkuvuutta ja liikkujaa lihashuollossa. Klassista hierontaa voidaan tehostaa Neurosonicilla ja esilämpöhoidoilla.

Päähieronta

 • Päähieronta soveltuu erinomaisesti stressinhoidon lisäksi päänsärky-ongelmiin, jännitysniskaoireisiin sekä parantamaan hiusten ja hiuspohjan kuntoa. Päähieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, korvat, kädet, kasvot ja päänahka. Aloitetaan hartioista sekä olkavarsista.

Hot Stone & Hot Rock

 • Hot stone
  Kuumakivihieronta on hemmotteluhoito jolla on paljon terveyttä edistäviä vaikutuksia mm. lymfakierron voimistuminen, aineenvaihdunnan vilkastuminen, verenkierron paraneminen ja lihasjännitysten laukeaminen.

  Hieronta tapahtuu lämpöisillä basalttikivillä. Hieronnan aikana lämpö siirtyy kuumista kivistä lihaksiin jolloin lämpö vaikuttaa syvällä kehossa. Hoidon alussa keho hierotaan hierontaöljyllä sivelyottein jonka jälkeen kehoa sivellään kuumilla kivillä alue kerrallaan.

 • Hot rock
  Hot Rock eroaa Hot Stone hoidosta siinä että hieronta tapahtuu manuaalisesti käsillä. Kuumia kiviä käytetään hoidossa esilämpöhoitona, valmistamaan kudokset klassisen hieronnan käsittelylle. Kuumilla kivillä sivellään kudokset lämpimiksi ja lopuksi suoritetaan muokkaavampi käsittely klassisia hierontaotteita käyttäen.  

Saunahoidot; Turvehoito ja Saunan syli

 • Turvehoidossa selän alueelle levitetään lämmitetty turve joka peitetään kelmuilla ja lämpöpakkauksilla. Lämmön vaikutuksesta selän turve hautuu ja turpeen bioaktiiviset ainesosat pääsevät imeytymään tehokkaasti kehoon. Turpeen vaikutusaikana hierotaan pää, kädet ja jalat. Turvehoitoihin kuuluu myös imukuppihierontaa. Imukuppihieronta laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä sekä tehostaa turpeen vaikutusta lisäten verenkiertoa voimakkaasti hoidettavalla alueella.
  Terveelle ihmiselle turvehoito antaa energiaa, rentouttaa, poistaa kuona-aineita, myrkkyjä sekä ylimääräisiä nesteitä kehosta. Lisäksi turve tasapainottaa hormonitoimintaa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa.
  Turvehoito voidaan toteuttaa saunassa myös ryhmille. 

 • Saunan syli rauhoittaa mielen, hoitaa kolotukset, rentouttaa lihakset ja saa kehon tuntumaan nuoremmalta ja terveemmältä. Kuolleenmeren merisuolakuorinta, jalkakylpy sekä mutanaamio saavat ihon ja olon hehkumaan. Seremonian jälkeen voit huomata elimistön kiputilojen helpottuvan, ihosi tuntuvan taivaallisen pehmeältä ja olosi vuosia nuoremmalta.

 Saunan syli ja turvehoito järjestetään sopimuksen mukaan Hakalan saunalla tai omassa tilassasi. 

Ota yhteyttä ja kysy tarjous ryhmille!