WELLNESS

Vartalohoidoistamme löydät ihanat ja aistikkaat artisaanihoidot sekä mielen hiljentävän Neurosonic-hoidon. Meiltä löydät ihanat lahjakortit sekä hemmottelu hoidot itselle ja niille joista välität. Voit yhdistellä eri palveluitamme luodaksesi yksilöllisiä hoitopaketteja.

Hierontahoidot

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteistä pehmytosakäsittelyä lihaskireyksien ja jännitysten laukaisemiseksi. Muokkaamalla lihasta erilaisin ottein aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy. Myös ihon joustavuus paranee ja kudosten uusiutuminen nopeutuu. Hieronnalla voidaan tukea nivelten liikkuvuutta ja liikkujaa lihashuollossa. Hieronnan tekee terveydenhuollon ammattilainen, koulutettu hieroja. 

Esteettinen hieronta

Esteettiinen hieronta on kosmetologin kaavamainen vartalohoito jossa käytetään hyväksi klassisen hieronnan perusotteita. 

Päähieronta / Intialainen päähieronta

Päähieronta soveltuu erinomaisesti stressinhoidon lisäksi päänsärky-ongelmiin, jännitysniskaoireisiin sekä parantamaan hiusten ja hiuspohjan kuntoa. Päähieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, korvat, kädet, kasvot ja päänahka.

Kehoa muokkaavat vartalohoidot

GERtherapy kiinteyttävät ja korjaavat vartalohoidot

GERtherapy on ranskalaisen GERnetic Interanationalin vartalonhoitolinja sekä hoitoprotokolla. Kyseessä on lääketieteelliseen tutkimukseen pohjautuva ihonhoitosarja joka vaikuttaa kohdistetusti vartalon erinäisiin toimintoihin. Syvävaikutteisilla hoitotuotteilla saavutetaan pitkäkestoisia ja näyttäviä tuloksia, muun muassa kiinteytyksen, ylipainon, selluliitin ja venymäarpien hoidossa.

Hoidot tavoitteet asetetaan yhdessä asiakkaan kanssa keskustellen. Hoitosuunnitelman pohjana toimii myös kehoanalyysi. Jokainen hoitokokonaisuus on yksilöllinen.

GERtherapy rintahoito

GERnétic Internationalin rintojenhoitotuotteet ovat useiden vuosien tutkimustyön tulosta. Hoitolinja tuo vastaukset yleisiin huolenaiheisiin asiakkaille, jotka haluavat säilyttää rintojen alueen kiinteän siluetin tai palauttaa ihonalaiskudoksistoon ja lihaksistoon kiinteyttä sekä sileyttä. Tuotteilla pystytään suorittamaan myös tasapainottavaa ja korjaavaa hoitoa, niin ali - kuin ylikehittyneille rinnoille.

Rintakehän täyteläinen siluetti ja kaarevuus riippuu täysin ihon biologisesta paksuudesta sekä tukilihaksiston vahvuudesta. Rintoja tukevat "luonnolliset rintaliivit" eli ihovyö koko decolteen, rintojen, kainaloiden sekä selän alueella joka määrää rintojen korkeuden sekä kiinteyden.

Tämä ihovyö ja sen elastistet kuidut sekä lihaksisto on alttiina raskauksille, imetyksille, painonpudotukselle sekä luonnolliselle ikääntymiselle. Rintojenhoitotuotteemme auttavat uudelleenrakentamaan ja vahvistamaan tätä ihovyötä eli ihonalaiskudoksistoa sekä lihaksistoa, palauttaen iholle täysin uudenlaista syvävaikutteista liftausta.

Rentouttavat vartalohoidot

Hot stone - kuumakivihieronta

Hieronta tapahtuu lämpöisillä basalttikivillä. Hieronnan aikana lämpö siirtyy kuumista kivistä lihaksiin jolloin lämpö vaikuttaa syvällä kehossa.

Rentouttava vartalohoito

Hoito sisältää kuivaharjauksen ja kosmetologi opiskelijan tekemän klassisen hieronnan. Hoitoon voidaan yhdistää aromaattisia tuoksuja.

Suklaa vartalohoito

Hemmotteluhoito. Hoito sisältää kosmetologin tekemän klassisen hieronnan suklaan tuoksuisella öljyllä.

Hoidon jälkeen saattaa irrota vaatteisiin jäämiä suklaasta, joten suosittelemme tummia vaatteita.

Neurosonic

Mihin hoito auttaa?

  • Tuo unen: Unen mekanismit palautuvat, jolloin nukahtaminen helpottuu, yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee laadukkaampaa sekä palauttavampaa. 
  • Auttaa palautumaan: Autonomisen hermoston toiminta tasapainottuu, jolloin palautuminen tehostuu. Samalla lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat ennalleen nopeammin.

  • Lievittää stressiä: Hälytystilassa olevat hermoradat rauhoittuvat ja välittäjäainetoiminnassa tapahtuu positiivisia muutoksia, jolloin palautuminen mahdollistuu.
  • Värähtely vaikuttaa immuunijärjestelmään ja vähentää tulehdusta

Miten Neurosonic toimii?

Neurosonic –rentoutuslaitteet tuottavat erittäin matalataajuista, autonomiseen hermostoon rauhoittavasti vaikuttavaa värähtelyä. Se ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin stressitila lievittyy, palautuminen tehostuu ja unen terveet mekanismit korjautuvat. Eri teho- ja taajuusalueilla saadaan aikaiseksi erilaisia vaikutuksia: Esimerkiksi rentouttavilla ja palauttavilla ohjelmilla autetaan urheilijaa tai stressaantunutta henkilöä palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla nostetaan vireystilaa sekä valmistetaan kehoa tulevaan suoritukseen.

Hoidon kulku

Hoitolamme käytössä on Neurosonic mobiilipatjan päivitetty versio jossa on enemmän tehoja kuin vanhan mallin laitteissa. Hoidossa asiakas makaa vaatteet päällä ja peiteltynä patjan päällä. Yhdessä asiakaspalvelijan kanssa valitaan hoidossa käytettävä ohjelma. Ohjelmat voidaan jakaa palauttaviin, aktivoiviin ja rentouttaviin. Kun ohjelma käynnistyy lähtee samalla rentouttava musiikki soimaan. Patjan tuottama värähtely tuntuu samantyyppiseltä kuin jättiläiskissan kehräys. Hoidon päätteeksi laite pitää herätysäänen.

Vinkki: Voit ottaa mukaasi myös oman musiikin ja kuullokkeet ja halutessasi unimaskin. 

Hoidon jälkeen

Teknologiassamme hyödynnetään kehon omia taajuusalueita ja laitteet toimivat samalla taajuusalueella kuin kehon kudosten omat värähtelyt. Tämän vuoksi sivuoireiden mahdollisuus on vähäinen. Joillekin voi tulla sivuoireina huonovointisuutta tai päänsärkyä, mutta tämä yleensä poistuu 1-2 käyttökerran jälkeen.  

Välttääksesi huonovointisuutta tai päänsärkyä laitteen käytön jälkeen, suosittelemme juomaan reilusti vettä.  

Kontraindikaatiot eli milloin hoito ei voi ottaa

Jos sinulla on jokin seuraavista, älä käytä laitetta:

• Akuutti tulehdustila, joka voi levitä

• Akuutti välilevyn pullistuma

• Akuutti veritulppa

• Akuutti syöpä

• Olet raskaana 

• Flunssa tai kuume 

• Silmän verkkokalvon tai mykiön irtoamisen vaara

• Rokotuspäivänä

• Sinulla on sisäisen verenvuodon vaara 

Asiakaspalautteet

Kerromme kohta lisää...

" Ihanan rentouttava hoito, haukottelusta ei meinannut tulla loppua hoidon päätteeksi, kiitos"

"Tykkäsin tosi paljon, kiitos!"

"Hoito tuli tarpeeseen!"

Kuumakivihieronta

"Erittäin hyvä hoito, teet työt huolellisesti."

"Hyvä rytmi, ei jäänyt tyhjiä hetkiä eikä tarvinnut arvailla, mitä seuraavaksi tapahtuu, rentouduin"

Vartalohoidot

"Ihanan rentouttava kokemus, olet zen tilan luomisessa"

"Ihana uusi kokemus, suosittelen kavereille!"

Kerromme kohta

Olemme juuri kysymässä lisää palautetta...