Wellness

Studio C-kaaren Wellness osasto tarjoaa hyvinvointia koko keholle. Meiltä löydät ihanat lahjakortit ja hemmottelu hoidot itselle ja niille joista välität. Voit yhdistellä eri palveluitamme luodaksesi yksilöllisiä hoitopaketteja.

Kosmetologimme tekevät rentouttavia kuumakivihierontoja sekä Spa-jalkahoitoja.
Koulutettu hierojamme Riikka vastaa Wellnesspuolen muokkaavan kuumakivihieronnan, päähieronnan, kinesioteippauksen, saunahoitojen,  klassisen hieronnan sekä liukukuppauksen palveluista.


WELLNESS - HOITOMME

 • Klassinen hieronta
 • Hot Stone & Hot Rock
 • Liukukuppaus
 • Intialainen päähieronta
 • Saunahoidot
 • Kinesioteippaus

Klassinen hieronta

 • Klassinen hieronta on perinteistä pehmytosakäsittelyä lihaskireyksien ja jännitysten laukaisemiseksi. Muokkaamalla lihasta erilaisin ottein aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy. Myös ihon joustavuus paranee ja kudosten uusiutuminen nopeutuu. Hieronnalla voidaan tukea nivelten liikkuvuutta ja liikkujaa lihashuollossa. Klassista hierontaa voidaan tehostaa Neurosonicilla, liukukuppauskupeilla, kinesioteippauksella, esilämpöhoidoilla.

  Lämmöt, liukukuppaus ja kinesioteippaus yli 60min hieronnan yhteydessä veloituksetta.


Päähieronta

 • Päähieronta soveltuu erinomaisesti stressinhoidon lisäksi päänsärky-ongelmiin, jännitysniskaoireisiin sekä parantamaan hiusten ja hiuspohjan kuntoa. Päähieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, korvat, kädet, kasvot ja päänahka. Aloitetaan hartioista sekä olkavarsista.


Hot Stone & Hot Rock

 • Hot stone
  Kuumakivihieronta on hemmotteluhoito jolla on paljon terveyttä edistäviä vaikutuksia mm. lymfakierron voimistuminen, aineenvaihdunnan vilkastuminen, verenkierron paraneminen ja lihasjännitysten laukeaminen.

  Hieronta tapahtuu lämpöisillä basalttikivillä. Hieronnan aikana lämpö siirtyy kuumista kivistä lihaksiin jolloin lämpö vaikuttaa syvällä kehossa. Hoidon alussa keho hierotaan hierontaöljyllä sivelyottein jonka jälkeen kehoa sivellään kuumilla kivillä alue kerrallaan.

 • Hot rock
  Hot Rock eroaa Hot Stone hoidosta siinä että hieronta tapahtuu manuaalisesti käsillä. Kuumia kiviä käytetään hoidossa esilämpöhoitona, valmistamaan kudokset klassisen hieronnan käsittelylle. Kuumilla kivillä sivellään kudokset lämpimiksi ja lopuksi suoritetaan muokkaavampi käsittely klassisia hierontaotteita käyttäen.  


Liukukuppaus

 • Liukukuppaus toimii puhdistavan käsittelynä joka lisää aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita ja rasituksia kehosta. Hieronnassa kumista kuppia liu'utetaan öljytyllä iholla nostaen tai pistehoidossa paikallaan pitäen. Liukukuppaus on erinomainen avaamaan lihastukoksia ja sillä saa veren kiertämään tehokkaasti. Hoito on tehokas myös kiinteyttämiseen sekä selluliittia vastaan. Liukukuppausta voidaan tehdä klassisen hieronnan tukena tai omana hoitonaan, erikoiskäsittelynä selluliitille.

Saunahoidot; Turvehoito ja Saunan syli

 • Turvehoidossa selän alueelle levitetään lämmitetty turve joka peitetään kelmuilla ja lämpöpakkauksilla. Lämmön vaikutuksesta selän turve hautuu ja turpeen bioaktiiviset ainesosat pääsevät imeytymään tehokkaasti kehoon. Turpeen vaikutusaikana hierotaan pää, kädet ja jalat. Turvehoitoihin kuuluu myös imukuppihierontaa. Imukuppihieronta laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä sekä tehostaa turpeen vaikutusta lisäten verenkiertoa voimakkaasti hoidettavalla alueella.
  Terveelle ihmiselle turvehoito antaa energiaa, rentouttaa, poistaa kuona-aineita, myrkkyjä sekä ylimääräisiä nesteitä kehosta. Lisäksi turve tasapainottaa hormonitoimintaa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa.
  Turvehoito voidaan toteuttaa saunassa myös ryhmille. 

 • Saunan syli rauhoittaa mielen, hoitaa kolotukset, rentouttaa lihakset ja saa kehon tuntumaan nuoremmalta ja terveemmältä. Kuolleenmeren merisuolakuorinta, jalkakylpy sekä mutanaamio saavat ihon ja olon hehkumaan. Seremonian jälkeen voit huomata elimistön kiputilojen helpottuvan, ihosi tuntuvan taivaallisen pehmeältä ja olosi vuosia nuoremmalta. Saunan syli järjestetään tunnin vuoroissa, joihin on ennakkoilmottautuminen osoitteessa: https://vello.fi/hakalansauna/ylakaupungin-saunaseura-ry