WELLNESS

Vartalohoidoistamme löydät ihanat ja aistikkaat artisaanihoidot sekä mielen hiljentävän Brain Relief-hoidon. Laitevartalohoidoista meiltä löytyy Neurosonic.  Meiltä löydät ihanat lahjakortit sekä hemmottelu hoidot itselle ja niille joista välität. Voit yhdistellä eri palveluitamme luodaksesi yksilöllisiä hoitopaketteja.


  • Klassinen hieronta / esteettinen hieronta
  • Hot Stone 
  • Suklaa vartalohoito
  • Intialainen päähieronta
  • Brain Relief
  • Rentouttava vartalohoito
  • Neurosonic

BRAIN RELIEF

Brain relief- hoidon keskeisin tavoite on syvä rentoutuminen, parasympaattisen hermoston toimintaa aktivoimalla. Kuormittuneessa tilassa ja stressissä hermoston toiminta on epätasapainossa. Brain Relief -hoito pyrkii tasapainottamaan hermoston toimintaa ja erityisesti aktivoi parasympaattista hermostoa, joka vastaa kehon ja mielen palautumisesta. Hoito yhdistelee intialaisen päähieronnan, shiatsun ja vyöhyketerapian liikkeitä.

Hoidon täsmäkosketukset aktivoivat tehokkaasti mielihyvää ja rauhoittumista edistävien välittäjäaineiden kuten oksitosiinin tuotantoa kehossa, mikä tasaa myös kehon liiallisia stressihormonitasoja. Brain Relief -hoito myös aktivoi hermoratoja erityisesti pään alueella ja ääreisraajoissa. Hoito-otteisiin kuuluu monenlaisia pyörittäviä, hankaavia, silittäviä, pöyhiviä, sukivia, rapsuttavia ja siveleviä otteita, jotka kaikki ovat lempeitä, miellyttäviä ja monet erityisen hitaita.

Tunnin mittaisessa hoidossa käydään läpi pää, kasvot, hartia, niskan seutu, kädet ja jalat. Hoidon aikana asiakas lepää makuuasennossa selällään, tavallisissa sisä vaatteissa. Hoidon olennainen osa on siihen tarkkaan valittu musiikki, jonka tekee menetelmästä ainutlaatuisen. Muutoin hoidon aikana on lupa olla hiljaa, ja vaikka nukahtaa, jos siltä tuntuu!

AUVO-HOITO

Auvo® on täysin Suomessa kehitetty rentouttava kosketushoito. Se tarjoaa keholle ja mielelle mahdollisuuden rentoutua ja käynnistää palautuminen. 25 minuuttia kestävä hoito on tehokas ja tuo välittömästi rauhoittumista ja levollisuutta.

Hoidossa käydään läpi päätä, hartialinjaa, kasvoja,käsiä ja kasvoja. Hoidon jälkeen useimmat kertovat rentoutumisen lisäksi virkystyneensä. Siksi hoito sopii hyvin arjen keskelle ja työpaikoille.

KLASSINEN HIERONTA / ESTEETTINEN HIERONTA / INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Klassinen hieronta on perinteistä pehmytosakäsittelyä lihaskireyksien ja jännitysten laukaisemiseksi. Muokkaamalla lihasta erilaisin ottein aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy. Myös ihon joustavuus paranee ja kudosten uusiutuminen nopeutuu. Hieronnalla voidaan tukea nivelten liikkuvuutta ja liikkujaa lihashuollossa. Klassista hierontaa voidaan tehostaa Neurosonicilla ja esilämpöhoidoilla. Esteettiinen hieronta on kosmetologin kaavamainen vartalohoito jossa käytetään hyväksi klassisen hieronnan perusotteita. Päähieronta soveltuu erinomaisesti stressinhoidon lisäksi päänsärky-ongelmiin, jännitysniskaoireisiin sekä parantamaan hiusten ja hiuspohjan kuntoa. Päähieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, korvat, kädet, kasvot ja päänahka. 

HOT STONE - KUUMAKIVIHIERONTA

Kuumakivihieronta on hemmotteluhoito jolla on terveyttä edistäviä vaikutuksia mm. lymfakierron voimistuminen, aineenvaihdunnan vilkastuminen, verenkierron paraneminen ja lihasjännitysten laukeaminen.

Hieronta tapahtuu lämpöisillä basalttikivillä. Hieronnan aikana lämpö siirtyy kuumista kivistä lihaksiin jolloin lämpö vaikuttaa syvällä kehossa. Hoidon alussa keho hierotaan hierontaöljyllä sivelyottein jonka jälkeen kehoa sivellään kuumilla kivillä alue kerrallaan.

NEUROSONIC

Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta.

Neurosonic ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu. Ennaltaehkäisevä vaikutus pitää sinusta huolta joka päivä.

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa. LUE LISÄÄ Neurosonic.

Asiakaspalautteet

Brain Relief

" Ihanan rentouttava hoito, haukottelusta ei meinannut tulla loppua hoidon päätteeksi, kiitos"

" Todella rentouttava hoito, tulee mieleen vyöhyketerapia, jossa olen aiemmin käynyt. Tulen varmasti uudestaan"

"Tykkäsin tosi paljon, kiitos!"

"Hoito tuli tarpeeseen!"

Kuumakivihieronta

"Erittäin hyvä hoito, teet työt huolellisesti."

"Hyvä rytmi, ei jäänyt tyhjiä hetkiä eikä tarvinnut arvailla, mitä seuraavaksi tapahtuu, rentouduin"

Vartalohoidot

"Ihanan rentouttava kokemus, olet zen tilan luomisessa"

"Ihana uusi kokemus, suosittelen kavereille!"

FirstBeat

"Firstbeatin kautta tehty kuntotason mittaus avasi silmäni kiinnittämään liikunnan muotoon jatkossa tarkemmin huomiota, jonka kautta saan liikunnasta vielä enemmän terveyshyötyjä irti"