JALKAHOIDOT

Meidän palveluvalikoimastamme löytyvät kosmetologin  kosmeettiset ja hemmottelevat jalkahoidot sekä Koulutetun jalkahoitajan (AT)-opiskelijan jalkaterveyttä edistävät jalkahoidot.

Terveelle jalalle suositellaan jalkahoitokäyntejä noin kerran vuodessa. Näin jalkahoidon ammattilainen pääsee tarkastamaan jalkojen kunnon sekä korjaamaan, puuttumaan ja hoitamaan mahdollisia häiriötiloja aikasessa vaiheessa. Kosmetologin jalkahoidot toimivat hyvin ennaltaehkäisevinä ja hemmottelevinä hoitoina.  Mikäli koet että jaloissasi on enemmän hoidettavaa ja kärsit mahdollisesti jopa jalkojen alueen kiputiloista, varaa aikasi terveyttä edistävään jalkahoitoon tai vaativaan jalkahoitoon koulutetulle jalkahoitajalle. Meidän ammattitaitomme riittää kosmetologin tekemiin jalkahoitoihin sekä koulutetun jalkahoitajan (AT) opiskelijahoidoihin. 

Kun tulet meille jalkahoitoon saat henkilökohtaisen jalkahoitosuunnitelman sekä ohjeet jalkojen kotihoitoon ja suositukset hoitolakäynneille. 


Valikoimassamme olevat kosmetologin tekemät jalkahoidot:

 • Klassinen jalkahoito, kesto 60 min
 • Jalkahoito kestolakkauksella, kesto 105 min. 
 • Spa-jalkahoito, kesto 90 min


Valikoimassamme olevat Koulutetun jalkahoitajan (AT) hoidot:

 • Terveyttä edistävä jalkahoito 60min
 • Vaativa jalkahoito 90min
 • Kovettumien / känsien poisto

  Asiakaspalautteet

  " Erittäin miellyttävä kokemus ja ammattitaito oli korkea! Suuret kiitokset!

  " Hoito oli samalla hyvin rentouttava, toimenpide ei sattunut yhtään vaikka ennakkoon sitä pelkäsin"


  "Ihanan rentouttava hetki, yövuoron jälkeen kivasti torkkui hoidon ajan. ihanaa, että jalkahoito tehtiin selinmakuulla =)"


  " Hoito oli super rentouttava. Kaikki meni hyvin ja olen tyytyäinen. Tulisin uudestaan =)"

  "Ihanan virkistynyt olo, sain hyviä vinkkejä omahoitoon".


  "Johanna oli tarkka ja ammattilaisen ottein arvioi jalkani tilanteen. Kävi varvas varpaalta läpi, katsoi jalkojen kaaret. Jalkojen iho ja kynnet hoidettiin erinomaisesti. Erityiskiitos sähköpostiin lähetetyistä jalkajumppaohjeista. Hoitola oli helppo löytää. Tunnelma ja tilojen puhtaus oli oikein hyvä"