Bion happohoidot

Yleiset indikaatiot kemialliselle kuorinnalle:

 • Aurinkovauriot, pigmenttimuutokset ja melasma
 • Aknen kaikki muodot
 • Aknen jälkivauriot (arvet, PIE, PIH) ja ihon epätasainen rakenne
 • Ikääntynyt iho, rypyt ja juonteet, kimmoisuuden sekä elastisuuden menetys
 • Karkea, paksuuntunut, sarveistunut iho
 • Epäpuhtaudet, talitukkeumat, umpikomedot ja mustapäät
 • Ihon pintakuivuus eli kosteusköyhyys
  Glykolihappokuorinta: Fitzpatrick luokat I, II, III
  Maitohappokuorinta: Fitzpatrick luokat I, II, III, IV, V, VI

Kontraindikaatiot:

 • Aspiriini tai salisyylihappoallergia/herkkyys (glykolihapotus)
 • Oliivi-ihosta tummempi ihosävy (glykolihapotus, korvaa tällöin maitohapotuksella)
 • Yleinen voimakas allergiahistoria ja tausta
 • Rikkonainen, haavainen iho
 • Aktiivinen Herpes Simplex
 • Auringossa palanut iho
 • Aktiivinen perioraalidermatiitti
 • Keloidiherkkyys
 • Raskaus tai imetys (ei suositella, sillä korkea estrogeenitaso stimuloi melanogeneesiä, joten hapotuksesta uudistuessaan iho saattaa tuottaa pigmenttiä)
 • Isotretinoiinilääkitys (Roaccuttan) viimeisen puolen vuoden aikana
 • Paikallisesti käytettävä antibioottilääkitys
 • Juuri laseroitu tai mikrohiottu iho viimeisten 4 viikon aikana
 • Voimakkaiden lääkinnällisten retinoidien ja tretinoidien paikallinen käyttö viimeisten
  4 viikon aikana
 • Vältä kemiallisia hapotuksia myös silloin, mikäli asiakkaalla on valoherkkyyttä lisäävä lääkitys (tarkista lääkityksen sivuvaikutukset laakeinfo.fi tai pyydä asiakasta tiedustelemaan asiaa lääkäriltä)

Lactic acid 35% INC ja vaikutukset

 • Kasvot
 • Kaula ja dekoltee
 • Vartalo

Ingredients: Deionized Water (Aqua), Lactic Acid, Glycerin (Vegetable), Sodium Hydroxide, Camellia Oleifera Leaf Extract, Panthenol (B5-vitamin), Arctostaphylos Uva Ursi Extract, Glycyrrhiza Glabra Extract, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Glycerin

MAITOHAPPO
Hoitaa aknesta johtuvaa tulehdusta, tasoittaa juonteita sekä ryppyjä (kiihdyttää kollageenin muodostusta), vaalentaa hyperpigmentaatiota ja maksaläiskiä. Tasapainottaa ihon pH:tasapainoa ja vahvistaa ihon luonnollista vastustuskykyä piileviä tulehduksia ja haitallisia mikrobeja vastaan.
VIHREÄ TEE-UUTE
Laskee talin tuotantoa, dihydrotestosteronin tuotantoa, tulehduksia ja estää p.acnes bakteerin elinkelpoisuutta.
PANTENOLI (B5-vitamiini)
Pantenoli kykenee käynnistämään epidermiksen solunkasvu - ja muuttujafaktoreiden tuotannon. Edistää ihon kykyä ylläpitää kosteustasapainoa ja tekee kuivan ihon pehmeämmäksi sekä joustavammaksi. Sillä on myös ärsytystä lieventäviä ja ihoa rauhoittavia ominaisuuksia.
SIANPUOLUKKAUUTE
Ehkäisee pigmenttiläiskien ja tummien arpien syntymistä. Tehokkaasti ihoa kirkastava ja vaalentava ainesosa.
LAKRITSIKASVIN UUTE
Tulehdusta parantava vaikutus. Lakritsiuute rauhoittaa tulehtunutta ja ärtynyttä ihoa. Se hoitaa ja rauhoittaa tehokkaasti myös tulehtuneita finnejä.

Maitohapon vaikutukset 

Hoitaa aknesta johtuvaa tulehdusta, tasoittaa juonteita sekä ryppyjä (kiihdyttää kollageenin ja elastiinin muodostusta), vaalentaa hyperpigmentaatiota ja maksaläiskiä. Tasapainottaa ihon pH:tasapainoa ja vahvistaa ihon luonnollista vastustuskykyä piileviä tulehduksia ja haitallisia mikrobeja vastaan.

Maitohappo tuottaa kevyen, välittömästi kirkastavan ja puhdistavan kuorinnan, joka soveltuu lähes kaikille asiakkaille ja ihotyypeille.

Erinomainen Rosacean hoitoon. Maitohappokuorinnalla on mahdollista hoitaa tehokkaasti tuhkimohoidon tavoin pinnallisia juonteita ja ryppyjä, lieviä aknearpia, pintakuivuutta ja hilseilyä, epätasaista ja elotonta ihon sävyä, laajentuneita ihohuokosia sekä pigmenttiläiskiä. 

Glycolic Peel 30% INC ja raaka-aine vaikutukset

 • Kasvot
 • Vartalo
 • Ei suositella kaulan ja dekolteen alueen hoitoon (korvaa maitohapotuksella)

Ingredients: Deionized Water (Aqua), Glycolic Acid, Vaccinium Myrtillus Extract, Saccharum Officinarum Cane Extract, Acer Saccharum Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Citrus Medica Limonum Fruit Extract, Salicylic Acid, Sclerotium Gum, Vanillosmopis Erythropappa Wood Oil (Bisabolol), Betula Alba Bark Extract, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol

GLYKOLIHAPPO
Kuorii ihon kuollutta solukkoa, uudistaa ja korjaa ihon pintaa. Aktivoi kollageenin tuotantoa ja näin ollen madaltaa tehokkaasti myös juonteita sekä ryppyjä. Vähentää ihon virheitä: kuten aknea, epäpuhtauksia sekä pigmenttimuutoksia. Pienin molekyylikoko, joka kykenee imeytymään syvälle ihoon. Syväpuhdistaa ihohuokoset talista, kuona-aineista, meikinjäämistä ja toksiineista.
MUSTIKKAUUTE
Superantioksidantti, jolla on ihoa supistava ja tulehduksia rauhoittava vaikutus.
RUOKOSOKERIUUTE
Sisältää luonnollista glykolihappoa. Kuorii tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa sekä huokosia tukkivaa likaa, talia ja kuona-aineita.
SOKERIVAAHTERAUUTE
Toimii luonnollisena AHA-happona, minimoi ja korjaa vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita.
APPELSIININ JA SITRUUNAN HEDELMÄUUTE
Antibakteerinen, huokosia supistava ja ihoa kiinteyttävä sekä heleyttävä vaikutus. Rikas antioksidanttinen C-vitamiinin lähde, joka toimii kollageenin muodostajana ja vahvistajana. Ehkäisee tehokkaasti ihon ennenaikaista ikääntymistä ja vaalentaa pigmenttiläiskiä.
SALISYYLIHAPPO
Rasvaliukoinen. Yleisin BHA-happa, joka kuorii tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja liottaa talia, rasvaisuutta sekä komedotukkeumia. Tehokas ainesosa komedoaknen, rasvaisen ja epäpuhtaan ihon hoidossa. Puhdistaa huokoset reunoja myöten talista, bakteereista ja kuona-aineista.
BISABOLOL
Tulehduksia rauhoittava ja parantava ainesosa. Voimakas antibakteerinen vaikutus.
KOIVUNKUORIUUTE
Antioksidantti joka taistelee tulehduksia vastaan. Erittäin rauhoittava ja ihohuokosia supistava vaikutus. Sisältää runsaasti A-, B1-,B2-, C - ja E-vitamiinia.
LAVENTELIÖLJY
Luonnon yksi tehokkaimmista antiseptisista ja rauhoittavista ainesosista. Tehokas lievittämään kipua ja tulehduksia, käytetään tuotteissamme pääainesosana aknen, ihottuman ja rasvaisen ihon hoidossa.


.

Glykolihapon vaikutukset ja indikaatiot:

Indikaatiot:

 • Normaalipaksuinen iho jossa esiintyy veltostumaa ja syviäkin juonteita ja uurteita. Ihossa saattaa esiintyä sävyvirheitä ja pigmenttimuutoksia. 
 • Kun ihossa on aknen jälkeistä arpikudosta. 
 • Selkäakne
 • Ei oliivi-ihoa tummemmalle iholle
 • Ei decolteen ja kaulan alueelle.

Käytetään ikääntymismuutosten, pigmenttiläiskien, komedojen, arpien - sekä aknetulehdusten hoitoon. Korjaa erityisen tehokkaasti rappeutunutta sidekudosta (A-vitamiinin tavoin) - jonka avulla kollageenisäikeet vahvistuvat ja aktivoituvat. Tämän vuoksi syvällä vaikuttava glykolihappo on erityisen tehokas syvempien juonteiden, ryppyjen ja esimerkiksi aknearpien hoidossa, sillä kollageeni - ja elastiinisäikeiden vahvistuessa iho kiinteytyy ja "nouse

Monet tutkimukset myös todistavat glykolihapon olevan todellinen tehoainesosa etenkin tukkeutuneen komedoaknen ja kystisen aknen hoidossa. Happo kuorii tehokkaasti ihoa tukkivaa kuivaa sarveiskerrosta, sulattaa talitukkeumia sekä ehkäisee ihohuokosissa esiintyvää tulehdusta. Tuotteeseen lisätty rasvaa liottava salisyylihappo sulattaa tehokkaasti huokosia tukkivia talikertymiä ja kuona-aineita sekä tuhoaa tulehduksia aiheuttavia aknebakteereja..

Mantelihapon vaikutukset

Auttaa akneen ja bakteeritulehduksiin: Mantelihapolla on antimikrobinen (=anti-fungal, anti- bacterial, anti-viral ominaisuus) ja anti-inflammatoorinen vaikutus. Se katkaisee tulehdus - ja bakteerikierrettä. Tämä tekee siitä tehokkaan aktiivin muun muassa aknen ja ruusufinnin hoidossa sekä fungaalisen aknen hoidossa (Pityrosporum folliculitis) joka on malassezia hiivan liikakasvun aiheuttama ihosairaus.

Ihohuokosia puhdistava ja avaava: Mantelihapolla on kevyesti rasvaliukoinen ominaisuus, joka auttaa happomolekyyliä penetroitumaan sisälle huokoseen ja puhdistamaan talia, pro-inflammatoorisia rasvahappoja sekä kuolleita ihosoluja. Tästä on merkittävä apu muun muassa laajentuneiden huokosten, mustapäiden, talisäikeiden (sebaceous filaments) sekä aknen hoidossa. Mantelihapotus on myös tehokas esimerkiksi miehille, joilla esiintyy parranajon seurauksena karvatupen tulehduksia tai sisäänkasvaneita karvoja (Pseudofolliculitis barbae)

Melaniinintuotantoa estävä vaikutus

Mantelihapotus on turvallinen suorittaa myös oliivi-ihoa ja sitä tummemmalle ihosävylle, joka kaipaa tehokkaampaa kuorintaa esimerkiksi aknen tai pigmenttimuutosten hoitoon.


Hoidon jälkeen ja kotihoito

Lievä eryteema eli punoitus: Koska mantelihapon suuri molekyylikoko estää nopeaa ja syvempää puskuroitumista, iholla esiintyy vain lievää punoitusta hapotuksen aikana. Punoitus laskee nopeasti hoidon päättymisen jälkeen.

Kevyt sameus hoidon jälkeen: Iho on usein välittömästi hoidon jälkeen samea, sillä pintaproteiinit lähtevät nopeasti irtoamaan.

Nopea pintahilseily: Ihon pintasolukko alkaa uudistumaan nopeasti, usein jopa saman illan aikana on huomattavissa ihosolujen irtoamista ja hilseilyä. Tämä kestää vain muutaman päivän, eikä ole häiritsevää. Mahdollisuus myös mikrokomedojen nousuun ja ihon puhdistumiseen.

KOTIHOITOTUOTTEET:

Soothing multi cream

Puhdistuksena sekä yöajan tehohoitona. Pitää ihosolukon pehmeänä, nopeuttaen sen irtoamista. Tehostaa suojabarriäärin korjaantumista.

Calming toner

Ihoa ja punoitusta rauhoittava vaikutus, joka tehostaa ihon palautumista hoidosta. Ylläpitää optimaalista kosteustasapainoa.

Bio-essence calsium complex

Ihoa ja punoitusta rauhoittava vaikutus, joka tehostaa ihon palautumista hoidosta. Edistää ihosolujen uudistumista 36h ajan levityksestä.

HOITOA BOOSTAAVAT TUOTTEET:

Collagen revival serum:

Tehostaa sytokiinien tuotantoa, joka edistää fibroblastien tuotantoa. Tehostaa merkittävästi tyvisolujen toimintaa ja kantasolujen tuotantoa

Vitamin A serum Bio-Replenish A.C.E Repair cream

Kun ihossa halutaan edistää kiinteytymistä tai korjata aurinkovaurioita. Palauttaa ihokudoksistoon täyteläisyyttä ja vahvuutta

Mandelic serum

Kun ihossa halutaan korjata pigmenttimuutoksia, epätasaista tekstuuria tai arpia

Kiinteyttävä hapotus

On totta, että mantelihapolla saadaan stimuloitua myös elastisten kuitujen tuotantoa (kollageeni - ja elastiinisynteesi.) Tällä pinnallisesti vaikuttavalla hapotuksella ei kuitenkaan kannata lähteä hoitamaan ikääntymismuutoksia.

Tutkimukset (sisältäen verrokkitutkimukset) osoittavat, että mantelihapon tulisi olla säännöllisessä käytössä jotta kiinteytymistä saadaan edistettyä. Mikäli tavoitteena ihon kiinteytys: suorita tällöin joko glykoli/tai maitohapotussarja, jonka jälkeen stimuloi ja ylläpidä tuloksia Mandelic Serumilla kotihoidossa.

Hikirauhastulehdus

Märkivä hikirauhastulehdus on krooninen ja tulehduksellinen ihosairaus, jossa karvatuppi sekä talirauhanen tulehtuu.

Mantelihapotus voi olla tehokas rauhoittamaan ja kutistamaan asiakkaan HS noduluksia/ leesioita sekä estämään uusien muodostumista (mm. kainalot, taipeet ja nivuset.) Hapotus auttaa pehmentämään kovettunutta ihoa, sulattamaan keratiiniproteiinin kertymää follikkelissa ja vähentämään tulehdus - sekä mikrobikasvua ihossa. Huolehdi kuitenkin, ettei asiakkaalla ole aknelääkitys tai paikallinen lääketuote (esim. benzoyyliperoksidi) käytössä mikäli aloitatte hoitosarjan.

Selkäakne

Hyvin usein asiakkailla saattaa esiintyä vartaloaknea ja jopa kystisiä muutoksia vartalon alueella kuten selässä. Mitä tulehtuneempia ja suurempia (nodulukset) tulehdukset ovat, sitä herkemmin ne muodostavat ja ovat muodostaneet iholle arpia. Glykolihapotus on ehdottomasti tehokkain ja nopein hoitotoimenpide selkä aknenhoitoon. Dekolteen aknelle voidaan suorittaa mantelihapotusta.

Kystinen akne

Tehosta kystisen tai vaikeasti tulehtuneen aknen hoitoa ja hallintaa merkittävästi suorittamalla hapotuksia vuoroperäisessä sarjassa. Glykolihappo avaa syvempiä tukoksia ja korjaa sekä ehkäisee arpeutumisen muodostumista. Mantelihappo tarjoaa tehokkaan, nopean antibakteerisen ja antimikrobisen vaikutuksen, joka auttaa laskemaan iholta tulehdus sekä bakteerikierrettä. Myös pigmenttipohjaisten aknevaurioiden muodostuminen heikentyy.Esimerkiksi 2+2 tai 3+3 sarjana, hapokset vuorotellen sarjan aikana.

Syvä pigmentti

Mikäli iho on ollut alttiina esimerkiksi auringolle useiden vuosien ajan, saattaa epidermaaliset pigmenttisolut olla ihossa syvemmällä. Tällöin niiden hoitaminen vaatii myös enemmän tehoja. Kun suoritat vuoroperäisesti glykoli - ja mantelihapotusta, glykolihappo nostaa ihon pintaa kohti enemmän uudistuvia soluja. Mantelihappo auttaa kuorimaan ja irrottamaan nämä kerroksittain. Hapotukset siis tukevat toisiaan synergisesti, tuoden parempia tuloksia pidempiaikaisen pigmentin ja esimerkiksi maksaläiskien hoitoon. (Tätä yhdistelmää ei suositella kuitenkaan oliivi- ihosta tummemmalle ihosävylle) Esimerkiksi 2+2 tai 3+3 sarjana, hapokset vuorotellen sarjan aikana.

Ruusufinni

Tehosta edenneen acne rosacean eli ruusufinnin oireita ja hallintaa suorittamalla hapotuksia vuoroperäisessä sarjassa. Maitohappo kosteuttaa nestehukkaista ruusufinniä, korjaa ihon suojaa stimuloimalla keramidien tuotantoa ja vahvistaa ihon immuunipuolustusta kroonista tulehdustilaa vastaan (syy). Mantelihappo tarjoaa tehokkaan, nopean antibakteerisen ja antimikrobisen vaikutuksen, joka auttaa laskemaan iholta bakteerikierrettä ja märkänäppylöitä (oire). Esimerkiksi 2+2 tai 3+3 sarjana, hapokset vuorotellen sarjan aikana.

BioAgePeel - Neulaton mesoterapia

Tarvikkeet:

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Hoidon kulku 20min

BioAgePeel BASIC- hoitoprotokolla

Hoidon kesto 20min

 1. Puhdista iho meikistä ja epäpuhtauksista kasvojen puhdistusaineella
 2. Annostele tarvittava määrä BioAgePeel-tuotetta ruiskuun
 3. Jaa hoidettava alue hoitovyöhykkeisiin ( kasvot, kaula, decoltee…) ja käsittele jokainen alue erikseen.
 4. Levitä ohut kerros BioAgePeel ainetta määritetylle alueelle. Esim. Annostele pieni tippa tuotetta otsalle ja hiero tuote ihoon, sen jälkeen käsittele leuka, posket, kaula, decoltee.
 5. Suorita imeyttävä hieronta (4-6min) jokaiselle ihoalueelle kunnes tuote on täysin imeytynyt.
 6. Toista kohta 5 hoidettavan alueen mukaan 1-2 kertaa.
  1. Kasvot, kaula ja decoltee 1-2 kerrosta (1-1,5ml /alue)
  2. Kädet ja muut alueet 1-3 kerrosta (1ml / 10cm*10cm)
 7. Kun viimeinen kerros on imeytynyt ihoon poista ylimääräinen tuote veteen kostutetulla vanulapulla. Huuhtele hyvin.
 8. Levitä kasvoille hoitovoide jos asiakkaalla on kuiva iho, muutoin voit jättää voiteen levittämättä.
 9. Myy kotiin BioAgePeel kotihoitotuote ja kehota käyttämään UV-suojaa

Hoitosuositus: 10-14 päivän välein 4-6 hoidon sarjana

Kontraindikaatiot

 • Ihosairaudet hoidettavalla alueella
 • Raskaus ja imetys
 • Syöpä
 • Epävakaa diabetes
 • Epilepsia
 • Immuunivälitteiset sairaudet
 • Yliherkkyys tai allergia jollekin tuotteen komponentille.

Hoidon kulku 45min:

BioAgePeel AVALON- hoitoprotokolla

 1. Puhdista iho meikistä ja epäpuhtauksista kasvojen puhdistusaineella
 2. Annostele tarvittava määrä BioAgePeel-tuotetta ruiskuun
 3. Jaa hoidettava alue hoitovyöhykkeisiin ( kädet, kaula…) ja käsittele jokainen alue erikseen.
 4. Levitä ohut kerros BioAgePeel ainetta määritetylle alueelle.
 5. Suorita imeyttävä hieronta (4-6min) jokaiselle ihoalueelle kunnes tuote on täysin imeytynyt.
  1. Kasvot, kaula ja decoltee 1-2 kerrosta (1-1,5ml /alue)
 6. Kun viimeinen kerros on imeytynyt ihoon poista ylimääräinen tuote veteen kostutetulla vanulapulla.
 7. Asettele AVALON naamio kasvoille ja anna vaikuttaa 20-30 min
  1. Ota maski pois pakkauksesta. Se koostuu kahdesta kerroksesta (osista): alempi ja ylempi.
  2. On välttämätöntä levittää kerros toisensa jälkeen painaen sitä tiukasti kasvojen ympärille.
  3. Poista naamio varovasti 20-30 minuutin kuluttua. Levitä geelijäännökset kasvoille ja kaulalle hellästi hierovin liikkein. Varmista, että iho on hyvin kosteutettu ja säteilevä.
 8. Myy kotiin BioAgePeel kotihoitotuote ja kehota käyttämään UV-suojaa

Hoitosuositus: 10-14 päivän välein 4-6 hoidon sarjana


Mikroneulaus Mesoterapia

Tarvikkeet:

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Hoidon toteutus:

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit.

Kotihoito:

 • Vältä ihon koskettelua neljän tunnin ajan, jotta neulauskanavat sulkeutuvat
 • Saat pestä kasvosi hellävaraisesti kuuden tunnin kuluttua haalealla vedellä.
 • Älä ota aurinkoa käsitellylle alueelle pariin viikkoon ja käytä fysikaalista aurinkosuojavoidetta päivittäin. Vähintään SPF30
 • Meikata voi seuraavana aamuna. Ei hoitopäivänä.
 • Hoitopäivänä ei saunaa, uimista, hikoilua eikä kylmää viimaa.
 • Jos ihossa esiintyy kevyttä hilseilyä 4-5 päivää hoidon jälkeen, voit tehdä hellävaraisen kuorinnan. Älä käytä hedelmähappoja.
 • Käytä turvallisia ja laadukkaita ihonhoitotuotteita ohjeen mukaan
 • Älä käytä hoidetulle alueelle viikkoon aloe veraa sisältäviä tuotteita, kortisonivoidetta tai Bepantheniä.
 • Vaihda puhdas tyynyliina sekä kasvopyyhe
 • Käytä hyväksi ihon kyky vastaanottaa tehoaineita ja panosta kotihoitotuotteisiin.

Hoidon vaikutukset

 • Tehokas Anti-age hoito joka liftaa kasvoja, kaulaa, decoltea

 • Tasoittaa juonteita ja ihon kimmoisuutta

 • Couperosa iho vahvistuu ja ihon väri tasoittuu

 • Parantaa ihon rakennetta ja pienentää huokosia, rauhoittaa rasvaista ihoa.

 • Korjaa auringon/ tupakan/ kiireisen elämän ja epäpuhtauksien aiheuttamia

  vaurioita ihossa.

 • Aktivoi kollageenin tuotantoa ja lisää ihon täyteläisyyttä

 • Tasoittaa akne-, raskaus- ja tavallisia arpia

 • Tasapainottaa rocaseaa

Ennen käsittelyä:

 1. Ennen käsittelyä on suositeltavaa:

  • Samalla viikolla ei saa tehdä kotona kuorintaa

  • Ennen hoitoa iholta ei saa poistaa ihokarvoja 2 päivään

  • Omega 3 käyttö pitää lopettaa viikkoa aikaisemmin

  • Kofeiini ja energiajuomat lisäävät aineenvaihduntaa jolloin hoito voi tuntua kivuliammaalta, kipuherkkänä kannattaa välttää näiden nauttimista ennen hoitoa.

Käsittelyn jälkeen

Tärkeää huomioida käsittelyn jälkeen:

 • - Mikroneulauksella muodostetut kanavat ovat avoinna n. 1 tunnin ihon käsittelystä.

 • - Vältä meikin tai voimakkaiden ihonhoitotuotteiden käyttöä iholla samana päivänä. Ihon voi

 • - pestä normaalisti illalla ja iholle laitetaan suosituksen mukainen jälkihoito.

 • - Vältä urheilua, hikoilua, uintia ja saunaa samana päivänä.

 • - Vältä suoraa aurinkoa n. 1 viikon ajan mikroneulauskäsittelyn jälkeen.

  Hoida ihoa suositellulla seerumilla ja suojaavalla päivävoiteella 1-2 viikon ajan tai kunnes iho on kokonaan toipunut.

 • Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi kotihoitoa jatketaan normaalisti ihon ongelman mukaisilla tuotteilla.

  Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen ja parenemisprosessiin; eli ihon oman kollageeni- ja elastiiniverkon lujittumiseen, vaatii tulosten näkyminen prosessin etenemisen. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua. Tulokset paranevat sarjahoidon myötä asteittain, sarjahoidot suunnitellaan aina yksilöllisesti, ihostasi riippuen. Nyrkkisääntönä on, että mikroneulauskäsittely tulisi uusia 4-6 viikon välein noin 3-5 kertaa ja tämän jälkeen ylläpitohoitona kahden kuukauden välein.

  Pinnallisen mikroneulauksen jälkeen iholla saattaa esiintyä pientä punoittelua, joka pinnallisten mikroneulaushoitojen jälkeen saattaa rauhoittua täysin loppunaamion aikana. Syvälle tehdyn mikroneulaushoidon jälkeen iho punoittelee, kihelmöi, kuumottelee ja voi tuntua kireältä. Heti syvään tehdyn mikroneulaushoidon jälkeen iho muistuttaa auringon polttamaa ihoa. Syvänkin hoidon jälkeinen pahin punoitus rauhoittuu monesti jo muutaman tunnin aikana hyvälle tasolle. Seuraavana päivänä hoidosta ihoa voi meikata normaalisti. Mikroneulauksen jälkeen on tärkeää pitää huolta ihon riittävästä kosteuttamisesta. Hoidon yhteydessä saat suositukset ihollesi sopivasta kotihoidosta.


  24 tuntia hoidosta: punoitusta, turvotusta ja mahdollisia verenpurkaumia


  1-2 päivää hoidosta: lievää punoitusta, lievää turvotusta, mahdollisia verenpurkaumia, lievää kutinaa, kuivuutta sekä kireyttä


  2-3 päivää hoidosta: vähentynyt punoitus, mahdollisten verenpurkaumien parantuminen, vähentynyt kutina ja vähäistä kiristelyä


  3-4 päivää hoidosta: kuivuutta ja hilseilyä


  5-8 päivää hoidosta: täysi paraneminen ja ihon toimintojen normaali palautuminen

Kontraindikaatiot

  • Jos iholla on ihovaurioita (avoimet haavat, ihotaudit, herpes)

  • Bakteeri- infektiot

  • Akuutti ihotulehdus hoidettavalla alueella (Akne) ( Aknesta jääneitä arpia voidaan hoitaa)

  • Alle puolivuotta sitten tehdyt injektiot

  • Raskaus ja imetys

  • Syöpä ja kemoterapia hoidot

  • Epäilys pahanlaatuisesta kasvaimesta

  • Tuoreet arvet

  • Verenneohennuslääkkeet

  • Pitkälle edennyt Diabetes joka ei ole hoitotasapainossa tai muu sairaus, joka hidastaa haavojen parantumista

Hoidon vaikutukset: Akne

Akne, ihon epäpuhtaudet & laajentuneet ihohuokoset ja aknearvet

Mikroneulaus ei sovi tulehtuneen aknen hoitoon, mutta sen sijaan pieniin näppyihin, epäpuhtauksiin ja laajentuneisiin ihohuokosiin mikroneulaus on hyvä ja tuloksellinen hoitomuoto. Suosittelemme yhdistämään BiON-ihonhoitoprotokollan mikroneulaukseen kun tavoitteena on saada akne halllintaan. Näppyjen hoitoon riittää tyypillisesti kevyempi ja pinnallisempi mikroneulaus, Sen sijaan laajentuneiden ihohuokosten ja arpienhoitaminen vaatii monesti intensiivisempää mikroneulausta, jolla vaikutetaan ihon koostumuksen ja pinnan uudistamiseen.

Aknen aiheuttamat tulehdukset voivat vaurioittaa ihon kudosta ja kollageenia, ja iholle voi muodostua aknearpia. Aknearpia on erilaisia. Parhaimpia hoitotuloksia aknearpien hoidossa saadaan tyypillisestik kun hoidetaan mahdollisimman tuoretta arpea. Kuitenkin myös vanhempia aknearpia on mahdollista saada tasoittumaan hyvin mikroneulauksen avulla.

Punoittavien arpien lisäksi tulehduksellinen akne jättää monesti jälkeensä myös kuoppamaisia arpia. Kuopat voivat olla hyvin matalia tai vaihtoehtoisesti myös syviä ja teräviä arpia. Matalampia arpia on helpompi saada häivytettyä, mutta myös isompiin ja näkyvämpiin arpiin on mahdollista saavuttaa hyviä hoitotuloksia mikroneulauksen avulla.

Kun ihon pintaa ja arpia halutaan saada tasaisemmiksi, tulee neulauksella pyrkiä stimuloimaan uutta kollageenin tuotantoa ihossa, mikä tarkoittaa sitä, että iholle on tehtävä intensiivisempi ja syvempi neulaus. Kollageenin tuotanto tapahtuu syvemmällä ihon kerroksissa, jonka vuoksi kovin pinnallisella ja kevyellä mikroneulauksella ei vielä saavuteta kuoppamaisten aknearpien hoidossa näkyviä tuloksia. Sen sijaan ihon värimuutosten, kuten punoittavien arpien hoitoon voi riittää pinnallisempikin neulaus. Neulauksen syvyyteen vaikuttaa aina asiakkaan iho ja hoidon tavoitteet. Mikroneulaukseen erikoistuneet kosmetologimme osaavat arvioida ihollesi sopivan neulaussyvyyden. Syvämikroneulaukseen suosittelemme Anteage-kantasolumikroneulausta.

Hoidon vaikutukste: Juonteet, rypyt ja ihon veltostuminen

Ikääntyvä iho: juonteet, rypyt & ihon veltostuminen

Hoitolahoidoilla, erityisesti sarjahoidoilla, voidaan tehokkaasti hoitaa ikääntymisen merkkejä. Elimistön kollageenin tuotanto alkaa vähentyä jo 30 vuoden iässä. Kollageenintuotantoa edistäviä ja ylläpitäviä hoitoja kannattaa jo ajoissa aloittaa jotta iho pystyisi säilyttämään vahvan rakenteensa mahdollisimman pitkään. Varhainen puuttuminen on ratkaisu paitsi ikääntyvään ihoon, mutta myös keino ehkäistä ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Paras yhdistelmä on tehokkaat hoitolahoidot, laadukkaat kotihoitotuotteet ja ihon säännöllinen hoitorutiini. Ihon ikääntymismuutoksiin löytyy nykyään laaja kirjo eri asteisia hoitolahoitoja. . Ihon mikroneulaus aktivoi ihon kollageenin tuotantoa ja tasoittaa ihon koostumusta, jonka lisäksi ihoa uudistava mikroneulaus vaikuttaa hyvin kokonaisvaltaisesti ihon koostumukseen ja väriin. Ikääntymismuutosten, kuten juonteiden, ryppyjen ja veltostuneen ihon hoitoon toimii hyvin syvempi mikroneulaus, jolla saadaan stimuloitua ihon kollageenin tuotantoa. Hoitolamme tehokkain hoito ikääntymismuutoksiin on PlasmaPen.


Hoidon vaikutukset: kaljuuntuminen

Kaljuuntuminen

Päänahan hiusten karvatuppeja voidaan herätellä mikroneulauksella, jolloin hiukset saattavat alkaa jälleen kasvamaan. Hoito onnistuu kuitenkin vain silloin, jos karvatupit eivät ole kuolleet, eli jos kaljuuntuminen johtuu muusta kuin perinnöllisestä tekijästä. Mikroneulauksen yhdistäminen Anteage-hair seerumiin tuo näkyviä tuloksia.

Hoidon vaikutukset: Pigmenttimuutokset

Pigmenttimuutokset

Ihoa uudistava mikroneulaus sopii myös pigmenttimuutosten ja maksaläiskien hoitoon. Neulaus parantaa ihon väriä ja koostumusta kokonaisvaltaisesti, ja on turvallinen hoitomuoto ihon värivirheisiin myös silloin, kun happohoito ei esimerkiksi sovi asiakkaan iholle Monesti paras vaihtoehto pigmenttimuutoksille on happohoidot, mutta lisätehoja voidaan hakea mikroneulauksen ja hapon yhdistelmähoidoista.

GERnetic

1. Valmistelevat hoitotuotteet oikeassa levitysjärjestyksessä

Huolellinen puhdistus ja kuorinta ihotyypin mukaan. Aloitamme hoidon aina rauhoittavilla ja puhdistavilla "effleurage" sivelyliikkeillä kasvoille sekä decolteelle, joka valmistaa ihon sekä kehon vastaanottamaan hoidon muut tuotteet.

Sensoriaaliset eteeriset öljyt imeytetään jalkapohjiiin tai kämmeniin hoidon alkaessa, ja niitä suositellaan käytettävän jokaisessa hoidossa fysiologisten ominaisuuksien vuoksi.

» Eteeriset öljyt - jalkapohjat tai kämmenet, 1 tippa

» Demaquillant Douceur - meikinpoistoneste 

» Glyco - puhdistusmaito - Glyco soveltuu normaalille, kuivalle, sekaiholle sekä elottomalle, keratinisoituneelle ja herkälle iholle. Ei suositella akneiholle. VINKKI: Älä puhdista puhdistusmaitoa pois vedellä vaan kevyesti vanulapuilla pyyhkien. Näin tuotteen emulsioiva ja pehmentävä ominaisuus säilyy ja tehostat myös ihosolujen uusiutumista

» Derma - puhdistusgeeli - Epäpuhtaalle iholle, akneiholle sekä rasvoittuvalle iholle. Puhdistaa ja tasapainottaa herkästi rasvoittuvaa epäpuhdasta ihoa ja akneen taipuvaista ihotyyppiä.

» Gel Men - puhdistusgeeli. Antibakteerinen ja anti-inflammatoorinen vaikutus, estää epäpuhtauksien, mustapäiden ja parran alueen tulehdusreaktioiden muodostumista.

» Ger Peel - kuorintavoide - Soveltuu kaikille ihotyypeille

» Nettoyant Gommant Marin - kuoriva puhdistusgeeli. Kosteuttava geeli syväpuhdistaa ihohuokoset ja poistaa kevyiden rakeiden avulla hellävaraisesti kuolleen ihsolukon, tuoden välitöntä kirkastusta ja kosteutta. Imeyttää ihoon korkean määrän ravitsevia mineraaleja.

» Lotion Aux Acides - kukkahappokuorinta - Soveltuu kaikille ihotyypeille, myös couperoottiselle iholle. Älä käytä ärtyneelle tai rikkonaiselle iholle. Välittömästi kuoriva kukkahapposuihke paljastaa sileämmän, nuorekkaamman ja tasaisemman ihon jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen

» Fibro - virkistävä hoitovesi

» Sebo Ger - tasapainottava hoitovesi Sebo Ger puhdistaa, tasapainottaa ihon toimintoja, vahvistaa ihon mikrobiomia ja on erittäin hellävarainen hoidettaessa tulehtunutta aknea. Estää ihon tukkeutumiseen johtavaa pintakuivuutta.

2. Stimuloivat hoitotuotteet oikeassa levitysjärjestyksessä

Valmistelemme ihoa stimuloivilla hoitoseerumeilla, jotka aktivoivat solujen hengitystä, hapenottokykyä, nestekiertoa sekä synergiaa, tehostaen siten loppuhoidon aktiivista hoitoa.

Cells Life - seerumi stimuloi myös botaanisen kantasolut - ja väliaineteknologian avulla syvävaikutteisesti soluelämää uudistavaa ja korjaavaa toimintaa.

» Mito Special Plus - stimuloiva seerumi Sopii kaikille ihotyypeille. Edistää soluhengitystä (+282%) saaden solut vastaanottavaisemmiksi vaikuttaville ainesosille.Uudistava vaikutus, jonka avulla se häivyttää erittäin tehokkaasti ikääntymisen merkkejä iholta. Seerumi kirkastaa loistavasti elottoman ja veltostuneen ihon. 

» Cells Life - soluja uudistava seerumi Cells Life toimii kollageeni - ja elastiinikudosten rakennepaikkaavana seerumina, tuoden iholle pitkäkestoista kiinteyttä ja elastisuutta vahvistamalla suoraan ihokudoksia. Korjaa tehokkaasti myös syviä aknearpia, epätasaista ihoa ja venymäarpia. Sopii kaikille ikääntyneille sekä kuivuudesta ja mineraalien puutteesta kärsiville ihotyypeille.

3. Aktivoivat hoitotuotteet oikeassa levitysjärjestyksessä

Hoidon aktiivisin ja tärkein vaihe. Tässä vaiheessa kokoamme asiakkaan ihotarpeiden mukaan yksilöllisen "tilkkutäkki" kokonaisuuden, joilla hoidamme jokaista ihotarvetta sekä heijastusta.

Valitsemme kaikki tarvittavat hoitotuotteet, jotka levitetään homeopaattisella annostuksella paikallisesti ja oikeassa hoitojärjestyksessä iholle.

» Ampullit - tehotiivisteet, Lift Express - ampulleilla on siis ihoa välittömästi silottava "botuliinimainen" vaikutus. 

ja Tenseur Flash erityisesti syventyneisiin juonteisiin sekä ryppyihin.

» Serum de Pigmentant - vaalentava seerumi 

» Le Concentre Reparateur - anti-age seerumi ikä 50 ->

» Gel Contour Yeux - silmänympärysgeeli Todella tehokas suoja ikääntymistä sekä veltostumia vastaan. Kiihdyttää kollageenin muodostumista. Turvotusta laskevan ominaisuutensa ansiosta palauttaa ihon sileyden ja elastisuuden. Vahvistaa hiussuonten läpäisevyyttä.

» Lift Creme - anti-age geelivoide. Sisältää uusimpia aktiiviaineita, joiden ansiosta voide kiihdyttää solujen kasvua, kohottaa selvästi veltostunutta yläluomea, vähentää silmänurkan ilmeryppyjä ja hälventää tummia silmänympäryksiä.

» Vasco - erikoisvoide Soveltuu herkälle iholle, jossa on couperosaa tai punoittavia laikkuja. Eloton ja ikääntynyt iho saa Vascosta vauhtia uudistumiseensa. Ei suositella akneiholle, varsinkaan jos siinä näkyy tulehdusreaktioita.

» Ger Oxy - happivoide Kehitetty erityisesti elottoman ihon kirkastukseen. Parantaa ja stimuloi merkittävästi ihon hapenottokykyä ja vahvistaa mikroverenkiertoa - sekä lymfakiertoa

» Myo Myoso - 30-50 ikävuoden anti-age paikallisvoide kiinteytykseen sekä ennaltaehkäisemään ihonalaiskudoksiston veltostumista Myo Myosolla on napakoittava vaikutus kasvojen lihaksistoon ja ihonalaiskudokseen sekä silottava vaikutus ihon pintaan. Erityinen ryppyihin ja veltostumiseen kehitetty voide palauttaa silmänympärysten, huulten ja kaulan nuorekkuuden. 

» Ger Lift40-55 ikävuoden anti-age paikallisvoide. Parantaa soluhengitystä +131% ja solujen muodostumista +35%. Ainesosat vaikuttavat syviin ryppyihin ja madaltavat niitä 16-20%. Uudistaa, ravitsee ja stimuloi soluja. Ger Lift silottaa ryppyjä ja kiinteyttää kasvoja, ilman sivuvaikutuksia tai ärsytystä..

» Lift Men - ikä 40-55 Palauttaa iholle joustavaa kestävyyttä sekä vahvistaa ihonalaislihaksiston - ja kudoksiston toimintaa bioaktiivisilla peptideillä, estäen mekaanisten ja staattisten liikkeiden tuottamia ryppyjä sekä juonteita.

» La Creme Jeunesse - ikä 50 -> Palauttaa iholle biologista kosteustasapainoa. Ihosoluja, solutulehduksia sekä kudoksistoa korjaava vaikutus.Aktivoi soluhengitystä ja lisää hapen kulutusta 282%, solumuodostus kasvaa 58% broblastisoluissa. Les Parfaits - linja sisältää yli 70% tehotiivistetyn pitoisuuden aktiivisia ainesosia. Tuotelinjaa suositellaan +50 iholle.

» La Creme Anti-Temps - ikä 50 -> Vahvistaa voimakkaasti ihon matriisia ja uudelleenrakentaa tukikudoksistoa. Kiinteyttää voimakkaasti syviä ryppyjä. Tuotelinjaa suositellaan +50 iholle.

» Peaux Jeunes / Mixtes Grasses - voide Alle 25 vuotiaan nuoren epäpuhtaan ihon kasvovoide / yli 25 vuotiaan Kehitetty alle 25 vuotiaan nuoren epäpuhtaan ja tulehtuneen akneihon hoitoon. Tasapainottaa ihon pH-arvoa, talintuotantoa ja vahvistaa mikrobiomia.

» Octo - erikoisvoide - Talitukkeumien, umpikomedojen ja mustapäiden paikallishoitoon, ei tulehtuneille aknenäpyille. Soveltuu myös päivävoiteeksi mikäli ihossa runsaasti tukkeumaa.

» Creme Eclaircissant - sävyä korjaava voide

» Nuclea - erikoisvoide - Iho jossa useita epätasapainotiloja: ikääntymismuutoksia, epäpuhtauksia ja värivirheitä

» Synchro 2000 - erikoisvoide

4. Uudistavat hoitotuotteet oikeassa levitysjärjestyksessä

Hellävarainen ja lempeä Effleurage-hieronta kasvoille sekä decolteelle ravitsevalla Immuno + Synchro voideyhdistelmällä. Tämä vaihe synkronoi aktivaatiovaiheen hoitotuotteiden bioaktiivista tehoa sekä penetroitumista ihosoluille.

» Immuno + Synchro sekoitettuna 1:1 toisiinsa 

» Cytobi - uudistava erikoisvoide - Tuote uudistaa tehokkaasti syviä juonteita sekä arpia ja rauhoittaa nopeasti ihotulehduksia, palovammoja, aknea, lupusta, psoriasista, eryteemaa ja ruusufinniä.

5. Vahvistavat hoitotuotteet oikeassa levitysjärjestyksessä 

Kun olemme imeyttäneet iholle tarpeiden mukaisen ravintococktailin, tehostamme niiden imeytymistä sekä vaikutusta ammattinaamioillamme. Naamioiden okklusiivinen ominaisuus tehostaa aktiiviaineiden vaikutusta, jolloin saavutamme parhaimmat lopputulokset yksilöllisesti räätälöidyssä hoidossamme.

» Masque Yeux - silmänympärysnaamio

» Argini - rauhoittava naamio - Soveltuu kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin herkälle iholle, jossa esiintyy punoitusta ja katkenneita verisuonia.

» Hydra Ger - kosteuttava naamio - Soveltuu normaalille sekä pintakuivalle ja kosteuden puutteesta kärsivälle iholle. Toimii hyvin myös herkällä iholla, jossa ei ole ärsytysreaktioita.

» Masque Marin - remineralisoiva naamio - Soveltuu kaikille ihotyypeille, joista puuttuu mineraaleja, kosteutta ja joissa ilmenee sameutta, sekaihon epäpuhtauksia, ryppyjä, juonteita ja kudosten veltostumia.

» Masqua Marine Essence - levänaamio

 » Masque Vegetal - vehnänaamio

» Masque Mineral - kipsinaamio
» Peel-Off Eclaircissante - alginaattinaamio

» Peel-Off Anti-age - alginaattinaamio

Kun käytät itsesekoitettavia erikoisnaamioita, suojaa silmät sekä kulmakarvat harsolla, saat tilattua harsoa maahantuonnistamme.

6. Loppuhoitotuotteet oikeassa levitysjärjestyksessä

Hoidon jälkeen valitsemme ihotyypille soveltuvimman päivävoiteen sekä aurinkosuojan, jotta syvähoidettu iho pysyy täydellisesti suojattuna.

» L'Homme - geelivoide

» Tropo Plus - päivävoide Kuivalle, herkälle ja reaktiiviselle iholle kehitetty päivävoide. Rauhoittaa ihon epämukavuustiloja, suojaa ihoa herkkyystiloilta

» Base de Jour Marine - päivävoide 

» Symbiose - päivävoide Symbiose on kaikille ihotyypeille soveltuva 24h-voide.Parantaa ihon mikroverenkiertoa sekä hapenottokykyä.

» Hydra Men - päivävoide

» Vital Transfer - päivävoide

» Melano - aurinkosuojavoiteet

» Creme GG - 6 in 1 erikoisvoide - Crème GG sopii niin päivävoiteeksi kuin meikinalusvoiteeksi ja primeriksi. SPF 6

Couperosa tuotepaketti

Tuotteet auttavat laskemaan ihon punoitusta sekä vahvistamaan kapillaariseinämiä, korjaten ja ennaltaehkäisten couperosa - ja teleangiektasiamuutosten syntymistä. Palauttaa ihoon mukavuuden tuntua, tasapainoa sekä pehmeyttä. 

Glyco 200ml, 

Fibro 200ml, 

Vasco 30ml, 

Synchro 30ml


Käyttö
Levitä Glyco - puhdistusemulsio kevyesti kostutetulle kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle. Hiero ihoa kevyesti pyörivin liikkein, sulattaen ihon epäpuhtaudet, meikinjäämät ja aurinkosuojatuotteet. Viimeistele puhdistus haalealla vedellä tai pehmeällä frotee-pyyhkeellä.
Suihkuta Fibro-kasvovettä vanulappuun, käy kasvot, kaula ja decoltee hellästi läpi pyörivin sivelevin liikkein.
Ota spaattelilla herneen verran Vasco - voidetta ja painele voide tasaisesti kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle korostaen alueita joissa couperosamuutoksia esiintyy.
Viimeistele hoito Synchro - voiteella. Ota voidetta spaattelilla herneen verran kämmeneen, lämmitä voide kämmenien välissä ilman hierontaa tai kitkausta. Painele voide kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle tasaisesti.

Acne tuotepaketti

Sisältää suositellut hoitotuotteet tulehtuneen aknen hoitoon ja hallintaan. Stimuloi ihon vastustuskykyä ja taistelee haitallista bakteerikasvua vastaan. Ylläpitää ihohuokosten puhtautta ja ehkäisee uusien tukkeutumien muodostumista. 

Derma 200ml, 

Sebo Ger 200ml, 

Immuno 30ml, 

Synchro 30ml


Käyttö
Vaahdota Derma - puhdistusgeeli kämmenissä ja kuljeta vaahto kevyesti kostutetulle iholle pyörivin sivelevin liikkein. Huuhtele haalealla vedellä.
Suihkuta Sebo Ger-kasvovettä vanulappuun, käy kasvot, kaula ja decoltee hellästi läpi pyörivin sivelevin liikkein.Viimeistele hoito Synchro & Immuno - sekoituksella, jotta saat muodostettua iholle tasapainottavan, anti-inflammatoorisen ja detoksoivan hoitovoiteen. Ota spaattelilla kahden herneen verran Immunoa kämmeneen ja tämän jälkeen yhden herneen verran Synchro - voidetta. Sekoita voiteet tasaiseksi voidemaiseksi tahnaksi ja painele voide kasvojen iholle tasaisesti.
Voit käyttää Immuno - naamiota tämän lisäksi syväpuhdistavana naamiona 1-2 kertaa viikossa. Levitä naamio puhdistetulle iholle, anna vaikuttaa 10-15 minuuttia, huuhtele haalealla vedellä ja viimeistele hoito Synchro - voiteella.

De-pigmentation

Sisältää tehokkaat bioaktiiviset hoitotuotteet epätasaisen sävyiselle ja pigmenttimuutoksiin taipuvaiselle ihotyypille. Tuotteet tasoittavat ihon sävyvirheitä ja estävät tehokkaasti uusien pigmenttimuutosten syntymistä.

Glyco

Serum de Pigmentatant

Creme Elaircissant

Melano

Käyttö
Levitä Glyco - puhdistusemulsio kevyesti kostutetulle kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle. Hiero ihoa kevyesti pyörivin liikkein, sulattaen ihon epäpuhtaudet, meikinjäämät ja aurinkosuojatuotteet. Viimeistele puhdistus haalealla vedellä tai pehmeällä frotee-pyyhkeellä.
Levitä puhdistetulle iholle muutama tippa Serum de Pigmentant - hoitoseerumia, kohdenna seerumin imeytys erityisesti alueille joissa sävyvirheitä ja muutoksia. Anna imeytyä.
Viimeistele hoito Creme Eclaircissant - kasvovoiteella. Levitä voide tasaisesti kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle. Aamuhoidossa levitä tämän jälkeen päälle vielä mukana tuleva Melano - aurinkosuojavoide.

Eye lymfa - tuotepaketti

Nestekiertoa aktivoiva ja turvotusta laskeva tehohoito silmänympärysalueelle. Sisältää hoitotuotteet, jotka auttavat välittömästi laskemaan turvotusta, väsymyksen tunnetta sekä tummuutta silmänympärysalueella. 

Hoitolahoito:

Puhdista silmät misellarvedellä.

Levitä vasco-voidetta silmien ympärille

Levitä Lift creme luomille

Levitä Masque Yeux luomille ja anna vaikuttaa 10-20minuuttia.

Peittele naamio vaikutuksen ajaksi. Emulgoi naamio helpommin poistettavaksi.

Viimeistele Eye Gel


Käyttö KOTONA

Gel Contour Yeux 25ml,

Masque Yeux 30ml

Levitä puhdistetulle iholle ohuelti Batman-maskin tyylisesti Masque Yeux - silmänympärysnaamio. Anna vaikuttaa 10-20 minuuttia, huuhtele haalealla vedellä. Mitä enemmän nesteturvotusta ja kosteusköyhyyttä silmänympärysalueella ilmenee, sitä voimakkaammin naamio saattaa alkuhoidon aikana kipristellä. Käytä naamiota kuuriluontoisesti niin monta päivää peräkkäin, kunnes kipristely loppuu ja silmänympärysalue on selkeästi virkistynyt tai tarpeen mukaan 1-2 kertaa viikossa.

 
Viimeistele hoito turvotusta laskevalla ja antioksidanttisella Gel Contour Yeux - silmänympärysgeelillä. Levitä Gel Contour Yeux-geeliä muutama pisara nimettömien sormenpäihin ja käy hellästi pyörivin liikkein silmänympärysalueet läpi kunnes geeli on imeytynyt. Säilytä jääkaapissa, tehostaaksesi viilentävää ja virkistävää lymfaattista vaikutusta.

https://www.youtube.com/watch?v=8ixG3tJq-mY<br>

Menopaussi - tuotepaketti

Sisältää hoitotuotteet ikääntyvän ihon hoitoon, jossa ilmenee hormonaalisia muutoksia. Erityisesti menopaussin aikana estrogeenitasojen laskiessa, ihon luontaisen hyaluronihapon tuotanto laskee, iho ohenee, menettää kimmoisuuttaan ja on altis herkkyydelle sekä leimahduksille.
Tuotteet auttavat palauttamaan iholle täyteläisyyttä, mehukasta syväkosteutettua kimmoisuutta sekä rauhoittamaan menopaussin aiheuttamia epämukavuuden tunteita (leimahdus, kutina, kiristys). 

Glyco 200ml, 

Fibro 200ml, 

Vital Transfer 

Visage 50ml


Käyttö
Levitä Glyco - puhdistusemulsio kevyesti kostutetulle kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle. Hiero ihoa kevyesti pyörivin liikkein, sulattaen ihon epäpuhtaudet, meikinjäämät ja aurinkosuojatuotteet. Viimeistele puhdistus haalealla vedellä tai pehmeällä frotee-pyyhkeellä.
Suihkuta Fibro-kasvovettä vanulappuun, käy kasvot, kaula ja decoltee hellästi läpi pyörivin sivelevin liikkein.Ota spaattelilla herneen verran Vital Transfer Visage - voidetta ja painele voide tasaisesti kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle.

Marine - tuotepaketti ihoa kiristävä kasvohoito

Sisältää ihoa re-mineralisoivia hoitotuotteita, jotka palauttavat iholle merkittävästi lisää kirkkautta, vastustuskykyä, puhtautta sekä kiinteyttä. Mineraalipitoiset hoitotuotteet palauttavat iholle harmonisoivaa tasapainoa ja stimuloivat ihon uudistumistoimintoja (kollageeni - ja elastiinisynteesi, hyaluronihapon tuotanto, fibroblastitoiminta) jotka kiristävät ihon siluettia sekä palauttavat iholle kohottavaa täyteläisyyttä. 

Nettoyant Gommant Marin 90ml, 

Base de Jour Marine 30ml, 

Ger Lift 30ml, 

Masque Marin 30ml


Käyttö
Levitä Nettoyant Gommant Marine - kuoriva puhdistusgeeli kevyesti kostutetulle iholle. Hiero iho, kaula ja decoltee tasaisesti puhtaaksi kevyin sivelevin liikkein. Huuhtele haalealla vedellä.
Ota spaattelilla herneen verran Ger Lift - voidetta ja painele voide tasaisesti silmänympärysten, huultenympärysten, kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle.
Viimeistele hoito Base de Jour Marin - kasvovoiteella. Levitä voidetta tasaisesti kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle.
Käytä syväpuhdistavaa, re-mineralisoivaa ja uudistavaa Masque Marin - kasvonaamiota tarpeen mukaan 1-2 kertaa viikossa. Levitä ohuelti puhdistetulle iholle, anna vaikuttaa 10-15 minuuttia ja huuhtele haalealla vedellä. Jatka hoitoa Ger Lift - ja Base de Jour Marine - kasvovoiteilla.

Healthy glow - tuotepaketti samealle ja elottomalle iholle

Sisältää hoitotuotteet samean ja elottoman ihon välittömään kirkastukseen sekä heleytykseen. Tuotteet uudistavat lempeästi kuolleen solukon poistumista ja luovat iholle upean heleän, kuulaan pohjan. Soveltuu erityisesti täydellisen meikkipohjan luontiin ja korostamaan ihon säteilyä. 

Glyco 200ml, 

Lotion Aux Acides des Fleurs 20ml, 

Creme GG 30ml


Käyttö
Levitä Glyco - puhdistusemulsio kevyesti kostutetulle kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle. Hiero ihoa kevyesti pyörivin liikkein, sulattaen ihon epäpuhtaudet, meikinjäämät ja aurinkosuojatuotteet. Viimeistele puhdistus haalealla vedellä tai pehmeällä frotee-pyyhkeellä.
Suihkuta kasvoille, kaulalle ja decolteelle kirkastava Lotion Aux Acides de Fleur - kukkahappokuorinta kerran viikossa. Vältä silmänympärysihoa. Taputtele ja painele neste ihoon kevyesti, ei huuhdella.
Viimeistele hoito ihoa heleyttävällä Creme GG - päivävoiteella, joka luo samalla iholle pintatekstuuria tasoittavan ja kevyesti sävyttävän vaikutuksen. Mikäli pidät luonnollisesta kuulaasta lopputuloksesta, et välttämättä tarvitse erillistä meikkivoidetta. Mikäli kaipaat peittävämpää lopputulosta, voit levittää päälle meikkivoiteen jolloin Creme GG - toimii heleyttävänä primerina.

Oxygen - tuotepaketti

Sisältää hoitotuotteet jotka re-oxygenoivat ihoa, palauttavat kirkkautta ja stimuloivat ihon uudistumistoimintoja sekä nestekiertoa. Hapenpuute aiheuttaa ihotoimintojen ja ihosolujen hidastumista, joka näkyy ulkoisesti elottomuutena sekä sameutena. Myös ihosolut ja ihon vastustuskyky menettää immuniteettiaan hapenpuutteen vuoksi, sillä ravinteet eivät kulkeudu ihosolujen käyttöön optimaalisesti, tällöin iho on altis vaurioitumiselle sekä ennenaikaisille ikääntymismuutoksille. 

Glyco 200ml, 

Mito Special Plus 20ml,

Ger Oxy 40ml 


Käyttö
Levitä Glyco - puhdistusemulsio kevyesti kostutetulle kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle. Hiero ihoa kevyesti pyörivin liikkein, sulattaen ihon epäpuhtaudet, meikinjäämät ja aurinkosuojatuotteet. Viimeistele puhdistus haalealla vedellä tai pehmeällä frotee-pyyhkeellä.
Suihkuta iltaisin kasvoille, kaulalle ja decolteelle kirkastava ja oxygenoiva Mito Special Plus - seerumi kaksi kertaa viikossa. Taputtele ja painele neste ihoon kevyesti, ei huuhdella.Viimeistele hoito Ger Oxy - kasvovoiteella. Levitä voidetta tasaisesti kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle.

Essential - tuotepaketti ikääntyvälle iholle

Sisältää klassiset hoitotuotteet ikääntyvälle iholle. Tuotteet auttavat pitämään ihon nuorekkaan pehmeänä sekä stimuloimaan kollageeni - ja elastiinisynteesiä, palauttaen ihoon kimmoisuutta ja kiinteyttä. 

Glyco 200ml, 

Fibro 200ml, 

Lift Creme 40ml, 

Synchro 30ml


KäyttöLevitä Glyco - puhdistusemulsio kevyesti kostutetulle kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle. Hiero ihoa kevyesti pyörivin liikkein, sulattaen ihon epäpuhtaudet, meikinjäämät ja aurinkosuojatuotteet. Viimeistele puhdistus haalealla vedellä tai pehmeällä frotee-pyyhkeellä.
Suihkuta Fibro-kasvovettä vanulappuun, käy kasvot, kaula ja decoltee hellästi läpi pyörivin sivelevin liikkein.
Levitä Lift Creme - voidetta muutama pisara nimettömien sormenpäihin ja käy hellästi pyörivin liikkein silmänympärysalueet läpi kunnes voide on imeytynyt. Levitä lopuksi muutama pisara voidetta suunympärysalueelle, nasolabiaaleille ja kaulalle.
Viimeistele hoito Synchro - voiteella. Ota voidetta spaattelilla herneen verran kämmeneen, lämmitä voide kämmenien välissä ilman hierontaa tai kitkausta. Painele voide kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle tasaisesti.

Balancing - tuotepaketti 25-

Sisältää suositellut hoitotuotteet epäpuhtaalle, mustapäihin ja sekaihoon taipuvaisen ihon hoitoon. Tuotteet estävät ihon tukkeutumiseen johtavaa sarveistumista, tasapainottavat talintuotantoa, ehkäisevät antibakteerisesti epäpuhtauksien muodostumista ja pehmentävät mustapäitä, palauttaen iholle kokonaisvaltaisesti puhtautta. 

Nettoyant Gommant Marin 90ml, 

Sebo Ger 200ml, 

Peaux Mixtes & Grasses 50ml TAI Peaux Jeunes 50mlKäyttö


Levitä Nettoyant Gommant Marine - kuoriva puhdistusgeeli kevyesti kostutetulle iholle. Hiero iho, kaula ja decoltee tasaisesti puhtaaksi kevyin sivelevin liikkein. Huuhtele haalealla vedellä.
Suihkuta Sebo Ger-kasvovettä vanulappuun, käy kasvot, kaula ja decoltee hellästi läpi pyörivin sivelevin liikkein.Viimeistele hoito kasvovoiteella, levitä Peaux Mixtes & Grasses (yli 25-vuotias iho) / Peaux Jeunes (alle 25-vuotias iho) tasaisesti kasvojen alueelle

Balancing - tuotepaketti 25+

Sisältää suositellut hoitotuotteet epäpuhtaalle, mustapäihin ja sekaihoon taipuvaisen ihon hoitoon. Tuotteet estävät ihon tukkeutumiseen johtavaa sarveistumista, tasapainottavat talintuotantoa, ehkäisevät antibakteerisesti epäpuhtauksien muodostumista ja pehmentävät mustapäitä, palauttaen iholle kokonaisvaltaisesti puhtautta. 

Nettoyant Gommant Marin 90ml, 

Sebo Ger 200ml, 

Peaux Mixtes & Grasses 50ml TAI Peaux Jeunes 50ml

Käyttö
Levitä Nettoyant Gommant Marine - kuoriva puhdistusgeeli kevyesti kostutetulle iholle. Hiero iho, kaula ja decoltee tasaisesti puhtaaksi kevyin sivelevin liikkein. Huuhtele haalealla vedellä.
Suihkuta Sebo Ger-kasvovettä vanulappuun, käy kasvot, kaula ja decoltee hellästi läpi pyörivin sivelevin liikkein.Viimeistele hoito kasvovoiteella, levitä Peaux Mixtes & Grasses (yli 25-vuotias iho) / Peaux Jeunes (alle 25-vuotias iho) tasaisesti kasvojen alueelle.

Sensitive - tuotepaketti

Sisältää hoitotuotteet erityisherkän ja kuivan ihon hoitoon sekä rauhoitukseen. Vahvistaa ihon vastustuskykyä sekä luontaista suojaa, palauttaen iholle mukavuuden ja pehmeyden tuntua. Rauhoittaa ihon herkkyystiloja. 

Glyco 200ml, 

Tropo Plus 40ml, 

Sensi Boost - ampullit, 

Argini 50ml


Käyttö
Levitä Glyco - puhdistusemulsio kevyesti kostutetulle kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle. Hiero ihoa kevyesti pyörivin liikkein, sulattaen ihon epäpuhtaudet, meikinjäämät ja aurinkosuojatuotteet. Viimeistele puhdistus haalealla vedellä tai pehmeällä frotee-pyyhkeellä.
Levitä muutama tippa ihoa rauhoittavaa Sensi Boost - tehotiivistettä ampullipään avulla iholle, sivele ja imeytä ihoon. Korosta erityisesti herkkiä tai punoittavia iho-alueita.
Viimeistele hoito Tropo Plus - kasvovoiteella. Levitä voidetta tasaisesti kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle.Käytä rauhoittavaa ja pehmentävää Argini - kasvonaamiota tarpeen mukaan 1-2 kertaa viikossa. Levitä ohuelti puhdistetulle iholle, anna vaikuttaa 10-15 minuuttia ja huuhtele haalealla vedellä. Jatka hoitoa Sensi Boost - tehotiivisteellä sekä Tropo Plus - kasvovoiteella.

GERnetic erityiskasvohoidot

Timanttihionta - Mikrodermabrasion

1. Puhdistus ja valmistelu: Glyco cleansing milk ja viimeistele Fibro 

2. Suorita timanttihionta

3. Hieronta: Hiero kasvot synchrolla. Lisää lopuksi hieman Cytobi voidetta. Älä poista

4. Naamio: Argini kevyesti hieroen iholle. Peittele kompressilla ja anna vaikuttaa 5-10minuuttia. Poista lämpimällä vedellä.

5. Viimeistely: Taputtele iholle Cells life, tämän jälkeen päivävoiteeksi Symbiose ja aurinkosuojaksi Melano.

Dermal filler - esim. Prophio tai Aquabooster

1. Puhdistus ja valmistelu: Puhdista iho Dermalla. 

2. Suorita pistoshoito

3. Hiero synchro. Älä poista. Lisää Nuclea. Lisää cells-life.

4. Naamio: Argini, peittele kompressilla ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Puhdista lämpimällä vedellä.

5. Viimeistely: Symbiose

KOTIHOITOON:

Aamu: Glyco, Fibro, Ger lift, Synchro, Marine day base

Ilta: Glyco, Fibro, Nuclea, Synchro

Viikottain: Argini tai Immuno


Mikroneulaus/meso

1. Puhdistus: Glyco + Fibro

Kuorinta: Lotion Aux Acides de Fleurs

Seerumi: Mito Special Plus

Mikroneulaus ja Cells Life ja/tai Tenseur Flash imeytys samanaikaisesti

Mikroneulauksen jälkeen Synchro + Immuno 1:1 seos ja päälle Argini-kasvonaamio TAI Peel-off eclaircissante/anti-age hoitokohteen mukaan
Loppuhoitona naamion jälkeen suojaava Sensi Boost-ampulli ja Cold Cream Mousse (nämä tuotteet erinomaisia myös kotihoitona sarjan ajan)


Gernetic sesonkihoidot

Spring Skin Awakening facial 60min.

Spring Skin Awakening facial 60min.

1. Glyko ja viimeistelyyn Fibro

2. Nettoyant comment marin

3. BiON Fruit enzyme scrub?

4. Kukkahapposuihke

5. Hoitavat tehoaineet: Octo -> T-alueelle

6. Hieronta: Synchro 

7. Naamio: Argini hierotaan naamioksi 5-10min

8. Viimeistely: Synchro2000 päivävoiteeksi, Melano aurinkosuojaksi

Keväällä on ihon aika herätä ja eheytyä talven jättämistä jäljistä. Spring Skin Awakening -kasvohoito poistaa ei-toivotut ja ihoa samentavat ihosolut sekä energisoi ihoa säteilevään hehkuun. Nyt on aika uudistua ja antaa ihon kukoistaa. Gerneticin kukkahapposuihke-kuorinnan sisältämä sitruuna-, omena- ja viinihappo stimuloi ihon luonnollista uudistumisprosessia. Hoito palauttaa iholle välittömästi täyteläistä hehkua. Kuten kaikki Gernetic-kasvohoidot, tämä hoito antaa iholle välitöntä hehkua. Muut hoidossa käytettävät tuotteet poistavat iholta epäpuhtaudet ja tukkoisuuden. Ihosi tuntuu käsittelyn jälkeen todella kevyeltä ja ravitulta.

Tämä kasvohoito on täydellinen, jotta ihosi kukoistaisi tänä keväänä kuin kaunein kukka ja tuntuisi silkkiseltä kuin terälehdet.

Like a "Spring-Clean" the Spring Skin Awakening Facial will shed winter's traces away, remove unwanted skin cells and energise the skin for a radiant awakening. Allowing a new epidermis layer to flourish. Using Gernetic's Flower Acid with a concentration of Citric, Malic and Tartaric acids to stimulate the skin's natural desquamation process. Like all Gernetic facials, this treatment allows the skin to emerge its radiance without aggression.

Other creams are applied to decongest and draw out impurities.

This Facial is perfect for your skin to bloom like a flower this Spring.

2. Usein kysytyt kysymykset

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit.

3. Usein kysytyt kysymykset

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate.