A-booster - kotihoito

A-booster - kotihoito

Täydellistä anti-age terapiaa kohti luonnollista hehkua ja kosteutusta. Stressi, hormonaaliset muutokset, auringonotto sekä muut vaurioittavat ympäristötekijät vaikuttavat ihon ennenaikaiseen ikääntymisprosessiin. Ajan myötä ihoon kehittyy hienoja juonteita, elastinsuus vähenee ja iho saattaa myös ohentua. Sävy saattaa myös muuttua epätasaiseksi ja iho menettää valvoimaista hehkuaan.

A-vitamiini aktivoi ja korjaa tehokkaasti ihon uudistumista, palauttaen ihoon selkeästi lisää elastisuutta, paksuutta sekä vahvuutta. Hoidon syväulotteiset antioksidantit sekä luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.

Puhdistus:

Brilliance face oil

Cleanser for normal skin

Refreshing toner

Aloita puhdistus meikinpuhdistuksella. Tuotteena käytetään Brilliance face-öljyä meikin liuottavaan esipuhdistukseen ja tämän jälkeen cleanser for normal skin-puhditusgeeliä,joka puhdistaa ihon lopuista epäpuhtauksista. Geeli tulee ensin vaahdottaa kämmenellä, jonka jälkeen siirrytään puhdistukseen. Huuhtele haalealla vedellä. Viimeistele puhdistus kasvovedellä.

Kuorinta:

Fruit enzyme scrub

Hoitoa jatketaan entsymaattisella kuorinnalla. Anna kuorintatuotteen vaikuttaa 5minuuttia ja huuhtele pois. Tee tämä __________________ kertaa viikossa.

Naamio:

Pomegranate Papaya Enzyme Treatment

Hoitoa jatketaan naamiolla. Anna vaikuttaa 10-15-minuuttia ja poista emulgoimalla ja huuhtelemalla haalealla vedellä. Tee tämä ______________kertaa viikossa.

Seerumit:

Pure hydration serum

Vitamin A + Antioksidant Serum

Collagen Revival serum

Viimeiste hoito imeyttämällä iholle Pure Hydration-hyaluronihapposeerumi , vitamin A + Antioksidant serum ja Collagen Moisture renewal

Loppuhoito:

Ultra moisture renewal

Loppuvoiteeksi levitetään Ulta moisture renewal


391,40 €

Haluamme kunnioittaa Bemorecosmeticsin ohjeistusta BiONin tuotteiden hoitolamyynnistä. Verkkokauppa myynti on kielletty jälleenmyyjiltä, tämän vuoksi emme myy BiONin tuotteita verkkokaupassamme. BiON tuotteet saa ostettua vain NOUTONA , mutta voit tutustua paketteihin näillä kotisivuillamme.