DD- Deep Detox - kotihoitosetti

DD- Deep Detox - kotihoito

Vapauta ihosi toksiineista, ilmansaasteista sekä tukkeutuneesta olotilasta. DD kotihoito palauttaa ihon kohti hyvinvoivaa tasapainoa ja vahvistaa sen toimintaa haastavilla tilanteissa. Erityisesti stressaantuneelle, elottomalle, epäpuhtauksiin ja tukoksiin taipuvaiselle iholle, urbaanissa ympäristössä asuvalle.

Puhdistus:

Glycolic cleanser 60ml

Mineral cream cleanser 60ml

Refreshing toner - kasvovesi 60ml

Kasvohoito aloitetaan huolellisella kasvojen puhdistuksella, tuotteena käytetään kirkastavaa, kurivaa ja huokosia syväpuhdistavaa Glycolic Cleanser-puhditusgeeliä ja tämän jälkeen Mineral Cream Cleanser-puhdistusvoidetta, joka puhdistaa ihon lopuista toksiineista ja epäpuhtauksista. Voit tehostaa Mineral Cream Cleanser-voiteen savipohjaista detoksoivaa vaikutusta höyryn avulla. Huuhtele haalealla vedellä. Viimeistele puhdistus kasvovedellä.

Kuorinta:

Cucumber scrub

Jatka kuona-aineidenpoistoa aktivoivalla kuorinta-aineella. Levitä cucumbes scrub-kasvoille ja kitkaa hellävaraisesti pyörivin liikkein. Huuhtele ja viimeisten kasvovedellä.

Tee tämä ________________kertaa viikossa.

Seerumi:

Mandelic acid serum 8%

Levitä seerumi kasvoille välttäen silmänympärysihoa

Tee tämä ______________________kertaa viikossa

Naamio:

Green tea clay poultice

Levitä Green tea clay poultice kasvoille sormin tai siveltimellä ohuesti. Anna vaikuttaa 10-15min tai yönyli. Poista emulgoimalla ja tämän jälkeen huuhtelemalla haalealla vedellä. Viimeistele kasvovedellä.

Tee tämä ____________________kertaa viikossa

Loppuhoito:

Pure hydration serum

Moisture Complex

Viimeistele imeyttämällä kasvoille Pure hydration-hyaluronhapposeerumi ja Moisture complex kasvovoide.


297,20 €