KESTOPIGMENTOINTI


Kestopigmentointi mahdollistaa huolitellun ulkonäön vuorokauden ympäri. Palvelu sopii erinomaisesti heille jotka eivät voi tai halua meikata mutta haluavat esimerkiksi korostaa silmiään. Pigmentointi tehdään aina kasvojen omia piirteitä mukaellen ja ihoon viety pigmentti taittuu mukavasti ihon omaan väriin, luoden pehmeän ja luonnollisen lopputuloksen. 

Pigmentointi pysyy iholla 1-5 vuotta riippuen ihotyypistä ja ihon ihonhoitorutiineista ja muista käytetyistä kasvohoitopalveluista. Kaikki kestopigmentointipalvelumme sisältävät kaksi käynti kertaa, ensimmäisen käynnin sekä jälkipigmentaation. Suosittelemme tulemaan kestopigmetointiin aina konsultaation kautta. Konsultaation hinta hyvitetään pigmentoinnin hinnasta, mikäli tulet pigmentointiin 3 kk sisällä konsultaatiosta.

Eyeliner tyvitäyttö

Tyvitäyttö tarkoittaa ripsityven tummentamista kestopigmentointimenetelmällä. Lopputuloksena intensiivinen katse, tarvittaessa lopputulosta voidaan pehmentää, jolloin saavutamme luonnollisemman lopputuloksen. Vaihtoehtoisesti Eyeliner voi olla tarkkarajaisempi ja näkyvämpi. Kestopigmentointi säihkyy silmissä 1-5 vuotta.

Tutustu kotihoito-ohjeisiin oheisesta asiakirjasta: