Fast&Furious sokerointi™

Ihokarvojen poisto

Hoitolassamme on käytössä useita ihokarvojen poistomenetelmiä; sokerointi, vahaus ja pinsettityö. Sokerointi tarkoittaa ihokarvojen poistoa lämpöisellä sokerimassalla. Vahauksessa taas karvat poistetaan öljyliukoisella lämpöisellä vahalla. 


Mitä voit odottaa?

 • Sokerointi kuorii ihosi tehokkaasti kuolleista ihosoluista ja vaatteiden värivärjäymistä. Tämä tasaa ja kirjastaa ihosi sävyä sekä saa ihosi tuntumaan pehmeältä ja hyvinvoivalta. Sokeroinnin ja vahauksen tuoma kuorinta ennalta ehkäisee sisäänpäin kasvavien karvojen syntyä.
 • Säännöllinen sokerointi ja vahaus johtaa pysyvään karvanpoistoon. Mikäli sokeroinnissa käydään säännöllisesti 4-6 viikoin välein alkaa karvan määrä vähentyä ja karvan laatu muuttuu heiveröisemmäksi. Ajanmittaan karvatupet tuhoutuvat ja karvankasvu hiipuu. 

Vaha vai sokeri?

Toiset tykkää vahasta, toiset sokerista. Kokeilemalla se selviää kumpi sopii sinulle paremmin. Menetelminä nämä kaksi tekniikkaa eroavat hieman toisistaan. Molemmissa levitettävä massa iholle on lämmin, sokeri levitetään vastakarvaan ja kiskaistaan myötäkarvaan. Vaha levitetään myötäkarvaan ja kiskotaan vastakarvaan, vaha voi olla filmi tyyppinen, jolloin vaha itsessään jähmettyy ja se kiskotaan yhtenä lauttana tai se voi olla strip-tyyppinen jolloin käytämme apuna liuskoja.

Brassi, Bikini tai Bikini string

 • Bikinissä poistetaan kaikki ihokarvat jotka jäävät bikineiden ulkopuolelle. 
 • Bikini String poistossa vastaavasti poistetaan kaikki karvat jotka jäävät stringien ulkopuolelle, myös takaa. 
 • Brasialaisessa poistossa voidaan poistaa kaikki karvat tai jättää jonkun verran häpykummulle.
 • Lue lisää intiimialueen sokeroinnista täältä. ja kotihoidosta täältä

Kainaloiden sokerointi

 • Kainaloiden depiloinnin myötä ihokarvat muuttuvat ohuemmiksi ja hennommiksi. Säännöllisellä sokeroinnilla voidaan vähentää karvan kasvua. Asiakkaat ovat yhtä mieltä siitä, että hajuongelmat vähentyvät radikaalisti sokeroinnin/vahauksen myötä. Syynä tähän on ihokarvojen vähentyminen sekä hoiton tuottama ihon kuorinta. Vahauksen!Sokeroinnin jälkeen kainaloiden iho on hygieeninen ja puhdas.
 • Tutustu Kainaloiden Detox-palveluun 

Ennen depilointia

 • Kuori ihosi hellävaraisesti 2 päivää ennen karvanpoistoa. Suosimme aina ensisijaisesti kemiallista kuorintaa, esimerkiksi entsyymaattista vartalokuorintaa, mutta kuivaharjaus on riittävä ja sopiva kuorintamuoto joidenkin iholle. Alueen huolellinen kuorinta ennen karvanpoistoa tehostaa depilointia, kuollut ihosolukko saadaan pois karvojen päältä ja päästään kiskomaan myös nuorta, hädin tuskin esillä olevaa karvaa.
 • Älä käytä kosteusvoiteita ja deodoranttia depilointialueelle samana päivänä. Nämä vaikeuttavat massan tarttumista karvaan.
 • Sokerilla ja vahalla voidaan poistaa minimissään 2-3mm pituisia karvoja mutta suosittelemme vähintaan 5mm kasvua. Tämä tarkoittaa noin kahden viikon kasvatusta. Liian pitkä karva tukistaa massan levitysvaiheessa ja lyhyempi karva voi vaatia useammaan levitys kerran.

Depiloinnin jälkeen ja kotihoito

DEPILOINNIN JÄLKEEN

Depiloinnin jälkeen karvatuppi jää auki, jolloin sinne kulkeutuu helpommin epäpuhtauksia. Tämän vuoksi vältä hikoilua, deodoranttia, aurinkoa/solariumia, itseruskettavia tuotteita sekä hajuvesiä depilointialueella 12 tuntia toimenpiteen jälkeen.

 • Vältä ihon kuorimista depiloinnin jälkeen 2 päivää. Tämän jälkeen kuori ihoasi 1-3kertaa viikossa. Kuivaharjaus on kaikkein kustannustehokkain kuorintatapa, mutta monen iho sietää tätä huonosti. Enstymaattinen eli esimerkiksi happopohjainen kuorinta on hellävarainen ja tehokas tapa pitää iho moitteettomassa kunnossa.
 • Käytä kosteuttavaa vartalovoidetta päivittäin ja tarvittaessa karvojen sisäänkasvua estäviä tuotteita mm.
 • Depileve Folisan: Tehokas tuote estämään sisäänkasvaneita karvoja, jota voidaan käyttää niin karvanpoiston kuin sheivauksen jälkeen. Rauhoittaa tehokkaasti mahdollista ihoärsytystä.

  Pyyhi alue josta karvat on poistettu/ajettu vanulapulla jossa Folisania. Käytetään päivittäin.

  HUOM! Tuotetta ei saa käyttää, mikäli olet allerginen tai herkkä salisyylihapolle!! Katso käyttöohjevideo: https://www.youtube.com/watch?v=QciqZqwVoHs
 • Bion Waxing lotion: Kehittynyt ja antibakteerinen paikallishoitoneste auttaa tehokkaasti minimoimaan aknetulehduksia ja sisäänpäinkasvavien karvojen aiheuttamia ihotulehduksia ja punoittavia näppyjä. Tarkkaan valitut potentit kasviuutteet laskevat huokosista tulehdusreaktioita ja tuhoavat iholta aknea aiheuttavia bakteereja.
 • Pfb Vanish: kuorii hellävaraisesti ihosolukkoa ja nostaa sisäänkasvaneet karvat ihon pinnalle. Ihon ärsytys, mm. turvotus ja punoitus, häviävät jopa 48 tunnissa. Tuote toimii tehokkaasti poistaen karvanpoistosta syntyneitä iho-oireita.
 • Frudia Aloe Vera soothin mist: 98% Aloe vera suihke rauhoittaa ihon nopeasti karvanpoiston tai auringonoton jälkeen, hillitsee kutinaa ja ihon punoistusta.
 • Suojaa ihosi auringolta viikko karvanpoiston jälkeen.
 • Jos toivotaan karvan kasvun vähentymistä tulisi karvanpoistokäsittely uusia 3-4viikon välein.

Sisäänpäin kasvaneet karvat ja karvatupentulehdukset vaivana

 • Ihon kuorinta ja kosteuttaminen ehkäisee tehokkaasti karvojen sisäänkasvua. Kuorivien kuivaharjaushanskojen käyttö esim. ennen suihkua auttaa poistamaan iholta kuolleen ihosolukon joka voi toimia tukkeena uusille, hennommille ihokarvoille. Kun suoritat kuivaharjauksen 2-5kertaa viikossa pääsevät uudet karvat nousemaan iholle ongelmitta. Joidenkin iholle riittää kuivaharjaus, toiset tarvitsevat huolellisempaa hoitoa, jotta iho pysyisi virheettömänä ja terveenä.
 • Bdp Vanish on kotihoitotuote sisäänpäin kasvaneiden karvojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.
 • Lue lisää sokeroinnin kotihoitotuotteet
 • Esteet depiloinnille

  • kuume
  • Roaccutan kuuri
  • palanut ja tulehtunut iho

  Käytössämme olevat tuotteet

  Kauneushoitolassamme on käytössä Alexandrian vartalosokeri ja Inlein ja Depileven vaha. Nämä sopivat myös raskaana oleville. Alexandria Professional on ammattimaisen sokeroinnin uranuurtaja ja markkinajohtaja alallaan, kansainvälisesti menestynyt, palkittu ja arvostettu brändi. Kaikki Alexandria Professional hoitotuotteet ja sokerit ovat hajusteettomia ja vegaanisia. Depilève on ehdoton ykkönen karvanpoistoon tarkoitetuista vahasarjoista ja sen laatuun luottavat ammattilaiset jo yli 90 maassa ympäri maailman. Depilève on maailman suurin vahavalmistaja ja vahat on valmistettu turvallisesti EU:ssa. Inlei on vaha merkkiemme uutuus ja käytämme näitä tuotteita kulmien muotoilussa.

  Asiakaspalautteet

  "Nopeaa, ammattimaista työskentelyä, huumoria unohtamatta. Vaikka sokerointi on aina minulle kivulias, täällä tunnen olevani hyvissä käsissä. Voi olla hiljaa tai jutella. Tulla palveluun ihan omana itsenään"

  " Joka kerta odotan näitä käyntejä, IHAN PARASTA palvelua ja jutut ihan laatumatskua! oot best "


  "Todella miellyttävä ensimmäinen kerta, kiitos"


  "Nopea ja kivuton hoito, suosittelen kaikille naisille ikään katsomatta"


  "Tämä on paikka jonne tulee erittäin mielellään. Palvelu on ammattitaitoista ja ystävällistä AINA. Tämän paikan löydettyäni en vaihda"

  " Ammattitaitoinen, iloinen sekä lämmin asiakaspalvelu. Mukava käydä pidemmänkin matkan päästä =) "


  "Palvelu toimii hyvin, en löydä moitteen sanaa"

  "Sokerointi menee ihanan nopeasti ohi eikä kerkeä jäädä miettimään kipua =D. Voi puhua mistä vain eikä jää vaivaantunut olo että miksi noin sanoin tai puhuin tästä asiasta =)"

  Tags: #brasilialainen sokerointi, #brassisokerointi, #kauneushoitola Jyväskylä, #kauneushoitola Seppälä, #sokerointi, #brassisokerointi, #vahaus, #vahaus jyväskylä #cerazyme

  Fast&Furious sokerointi™