BEAUTY - Palvelut

Kasvohoidot

Käytössämme ovat BiONin laadukkaat kasvohoitotuotteet jotka täyttävät haastavimmankin ihon erityistarpeet. Hoitosarjalla saadaan loistavia tuloksia erityisesti eri asteisen aknen ja rosacean hoidossa. 2023 keväällä olemme ottaneet BiONin rinnalle, ranskalaisen Astralin ja italialaisen INFINIn. 

Erikoislaitehoidoissa käytössämme on LW Plasma Pen, injektiot, ultraääni, timantti sekä mikroneulaus.

Käsi-ja kynsipalvelut

Kosmetologimme tekevät manikyyrejä ja kestolakkauksia. Yksi palveluylpeytemme on IBX-nails System eli luonnonkynttä rakennepaikkaava ja vahvistava hoito. Kestolaukkaukset tehdään Semilacin tuotteilla.

Kulma-ja ripsipalvelut

Palveluvalikoimastamme löytyy erilaiset ripsienpidennykset, ripsien kestotaivutukset kulmien laminoinnit sekä kestovärjäykset. Käytämme hoidoissamme tunnettuja ja laadukkaita tuotteita kuten Lashlovers, Inlei, Salon Volume sekä Refectocil ja Fortune.

Haluamme toimia vastuullisesti ja noudattaa kosmetiikkalainsäädäntöä. Tämän vuoksi ikäraja ripsipidennyspalveluihin on 18vuotta. Kestoväreissä noudatamme 16 vuoden ikärajaa.

Esteettinen sairaanhoito

Esteettinen sairaanhoitajamme tarjoaa kasvojen alueen täyteainehoitoja sekä biorevitalisaatio hoitoja. Käytössämme on Amalian, Infini sekä Wellsfill tuotemerkit. 

Jalkahoidot

Kosmetologin tekemä jalkahoito voi olla hemmotteleva ja kosmeettinen, mutta hoito voidaan toteuttaa myös enemmän jalkaterveyttä edistävänä palveluna. Meiltä saat huolelliset jalkahoidot sekä hyvät kotihoidon ohjeistukset. Meillä työskentelee kosmetologeja sekä kosmetologi/koulutettu jalkahoitaja-opiskelija.

Ihokarvojen poisto

Ergonominen ja pitkälle hiottu karvanpoistotekniikkamme takaa miellyttävät ihokarvojenpoisto käynnit sukupuoleen katsomatta. Hoitolamme käyttää ja edustaa Alexandrian-vartalosokeria sekä kotihoitotuotteissa LIP intimate care ja Depileven tuotteita. 

Hyvinvointi ja vartalohoidot

Wellness osasto tarjoaa hyvinvointia koko keholle. Meiltä saat rentouttavia Spa-jalkahoitoja, kuumakivihierontaa, päähierontaa, klassista hierontaa, lymfahierontaa sekä rentouttavia vartalohoitoja. Voit yhdistellä eri palveluitamme luodaksesi yksilöllisiä hoitopaketteja.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on keskusteluapua, jossa keskitytään nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Työskentely soveltuu vaikeisiin elämäntilanteisiin ja ongelmiin kuten ahdistukseen, masennukseen sekä parisuhde- ja perhekriiseihin. Sitä voidaan käyttää tukena isoihin elämän muutoksiin. Käyntimäärät vaihtelevat tarpeen mukaan 1-20 kerran välillä.