PRO-KAUNEUSHOITOLAPro-hoitolassamme työskentelee moniammatillinen tiimi. Meiltä löytyy kosmetologeja, lähihoitajia, sairaanhoitajia, koulutettu hieroja, Life Coach ja valmentaja, ripsiteknikoita ja kynsiteknikoita.

Palvelut

Kasvohoidot

Meiltä löytyy kattava kasvohoitotarjonta josta löytyy jokaiselle ainakin yksi sopiva vaihtoehto. Olemme koko perheen kauneushoitola. 
Käytössämme ovat BiONin laadukkaat kasvohoitotuotteet jotka täyttävät haastavimmankin ihon erityistarpeet. Hoitosarjalla saadaan loistavia tuloksia erityisesti eri asteisen aknen ja rosacean hoidossa. 2023 keväällä olemme ottaneet BiONin rinnalle, ranskalaisen Astralin ja italialaisen INFINIn. 

Erikoislaitehoidoissa käytössämme on LW Plasma Pen, injektiot, ultraääni, timantti sekä mikroneulaus.

Käsi-ja kynsipalvelut

Kosmetologimme ja kynsiteknikkomme tarjoavat rakennekynsi-, geelilakkaus- ja kestolakkauspalveluita. Yksi palveluylpeytemme on IBX Nail system eli luonnonkynttä vahvistava ja rakennepaikkaava hoito. Käytämme kestolakkauksissa laadukkaita Mystic Nailsin sekä Semilacin tuotemerkkejä.

Kulma-ja ripsipalvelut

Meiltä löytyy useampi koulutettu ripsiteknikko. Käytämme hoidoissamme tunnettuja ja laadukkaita tuotteita ja meiltä saat aina ajantasaiset ohjeet ja opastukset käyttämiisi palveluihin. Meiltä löydät seuraavat brändit: Lashlovers, Inlei, Christel studio, Salon Volume sekä Refectocil ja Fortune.

Haluamme toimia vastuullisesti ja noudattaa kosmetiikkalainsäädäntöä. Tämän vuoksi ikäraja ripsipidennyspalveluihin on 18vuotta. Kestoväreissä noudatamme 16 vuoden ikärajaa.

Jalkahoidot

Kosmetologin tekemä jalkahoito voi olla hemmotteleva ja kosmeettinen, mutta hoito voidaan toteuttaa myös enemmän jalkaterveyttä edistävänä palveluna. Meiltä saat huolelliset jalkahoidot sekä hyvät kotihoidon ohjeistukset. Meillä työskentelee kosmetologeja sekä kosmetologi/koulutettu jalkahoitaja-opiskelija.

Ihokarvojen poisto

Ergonominen ja huolellisesti mietitty karvanpoistotekniikkamme takaa miellyttävät ihokarvojenpoisto käynnit asiakkaalle. Hoitolamme käyttää ja edustaa Alexandrian-vartalosokeri sekä Depileven-vahausmerkkejä. 

Hyvinvointi ja vartalohoidot

Wellness osasto tarjoaa hyvinvointia koko keholle. Meiltä saat rentouttavia Spa-jalkahoitoja, kuumakivihierontaa, päähierontaa, klassista hierontaa, lymfahierontaa sekä rentouttavia vartalohoitoja. Voit yhdistellä eri palveluitamme luodaksesi yksilöllisiä hoitopaketteja.