AMMATTILAISHOITOLATarjoamme upeat kasvohoidot kaiken ikäisille; nuorille, naisille sekä miehille.
Käytössämme ovat BiONin laadukkaat tuotteet jotka täyttävät ihosi erityistarpeet. Hoitosarjalla saadaan loistavia tuloksia erityisesti eriasteisen aknen ja rosacean hoidossa. 2023 keväällä olemme ottaneet BiONin rinnalle, tutustelusarjaksi, ranskalaisen Astrali-sarjan. 

Erikoislaitehoidoissa käytössämme on LW Plasma Pen, Ultraääni, timantti sekä mikroneulauslaite.


Haluamme tarjota sinulle vain parasta ja siksi kouluttaudumme ahkerasti ja seuraamme alamme muutoksia aktiivisesti. Käytämme hoidoissamme tunnettuja ja laadukkaita tuotteita ja meiltä saat aina ajantasaiset ohjeet ja opastukset käyttämiisi palveluihin jotta lopputulos olisi paras mahdollinen. Meiltä löydät seuraavat brändit: Lashlovers, Perfect Lashes, Inlei, Christel studio, Salon Volume sekä Refectocil ja Fortune.

Haluamme toimia vastuullisesti ja noudattaa kosmetiikkalainsäädäntöä. Tämän vuoksi ikäraja ripsipidennyspalveluihin on 18vuotta. Kestoväreissä noudatamme 16 vuoden ikärajaa.


Kynsien avulla voidaa tuoda esille omaa persoonallisuutta ja tyyliä. Kynsien kanssa saa olla kokeilunhaluinen ja leikkisä. Käytämme kestolakkauksissa laadukasta Mystic Nails sekä Semilacin tuotemerkkiä ja luonnonkynnen rakennepaikkaavassa käsittelyssämme on käytössä IBX Nail system. Väri ja koristevalikoimamme on laaja. Kaikki käyttämämme merkit ovat arvostettuja brandejä ympäri maailmaa.


IHOKARVOJEN POISTO

Teemme ihokarvojen poiston hyvällä tekniikalla ja ammattitaidolla käyttäen Alexandrian-vartalosokeria sekä Depileven-vahausmenetelmää. 2023 kevään uutussarjana on Alexandrian rinnalle noussut MAKEA-vartalosokeri.


Kosmetologin tekemä jalkahoito voi olla hemmotteleva sekä kosmeettinen mutta hoito voidaan toteuttaa myös enemmän jalkaterveyttä edistävänä palveluna. Meillä on käytössä palkintoja kerännyt Footlogixin-jalkahoitosarja.


HYVINVOINTI JA VARTALOHOIDOT

Studio C-kaaren Wellness osasto tarjoaa hyvinvointia koko keholle. Meiltä löydät ihanat lahjakortit ja hemmotteluhoidot itselle ja niille joista välität. Voit yhdistellä eri palveluitamme luodaksesi yksilöllisiä hoitopaketteja.

Meiltä saat rentouttavia Spa-jalkahoitoja, kuumakivihierontaa, päähierontaa,  klassista hierontaa, Brain Relief sekä rentouttavia vartalohoitoja.

Mielenvalmennukseen löytyvät Life Coach ja stressinhallinta- valmennukset.