GERnetic - Anti-age tehoja lääketieteellisen tutkimuksen pohjalta.

03.03.2024

Gernetic kasvo- ja vartalonhoitokokonaisuus juontaa juurensa 1950-luvun Ranskaan jossa Tohtori ja biologi Albert Laporte lähti kehittämään toimivampaa hoitomuotoa palovammapotilaiden hoitoon. Syntyi klassikko tuote, joka syntyi lääketieteellisen tutkimuksen pohjalta ja joka soveltuu käytettäväksi myös päivittäisessä ihonhoidossa. Myöhemmin tämä klassikkotuote, Synchro, sai rinnalleen kokonaisen sarjan tuotteita. 

Gernetic on yksi ensimmäisistä medikosmeettisista ja lääketieteellisistä ammattitason kosmetiikkasarjoista, jonka tuotteet ovat kehitetty tieteellisten tutkimusten pohjalta. Tuotteet ovat kansainvälisesti myös ihotautilääkäreiden, plastiikkakirurgien sekä esteettisten ihonhoitoklinikoiden käytössä. Suomessa tuotteita ovat edustaneet koulutetut kosmetologit yli 30 vuoden kokemuksella. 

GERnétic Internationalin tuotteissa ja hoitomenetelmissä yhdistyvät syvällinen solubiologian tietämys sekä bioteknologian huippumenetelmät. Tuotteisiin valitaan aina puhtaimmat ja tehokkaimmat saatavilla olevat aktiiviaineet, jotka kannustavat ihoa korjaamaan itse itseään sisältä päin. Tuotesarja perustuu siihen, että ihoa ravitaan ja lempeästi stimuloidaan uudistumaan maksimaalisella kapasiteetillaan. Näin iho korjaantuu päivä päivältä.

Medikosmeettista kasvohoitoa

GERnetic kasvohoito- ja vartolonhoitoprotokollat suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Hoidoissa suunnittelun pohjalla on asiakkaan haastettelu sekä hoidettavan alueen analysointi osio osiolta. Esimerkiksi kasvohoidossa ihosta analysoidaan kaikki "virheet" erikseen ja niihin suunnitellaan hoitosuunnitelma. 

Hoido etenee pääpiirteittäin kuudessa askeleessa.

1. Valmistelu

Ensimmäisessä vaiheessa iho puhdistetaan ja suoritetaan lempeä kuorinta, toisinaan tämä voidaan tehdä kahdella erillisellä tuotteella. Puhdistuksen jälkeen iho analysoidaan peruteellisesti ja valitaan hoidossa käytettävät tuotteet. 

2. Stimulaatio 

Tässä osiossa iho valmistellaan erityisin hoitoseerumein vastaanottamaan tehokkaammin käytettäviä hoitotuotteita.

3. Aktivaatio 

Ihoanalyysissa ihosta etsitään heijasteita esim. aknea, couperoosaa, kuivuutta, jotka kielivät pinnan olla olevista taustasyistä jotka kaipaavat hoitoa. Näiden heijasteiden perusteella valitaan käytettävä seerumit ja tehohoitoaineet. Tuotteet sijoitellaan iholle tilkkutäkkimäisesti eli joka alueelle/heijasteelle oma tuotteensa.

4. Uudistus 

Lempeä effleurage-hieronta kasvoille sekä decolteelle ravitsevalla voideyhdistelmällä rentouttaa kasvojen alueen lihaksistoa, poistaa stressiä, edistää lymfanestekiertoa ja saa solusi voimaan paremmin.

5. Vahvistus 

Hieronnan jälkeen tehostamme imeytymistä sekä hoidon vaikutusta ammattinaamiolla. Naamion vaikutusajalla teemme kirjallisen suunnitelman kotihoitoon sekä jatkamme niskahartiaseudun hierontaa.

6. Suojaus 

Hoito päättyy ihon suojaukseen sekä käymme läpi tehdyn hoidon ja kotihoitosuositukset.

GERnetic on ihonhoitosarja, josta me olemme todella innoissamme ja se on saanut asiakkailtamme lämpimän vastaanoton. 


Lisää https://www.gernetic.fi/