GERtherapy

03.03.2024

Tehokasta muotoilevaa hoitoa vartalolle

GERtherapy on ranskalaisen GERnetic ihonhoitolinjan vartalonhoitolinja ja hoitoprotokolla. Kyseessä on lääketieteelliseen tutkimukseen pohjautuva ihonhoitosarja joka vaikuttaa kohdistetusti vartalon erinäisiin toimintoihin. Syvävaikutteisilla hoitotuotteilla saavutetaan pitkäkestoisia ja näyttäviä tuloksia, muun muassa kiinteytyksen, ylipainon, selluliitin ja venymäarpien hoidossa.

Terapeuttinen vartalohoidon metodi

Neliportainen hoitokokonaisuus alkaa asiakkaan alkuhaastattelulla ja ihon sekä vartalon analysoinnilla. Tämän pohjalta valitaan hoidettavat tuotteet ja käytettävät terapiat. Hoito suoritetaan hoitopöydällä käsittelemällä asiakkaan keho terapeuttisesti rentouttaen effleurage-otteilla jalkapohjista vyötäröön. Periaatteena on parantaa ja elvyttää verenkiertoa sekä lymfakiertoa, jonka ansiosta on mahdollista stimuloida selluliittiin puhdistautumista (kuolleet solut ja kuona-aineet), turvotusta (nestekertymät, edeema) ja rasvakertymiä (adiposyytit).

Tuloksellisin vartalohoito on yhdistelmä hoitolahoitoja ja kotihoitoa. Kehoa stimuloiva hoitolahoito edistää vaikuttavien hoitotuotteiden kulkua elimistössä ja nopeuttaa kotihoidon tuloksia. Sarjan kotivartalohoitotuotteet ovat tutkitusti tehokkaita ja riittoisia. Yksi tuote riittää noin 2-3 kuukauden käyttöön ja tässä ajassa saavutetaan jo tuloksia.

Vartalohoidoissa on kolme eri linjaa: selluliittiin, rasvakertymiin ja kiinteyttämiseen sekä pintaverisuonten ja suonikohjujen hoitoon. Näitä eri tarpeita hoidetaan joko yksi kerrallaan tai yhdessä tukemaan toinen toistensa vaikutuksia, asiakkaan tilanteesta ja tarpeista riippuen.

Hoidon askeleet

1. Valmistelu ja stimulaatio

Alkuhaastettun ja kehoanalyysin jälkeen aloitetaan varsinainen hoito asiakkaan maatessa hoitopöydällä lämpimästi peiteltynä. Kokonaisvaltainen ja terapeuttinen vartalohoito aloitetaan aina huolellisella kuorinnalla, jotta ihon kuollut pintasolukko saadaan uudistettua. Tämä auttaa valmistelemaan vartalon ihon tulevalle aktiiviselle hoidolle ja tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä sekä vaikutusta.

Suolakuorinta auttaa stimuloimaan ihon mikroverenkiertoa. GERtherapeutti Nara on koulutukseltaan koulutettu hieroja sekä lymfahieroja. Hänen pohjakoulutuksena tuo lisäarvoa sekä tehostaa tuloksia Gerhenitcin hoitorituaalissa. .

2. Well-being ja aktivaatio

Vartalohoidossamme pyrimme aktivoimaan mahdollisimman kokonaisvaltaisesti lymfakiertoa sekä mikroverenkiertoa, jotta kehossa tapahtuu puhdistautumista kuona-aineista. Mikroverenkierron aktivointi tehostaa merkittävästi myös hoitovoiteiden penetraatiota.

Huolellinen effleurage-sivelyhieronta lymfan suuntaisesti jalkapohjista edeten ylös käsivarsiin asti rentouttaa ja laittaa nesteet liikkeelle. Hieronta suoritetaan niin selkä kuin etupuolelle.

3. "Wraps" hengittävät vartalonaamiot

Hoidoissa hyödynnetään "Wraps" vartalonaamioita. Vartalonaamiot auttavat hengittävällä, okklusiivisella tavalla imeyttämään aktiiviset hoitotuotteet vartalon ihon käyttöön, stimuloiden ja tehostaen hoitotuloksia.

4. Loppuhoito

Vartalohoito viimeistellään aina ihoa suojaavalla, pehmentävällä ja kosteuttavalla perushoidolla jotta asiakkaalle jää hoidosta mahdollisimman terapeuttinen hoitotunne sekä kokemus iholle.

GERtherapylla voidaan hoitaa siis selluliittiä ja rasvakertymää, häivyttää näkyviä pintaverisuonia sekä kiinteyttää ja napakoittaa ihoa. 

Omaan hoitohetkeesi pääset ajanvarauksen vartalohoito-osiosta ->