INFINI - Aquabooster mini kasvojenkohotus

20.04.2023

INFINI Aquabooster on tuloksia hakevan asiakkaan hybridi-kasvohoito. Siinä yhdistyvät kasvohoidon ja täyteainehoitojen edut olematta kuitenkaan puhtaasti kumpaakaan. Aquabooster on ihon kosteuttaja joka parhaimmillaan saa ihosi näyttämään vuosia, jopa vuosikymmeniä nuoremmalta.  Hoidon päätteeksi ihosi on kuulas ja hehkeä ja samalla terveen kosteutettu ja hyvinvoiva. Aquabooster sopii erinomaisesti ikääntymisen tuomien juonteiden tasoittamiseen ja kasvojen luonnollisen kosteuden palauttamiseen. 

Aquaboosterin toimintaperiaate nojaa ihossa luonnollisesti esiintyvän hyaluronihapon määrän lisäämiseen tai oikeammin sanottuna sen määrän palauttamiseen. Ikääntymisen myötä ihon luonnolliset kosteustekijät vähenevät mikä johtaa ihon kuivumiseen ja sitä myötä vanhenemismuutoksiin. Aquabooster hoidolla voidaan palauttaa ihon menettämä kosteuspitoisuus ja sitä kautta ennaltaehkäistä ja hoitaa jo syntyneitä muutoksia ihossa. 

INFINI Aquabooster -hoitoa suositellaan seuraavissa käyttökohteissa:

  • Kosteusköyhän ja hilseilevän ihon kosteuttaminen
  • Harmaan ja samean iho heleyttäminen
  • Kasvojen virkistäminen ja kimmoisuuden lisääminen
  • Ikääntymisen aiheuttamien ryppyjen häivyttäminen
  • ja kun kaivataan lievään kasvojen kohotusta tai halutaan ennaltaehkäistä ihon ikääntymisen muutoksia

Aquabooster on keskisyvälle ulottuva injektiohoito jossa medikaalitasoinen hyaluronhappo (20mg/ml) injektoidaan neulalla 5 point treatment- tekniikaa noudattaen. Käytännössä tämä tarkoittaa kymmentä eri pistoskohtaa kasvoissa. Ensimmäiset hoidon jälkeiset tulokset ovat nähtävissä jo seuraavana päivänä toimenpiteestä. Lopulliset hoitotulokset ovat luettavissa noin 1-2 kuukauden kuluessa hoidosta. 

Hoitosuositus

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi hoito tulisi uusia 2-3 kertaa ensimmäisen kuukauden aikana. Ylläpitohoidoksi riittää yleensä hoidon uusinta puolivuosittain. Hyaluronihappo on yleisesti hyvin siedetty täyteaine, joka poistuu ihosta luonnollista tietä ajan mittaan. Säännöllisellä käsittelyllä voidaan ylläpitää ihon optimaalista kosteustasoa.

Aquabooster on hyvä valinta ensimmäiseksi tulokselliseksi anti-agehoidoksi tai silloin kun ajatuksissa on täyteainehoitojen kokeileminen mutta ei ole vielä ihan varma päätöksestään. Vaikka Aquabooster on turvallinen ja hyvin siedetty kasvojen injektiohoito, suosittelemme hoitosarjan aloittamista konsultaatiokäynnillä. Tällöin voimme keskustella hoitosarjan kulusta, realistisista tavoitteista ja hoitotuloksista sekä varmistaa hoidon turvallisuus sinulle. 

Tervetuloa kokeilemaan uuden ajan mini kasvojenkohotusta!