Lahjaksi isälle

11.11.2023

Isiä ja isien lempparilahjoja on monenlaisia. Laaja palveluvalikoimamme tarjoaa lahjakortteja kaikenlaisille isille. Lahjakorttien suosikkihoitoja isä-ihmisille ovat olleet vartalohoidoista klassinen hieronta sekä kuumakivihieronta ja kolmantena tulevat jalkahoidot.

Klassinen hieronta on turvallinen ja aina toimiva ratkaisu. Kenelläpä meillä ei olisi aina jotain kohtaa kehossa joka ei kaipaisi hoitoa? Klassinen hieronnan ajat alkavat meillä 45minuutista ja pisimmillään hoidosta voi nauttia puolitoista tuntia. Lyhimmillään hieronta kattaa rajatun alueen käsittelyn, kuten niska-hartiahieronnan. 60-75 minuutin hieronnoissa ehditään jo tehdä puoli hieronta ja 90min hieronta riittää koko kehon nopeaan läpikäymiseen.

Kuumakivihieronta on hieman erilaista, siinä pääroolissa ovat kuumat basalttikivet joita liu´utetaan öljytyllä iholla. Mikäli varaat ajan koulutetulle hierojalle voi pyytää mukaan muokkaavampia klassisen hieronnan otteita. Kuumakivi hierotaa saa kahdessa aikaikkunassa, 60min käsittää hoidon päästä alaspäin ja 90min mahdollistaa myös pään ja päänahan käsittelyn.

Jalkahoidot ovat erityisesti jo keski-iän ylittäneiden isien vakiohoitoa. Jalkahoidot voidaat tehdä ilman turhia hipsutteluja 60minuutin pituisina käsittelyinä tai hoidosta voidaan tehdä täydellinen valitsemalla 90minuutin hoito. Kasvohoidoissa on sama periaate.

Lahjakortit meiltä voi hakea paikan päältä tai voi käyttää lahjakorttikonettamme. Koneen kautta voi tulostaa tai lähettää lahjasaajalle digitaalisen lahjakortin tai voit askallessa täysin oman ja merkata siihen vain lahjakortin koodin ja käyttöpaikan!

Mikä olisikaan suloisempaa kuin lapsen tai lapsenlapsen askartelema uniikki lahjakortti!