Mantelihappo - happojen uutuus

13.11.2023

Mandelic Peel 30%

Olemme jo muutama kuukausi sitten kouluttautuneet uuteen BiONin happoon mantelihappoon ja päässeetkin sitä jo asiakkaille testailemaan. Kyseessä on Mandelic Peel 30% hapotushoito, joka täydetää glykolihapon ja maitohapon sarjaamme. Tämä ainutlaatuinen kemiallinen kuorinta ja sen mahdollistavat happohoitoyhdistelmät ovat täydellinen ratkaisu iho-ongelmiin, jotka liittyvät pigmentaatioon, akneen, ruusufinniin tai satunnaisiin epäpuhtauksiin.

Mantelihapotuksemme on pinnallisemmin vaikuttava kuorinta, joka on kehitetty nopeuttamaan ihon ja ihosolujen uudistumista sisältä ulospäin - hellävaraisemmin mutta tehosta tinkimättä. Hapotussarja auttaa asteittain uudistamaan ja korjaamaan ihon sävyä, tasaista pintarakennetta, kirkkautta sekä tasapainoa.

Mandelic Peel 30% sisältää myös uuden tekniikan, jossa rakennamme ja kerrostamme hapotuksen yksilöllisesti ihosi tarpeiden mukaan. Kerrostustekniikallamme pystymme ammattilaisena kontrolloimaan hapotuksen vahvuutta sekä syvyyttä. Tämä tehostaa merkittävästi hoitosi tuloksia, sillä pystymme rakentamaan hoidon vaikutuksen myös paikallisesti. Mantelihapotus ei yleisesti aiheuta ihollesi voimakasta punoitusta tai pitkää palautumisaikaa, hoito soveltuu turvallisesti kaikille ihosävyille.

Mantelihapon tärkeimmät vaikutukset:

- Antimikrobinen vaikutus hillitsee ihon haitallista bakteerikasvua ja rauhoittaa tulehtuneita akneoireita

- Rasvaliukoinen ominaisuus auttaa syväpuhdistamaan ihotukokset
- Pigmenttisoluja hajottava ja nostava vaikutus, estää myös uuden pigmentin muodostumista

- Ärsyttämätön tehovaikutus melasman hoitoon (ei stimuloi inflammaatiota, joka usein edistää melasman muodostumista)

Advanced Peel - yhdistelmähapotukset

Advanced Peel - yhdistelmähapotukset ratkaisevat haastavimmatkin ihotarpeet. Hapotussarjassa kuorinnat suoritetaan vuoroperäisillä kerroilla, jolloin ihossa saavutetaan kohdennettua muutosta ja korjausta syy-seuraus menetelmällä: kahden hapon monipuolisella hoitovaikutuksella.

Glycolic Peel 30% + Mandelic Peel 30%: Hoitokohteena ovat tulehtunut ja kystinen akne sekä syvemmät pigmenttimuutokset

Kystisen aknen hoito:

Tehosta kystisen tai vaikeasti tulehtuneen aknen hoitoa ja hallintaa tällä yhdistelmähapotuksella. Glykolihapotus avaa syvempiä aknetukoksia ja korjaa sekä ennaltaehkäisee aknevaurioiden (arpeutuminen, pigmenttimuutokset, eryteema) muodostumista. Mantelihapotus tarjoaa tehokkaan antibakteerisen sekä antimikrobisen vaikutuksen, joka auttaa laskemaan iholta tulehdus - sekä bakteerikierrettä. Mantelihapotuksen jälkeen on mahdollista suorittaa tarpeiden mukaan myös mekaaninen ihonpuhdistus.

Syvemmät pigmenttimuutokset:

Vaikeampien pigmenttimuutosten hoidossa vaaditaan myös syvävaikutteisempaa hoitotehoa. Glykolihapotus stimuloi tyvisoluja tuottamaan uusia soluja, joka edistää pigmentoituneiden solujen nousua ylöspäin. Mantelihapotus edistää näiden kohonneiden solujen poistoa uniikilla kerrotusmenetelmällä, joka asteittain korjaa ihon sävyvirheitä sekä pigmenttimuutoksia. Mantelihapotus estää samalla tehokkaasti uuden pigmentin muodostumista.

Lactic Peel 35% + Mandelic Peel 30%: Hoitokohteena edenneen ruusufinnin oireet sekä oireiden kontrollointi

Edennyt acne rosacea eli ruusufinni

Tämä yhdistelmähapotus on tehokkain hoitomuotomme edenneen acne rosacean eli ruusufinnin oireiden rauhoitukseen sekä kontrollointiin. Iholle tärkeä biologinen komponentti maitohappo edistää ihon vastustuskykyä, kohdentamalla hoitotehonsa kaikkiin komponentteihin jotka aiheuttavat acne rosaceassa kroonisten oireiden etenemistä. Maitohapotus tehostaa muun muassa ihon kosteudenpidätyskykyä, keramidien tuotantoa sekä optimaalista pH-arvoa joka laskee tulehdusoireita ja haitallista mikrobikasvua. Mantelihapotus tarjoaa tehokkaan antibakteerisen sekä antimikrobisen vaikutuksen (aknebakteerit, talipunkit, pro-inflammatooriset yhdisteet ja rasvahapot), joka auttaa laskemaan iholta oireita edistävää tulehduskierrettä.

Yhdistelmähapotuksia suosittelemme 2+2 tai 3+3 sarjahoitokokonaisuuksina. Oma polkusi happojen maailmaan alkaa oman BiON kosmetologisi kanssa.