Parihieronta työpajat starttaa 2024

11.11.2023
Viimeisen vuoden aikana parihoitojen kysyntä on kasvanut. Hoitolassamme voidaan järjestää kahden hengen juhlia taikka treffejä ystävien, sukulaisten tai puolisoiden kesken. Parihoitojen luontevana jatkumona tarjoamme teille heti vuoden 2024 alusta lähtien parihieronta työpajoja. Tapahtuman suunnittelusta ja ohjaamisesta vastaa koulutettu hieroja ja ratkaisukeskeisen lyhytterapian opiskelija Nara. 

Hieronta hoitaa kehoa ja mieltä. Hoitavalla kosketuksella voidaan tukea kahden ihmisen välistä tervettä suhdetta ja vuorovaikutusta. Kosketusta voidaan pitää sanattomana vuorovaikutuksen muotona, jota ei voida korvata millään muulla tavalla. Lisäksi hieronnalla on terveyttä edistäviä vaikutuksia, sillä voidaan ennaltaehkäistä ikäviä lihasjumeja ja kipuja sekä jo hoitaa olemassa olevia ongelmia.

Parihieronta työpajassa opettelemme erilaisia kosketuksen muotoja pääfokuksena klassinen hieronnan perusotteet. Tämän työpajan aikana opit parihieronnan perusteet joita voit soveltaa myöhemmin kotona. Lisäksi saat hieronnan itsellesi!


Tässä työpajassa opit: 

  • Miten hieronta voi parantaa parin kommunikaatiota ja vuorovaikutusta 

  • Miten tehdään kotihieronta turvallisesti

  • Miten löydät lihasjumeja

  • Millaisia otteita kannattaa käyttää, etteivät sormet väsy

  • Milloin ei saa hieroa

  • Milloin on aika kääntyä ammattilaisen puoleen

Saat myös koulutettujen hierojien käytännön vinkkejä! Tule mukaan parisi kanssa keväällä järjestettäviin työpajoihin tai kokoa oma ryhmä itsellesi tai työpaikallesi. Työpajan näkökulmaa voidaan vaihtaa ryhmän mukaiseksi. Työpajojen parina voi olla oma kumppani, kaveri tai sukulainen. 

Työpajassa ollaan avarassa tilassa muiden parien kanssa. Riisua ei tarvitse vaan hihaton paita ja shortsit on ihan hyvä asu tapahtumaan. Hieronta tapahtuu jumppamattojen päällä, joten lattia tasolla työskentelyä on tiedossa.

Tule viettämään kanssamme mukava parituntinen joka taatusti jää muistojen arkistoon. Työpajassa opit uusia ja tarpeellisia taitoja jotka tuottavat iloa vielä pitkään.