Prophilo® - uusi ihon kiinteytyshoito

04.03.2024
PROFHILO on sveitsiläisen lääkeyhtiö IBSA:n valmistama tutkittu ja kansainvälisesti palkittu innovaatiivinen hoito ikääntyneen ihon kokonaisvaltaiseen hoitoon. Hoito sopii erityisesti yli 35-vuotiaille miehille tai naisille jotka kaipaavat iholleen luonnollista kiinteytystä. Käyttökohteina ovat kasvot, kaula sekä vartalo.


Hoidon teho perustuu hyaluronhappoon joka tässä tuotteessa on markkinoiden korkein (64mg/2ml). Hyaluronhappo on iholla luontaisesti esiintyvä tekijä, joka sitoo itseensä kosteutta ja ylläpitää näin ihon kosteustasapainoa. Vanhemmiten ihon luontaisen hyaluronhaponmäärä lähtee vähenemään. Tämä tapahtuu noin 30-vuoden iässä eli siitä tuo suositus yli 35-vuotiaille. Hyaluronhapon määrän vähetessä ihon kimmoisuus heikkenee ja kuivuus lisääntyy, minkä seurauksena iho menettää elastisuuttaan ja juonteita alkaa ilmaantua.

Prohilo ei ole kuin mikä tahansa hyaluronhappo- tai täyteainevalmiste. Tuote on kehitetty käyttämään erityistä patentoitua teknologiaa. Koostumuksensa ansioista tuote levittyy vaivattomasti ihon sisällä. Tämä mahdollistaa ihoa silottavat ja kosteuttavat tulokset myös haastavilla vartalon alueilla kuten kaulalla. 

Mitä voit odottaa hoidolta?

Hoidon jälkeen on yleensä nähtävissä välitön kosteuttava ja ihon sävyä ja laatua parantava vaikutus. Lisäksi ihon kimmoisuus lisääntyy ja juonteet vähenevät. Tuote injektoidaan ihon pinnan alapuolelle, missä se leviää nopeasti ja reagoi kehon oman kudoksen kanssa vaikuttaen välittömästi kosteuttaen. Seuraavan neljän viikon aikana vaikutus etenee ja alkaa vaikuttaa lisäten elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Tämä muotoilee ihoa tehokkaasti antaen sille sileämmän, tasaisemman ja kiinteämmän ulkonäön. Lisäksi hoidon tulos säilyy pitkään, vaikka valmiste ei sisällä lainkaan ristiinsidontaan vaikuttavia aineita. Valmisteen ainutlaatuinen rakenne integroituu kudokseen palauttaen ennalleen ihossa luonnollisesti esiintyvän hyaluronihapon.

Onko hoito kivulias?

Tuote injektoidaan erittäin ohuella neulalla ja todennäköisesti tunnet hyttysen piston kaltaisen tuntemuksen. Mikäli olet kipuherkkä tai jännität muutoi neuloja voimme käyttää pistettävillä alueilla puuduteainetta ennen hoidon aloittamista. Yksi hoitokerta kestää maksimissaan vartin ajan. 

Hoidon jälkeinen paranemisaika?

PROFHILO on nopea ja helppo tapa parantaa ihon terveyttä: Erityisesti kehitetty injektiotekniikka vähentää kipua ja tarvittavien hoitokertojen lukumäärää, tehden siitä täydellisen lounastunnilla toteutettavan kokonaisvaltaisen kasvohoidon. Vain viisi pistoskohtaa molemmin puolin riittää hoitamaan koko kasvot. Injektiokohdissa voi näkyä pientä turvotusta joka laskee kuluvan vuorokauden aikana.