Lift Essence - kotihoito

Lift Essence - kotihoito

Peptidien ainutlaatuiseen ja syväulotteiseen tehoon pohjautuva erikoishoito, kun kasvosi kaipaavat välitöntä liftausta ja kiinteyttämistä. Neurosensoriset peptidit rauhoittavat ilmejuonteiden muodostumista, tasoittaen ja silottaen välittömästi ihon pintakerrosta. Bioaktiiviset ainesosat aktivoivat ja boostaavat tehokkaasti kollageenin- ja elastiinin tuotantoa, palauttaen ihoon kimmoisuutta ja elastisuuden tuntua.

Puhdistus:

Brilliance face oil

Cleanser for normal skin

Refreshing toner

Kasvohoito aloitetaan huolellisella kasvojen sekä meikin puhdistuksella. Tuotteena käytetään Brilliace face-öljyä meikin liuottavaan esipuhdistukseen ja tämän jälkeen Cleanser for normal skin-puhdistusgeeliä, joka puhdistaa ihon epäpuhtauksista. Geeli tulee ensin vaahdottaa omalla kämmenellä, ja sitten siirtyä puhditukseen. Huuhtele haalealla vedellä ja viimeistele kasvovedellä.

Kuorinta:

Fruit enzyme scrub

Levitä entsymaattisesti kuoriva Fruit enzume scrub kasvoille ja decolteelle. Anna vaikuttaa 5minuuttia jonka jälkeen pyörittelevä kitkaus ja huuhtelu. Viimeistele kasvovedellä

Tee tämä ___________________________ kertaa viikossa

Naamio:

Pomegranate Papaya Enzyme Treatment

Levitä siveltimellä ohut kerros lämmittävää Pomegranate Papaya Enzyme Treatment. Anna vaikuttaa 10-15min ja huuhtele pois haalealla vedellä. Viimeistele kasvovedellä

Tee tämä ___________________________ kertaa viikossa

Seerumit:

Pure hydration serum

Collagen revival serum

Imeytä taputtelemalla Pure hydration- hyaluronhapposeerumi sekä Collagen revival serum.

Loppuhoito:

Line reducing complex

Youthful eyes peptide Cream

Loppuvoiteeksi kasvoille imeytetään Youthful eyes peptide cream-silmänympärysvoide sekä Line reducing complex-peptide voide. Käy erityisen huolellisesti läpi juonteet ja uurteet.


393,40 €