pfb ULTRA 60ml

pfb ULTRA ainutlaatuisen tehokas kolmivaikutteinen roll-on seerumi - ehkäisee sisäänkasvaneita karvoja, poistaa sheivausnäppylöitä ja karvanpoistosta aiheutuvia pigmenttiläiskiä.

Pfb ULTRA sisältää antioksidanttisia vaikutuksia, ihoa kirkastavia ja suojaavia ominaisuuksia ihon ikääntymistä vastaan.

pfb ULTRA on uutuus joka lisäksi vaalentaa sisääkasvaneista karvoista johtuvia pigmenttiläiskiä. Vaalentava vaikutus perustuu mm. siitakesieni-, lumpeenkukka- ja planktonuutteeseen sekä Cromabrightiin,

pfb ULTRA kuorii hellävaraisesti ihosolukkoa ja 'nostaa' sisäänkasvaneet karvat ihon pinnalle, jolloin ihon ärsytys, mm. turvotus ja punoitus, häviävät. Lisäksi pfb ULTRA tasapainottaa tehokkaasti ihon pH:ta.Tarkoitettu sekä kasvoille että vartalolle miehille ja naisille päivittäiseen käyttöön.

Täydellinen tuote myös pigmenttitummentumille, jota voi käyttää:

  • Reisien sisäosiin ja bikinialueille

  • Kainaloihin

  • Leukaan

  • Niskaan

  • Kaikille ihotyypeille

  • Ihoa vaalentava vaikutus 6-8 viikossa


Estää karvan sisään kasvun, sekä karvanpoistosta aiheutuneiden haavojen, näppyjen, punoituksen ja turvotuksen syntymisen – tuloksia 48 tunnissa.

Varoitus: Vältä tuotteen joutumista silmiin ja limakalvoille. Vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä mikäli olet
allerginen asetyylisalisyylihapolle.Pidettävä pois lasten ulottuvilta.

Tuotetta ei suositella käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana. Jos haluat käyttää tuotetta raskauden aikana, keskustele asiasta lääkärisi kanssa.

pfb vanish ULTRA -tuotetta ei ole testattu eläimillä.

35,00 €